inchy84 napisal/-a:Jst sm si včeraj do konca ogledala film The Condemned pa mi je dober film, včasih prov paše kakšen film, kjer ni treba zraven razmišljat
A The Running man si gledala / brala? Men zgodba tega filma cist po tej knjigi Stephena Kinga disi. Tak prikrit remake
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
gregalina napisal/-a:Js sm si včeri pogledala film Mr. Brooks, ki prihaja tudi kmalu v Kolosej. Fenomenalen film! Priporočam vsem, ki mate radi psiho thrill!
Ojaaaaaaa-zakon film! Konec je dober oz tisto ko sanja...
Jaz sem pa gledala Die hard 4 - spet en zakon film! Definitivno je četrti del najboljši. Obožujem akcijo+Willisa
Gledala sem film Najini mostovi (The bridges of Madison county)...
Mislim, da je to eden redkih filmov, ki me je v zadnjem času navdušil.
The Bridges Of Madison County
Presunila me je zgodba, ker se mi ne zdi plehka in tudi igralska zasedba je super...
Eh,Najini mostovi so zakon! Jaz sem ga gledala pred leti in mi je bil grozno všeč. Zgodba je super, igralska zasedba pa itak.
Gledala Knocked up! Končno sem prišla do te Napumpane. Fajn film. Sicer nikej neki vau, je pa čist fajn za pogledati ga. Upam da se to meni nikoli ne bo zgodilo
Die hard 4dobra akcija, verjetno najboljši do zdj, odličen humor, edin ko na konc leti poskusni lovec brez vsakega vzgona, film zgubi mal svojega čara - spominja na Švarcija in njegove Resnične laži. 7/10
Zlom (Fracture). Že dolgo nisem gledal tako napetega in vseeno smešnega trilerja. Igralci, ki trgajo gate. Verjetno edini film to leto, k ga nikakor nebi zamudu, ostali so bli tko tko... 9/10
Gledala Click komedija, ki me pa ni pretirano navdušila. Se mi zdi, da Adam Sandler rešuje celoten film
The Bourne Ultimatum super film, samo škoda, ker si nism prej ogledala prejšnja dva dela ponovno - sem bila malo zbegana, ker se film kar precej navezuje. Torej obvezno 1,2 del prej pogledat pa bo super film
The Simpsons Movie pač še ena risanka v stilu kot smo že vajeni! Niso me prepričal
Začela sem gledati 28 Weeks Later ... začetek filma je katastrofalen, sicer sem ga res gledala kakšnih 45 min... samo ni to to. Po pravici povedano me niti ne vleče, da bi ga naprej pogledala
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
inchy84 napisal/-a:Začela sem gledati 28 Weeks Later ... začetek filma je katastrofalen, sicer sem ga res gledala kakšnih 45 min... samo ni to to. Po pravici povedano me niti ne vleče, da bi ga naprej pogledala
Se strinjam s to oceno. Ampak 28 days later pa priporocam. Dokaj dobro narejen film, solidna igra - samo ne smete pricakovati prevec klasicne zombie grozljivke, ker to ni. Priporocam za krajsanje kakega dezevnega popoldneva (v dvoje, da vas ne bo slucajno strah ).
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Včeri sm gledala The Night Listener, pa je kr neki... Traja pa tut sam uro pa petnajst. Sj je kr napet, sam pa bedn. To je mnda edini film, kjer Robin Williams igra pedra