Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

inchy84 napisal/-a:Jst sm si včeraj do konca ogledala film The Condemned pa mi je dober film, včasih prov paše kakšen film, kjer ni treba zraven razmišljat :lach:

A The Running man si gledala / brala? Men zgodba tega filma cist po tej knjigi Stephena Kinga disi. Tak prikrit remake :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Ja sm gledala :ja:

Men se je pa čez ceu film zgodba took poznana zdela, skos sm razmišljala od kje mi je poznan pol na konc se mi je pa posvetilo :P
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Js sm si včeri pogledala film Mr. Brooks, ki prihaja tudi kmalu v Kolosej. Fenomenalen film! Priporočam vsem, ki mate radi psiho thrill!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

gregalina napisal/-a:Js sm si včeri pogledala film Mr. Brooks, ki prihaja tudi kmalu v Kolosej. Fenomenalen film! Priporočam vsem, ki mate radi psiho thrill!

Ojaaaaaaa-zakon film! Konec je dober oz tisto ko sanja... :eek:

Jaz sem pa gledala Die hard 4 - spet en zakon film! Definitivno je četrti del najboljši. Obožujem akcijo+Willisa :respekt:
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Gledala sem film Najini mostovi (The bridges of Madison county)...
Mislim, da je to eden redkih filmov, ki me je v zadnjem času navdušil.
The Bridges Of Madison County

Presunila me je zgodba, ker se mi ne zdi plehka in tudi igralska zasedba je super...
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Eh,Najini mostovi so zakon! Jaz sem ga gledala pred leti in mi je bil grozno všeč. Zgodba je super, igralska zasedba pa itak.

Gledala Knocked up! :D Končno sem prišla do te Napumpane. Fajn film. Sicer nikej neki vau, je pa čist fajn za pogledati ga. Upam da se to meni nikoli ne bo zgodilo :D
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Napumpana tudi ja...
Tak luškan filmček mal za smejat. Nič posebnega, a vseeno srčkan :D
My dreams are my reality...
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a metron(temporary) »

Die hard 4dobra akcija, verjetno najboljši do zdj, odličen humor, edin ko na konc leti poskusni lovec brez vsakega vzgona, film zgubi mal svojega čara - spominja na Švarcija in njegove Resnične laži. 7/10

Zlom (Fracture). Že dolgo nisem gledal tako napetega in vseeno smešnega trilerja. Igralci, ki trgajo gate. Verjetno edini film to leto, k ga nikakor nebi zamudu, ostali so bli tko tko... 9/10
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Gledala Click komedija, ki me pa ni pretirano navdušila. Se mi zdi, da Adam Sandler rešuje celoten film

The Bourne Ultimatum super film, samo škoda, ker si nism prej ogledala prejšnja dva dela ponovno - sem bila malo zbegana, ker se film kar precej navezuje. Torej obvezno 1,2 del prej pogledat pa bo super film :gut:

The Simpsons Movie pač še ena risanka v stilu kot smo že vajeni! Niso me prepričal

Začela sem gledati 28 Weeks Later ... začetek filma je katastrofalen, sicer sem ga res gledala kakšnih 45 min... samo ni to to. Po pravici povedano me niti ne vleče, da bi ga naprej pogledala :?
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

inchy84 napisal/-a:Začela sem gledati 28 Weeks Later ... začetek filma je katastrofalen, sicer sem ga res gledala kakšnih 45 min... samo ni to to. Po pravici povedano me niti ne vleče, da bi ga naprej pogledala :?

Se strinjam s to oceno. Ampak 28 days later pa priporocam. Dokaj dobro narejen film, solidna igra - samo ne smete pricakovati prevec klasicne zombie grozljivke, ker to ni. Priporocam za krajsanje kakega dezevnega popoldneva (v dvoje, da vas ne bo slucajno strah :D).
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Včeri sm gledala The Night Listener, pa je kr neki... Traja pa tut sam uro pa petnajst. Sj je kr napet, sam pa bedn. To je mnda edini film, kjer Robin Williams igra pedra :D
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Freedom Writers Super drama! Zlo priporočam! Po resnični zgodbi.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Perfect Stranger - super film s presenetljivim koncem!! Mene je skor na rit vrglo, ko je blo konc filma...vredno ogleda!!
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a metron(temporary) »

gregalina napisal/-a:Perfect Stranger - super film s presenetljivim koncem!! Mene je skor na rit vrglo, ko je blo konc filma...vredno ogleda!!

A ne? willis se je zopet izkazal, konec je pa res zanimiv. Glede na kakovost je tale film čist prezrt bil, čeprav je igral v Koloseju.

ps: edin žanr je mal mimo, kakšn erotičn triler, čist običn triler
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Haha...erotični triler. :rofl: To pa nism vedla. Kr neki... Pa sj vlkrat mim usekajo glede žanra.
Zaklenjeno