Miss Universe [ZT]

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Men je bla Tara noro huda :D ŽE kr kičasta...hehe..sam ni mi jasno zakaj ni u finale pršla, med prvih 6 ;) Kr neki use skup..zmagovalka pa ne morm rečt,da je grda..tku k nekateri mal višje :D ..grda je bla sam ena una batista,k nek orangutan p* ..sicr pa res usak ma svoj okus..nč posebnga nasplošno utis..se mi zdi,da smo taka čudna država s temi tekomvanje jaooo..miss usega kr ti pade na pamet obstaja skor.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

men tanova miss zgleda nekam fejk, sploh s tole trajno.... je bla prva spremlevalka men bl ušeč...
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

Kako pa veš, da ma trajno :gruebel: ? Saj obstaja veliko skodranih deklet :hallo: ...
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

ja sej vem, sam men tko nekknenaravno deluje.... sej mogoče se motm pa ma naravno take lase.... itk je useen :P
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Marcela123 »

ta punca k je zmagala, al nam je simpatična, al pa ne, kmetica pa vsekakor ni..žalit se ne rab, če dobr pomislmo, za v staro šaro ženska ni, nek pogum je mogla zbrat da je stopla gor na oder, katerega marsikateri ne bi zbral, prav tako pred kamerami in množico odgovarjati na vprašanja, paziti na svoj maksimalno dober nastop, biti cel dan ali več dni v ubijalskih petkah...ni vse to kr od muh..upala si je, uspelo ji je. Takšna ali drugačna
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

ryu10kyu napisal/-a:Jaz jo vsak dan skoraj vidim pa mi ni čudna...nisem pa zdaj gledal njene riti...bom jo v ponedeljek če jo vidim kaj pogledal :D

No saj to je bilo itak samo tako rečeno na hitro...ona je bila fotomodel prej tudi...res je majhna...ampak saj tudi ni več tako rosno mlada konec koncu, če bo katera od teh deklet ki zdaj tekmujejo izgledala pri njenih letih tako v redu ji bo samo za kapo dol dati :tach:

Katarina je res full luškana v živo! Men je ona najlepša znana Slovenka. Tudi zato, ker je preprosta in naravno lepa. Simpatična, nežna, srčkana.. In sploh ni res, da hodi okrog s prekomerno fasado (puder). Vedno, kadar jo vidim na ulici, je minimalno naličena. Katarina je še vedno fotomodel, tko da očitno njena majhna rast (čeprav se men 168cm ne zdi spet tako malo) in 'čudna' rit nista tko grozni..
Kar pa se tiče Miss Universe 2008, sem bila pa tudi jaz full presenečena že pri izboru finalistk. Težko sem si predstavljala, katera od teh bo zmagala in bila prepričana, da bo to Sara Jug (pa ne zato, ker bi bla tko hudo lepa, ampak ker se je že parkrat prijavla na lepotna tekmovanja). Novo pečena missica mi ni preveč všeč.. In zakaj hudiča morajo imet vse skodrane lase?!?
Nastop Tjaše Kokalj mi je bil porazen.. Na pamet se je naučila ves tekst in verjetno so ji moral že nekaj dni prej povedat, o čem bo morala govorit. Izpadla je čist nespontana.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

cukr8 napisal/-a:Kako pa veš, da ma trajno :gruebel: ? Saj obstaja veliko skodranih deklet :hallo: ...

Ona ma naravno skodrane lase...100%.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Samo pri nas pa mamo talent, da večinokrat izberejo najbolj groznom kar jo lahko. Vanesa mi je bila od vseh najlepša, ko sem malo slike iz tekmovanja pogledala. Grozno, kje so to našli :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LubLana*

Neprebrana objava Napisal/-a *ž@bic@* »

Men je bla tut vanesa veelik bl lušna od zmagovalke :?
Loue me..i'm ž@bic@
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *~Liesl~* »

Meni je bila tudi Vanessa najbolj všeč, zmagovalka pa me preveč spominja na Tjašo (bivšo miss).
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

^ men se pa ne zdi, da spominja na Tjašo, mogoce samo po kodrastih laseh. Tjasa je meni res lepa, ta pa je obupna. Vsaj za mene. Tara se mi po slikah zdi lepa in Vanesa.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Mah...jaz sploh tričetrt teh missic ne poznam..tudi ta ki je sedaj bila sem jo prvič videl...oziroma je sploh nisem videl...ker sploh ne vem katera je.
Polno nekih miss tekmovanj da sploh ne veš več katera je katera :roll:
Tudi za letošnjo ne vem katera je...itak bo drugo leto druga...torej kje je poanta gledati ali vedeti katera je miss :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Abby
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a Abby »

http://www.dnevnik.si/video/1644

intervju z anamarijo, vaneso in klaro
pa gačanovič ma spet pametne komentarje :D
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

ryu10kyu napisal/-a: tudi ta ki je sedaj bila sem jo prvič videl...oziroma je sploh nisem videl...ker sploh ne vem katera je.

Tjaše Kokalj še nisi videl?? Škoda, ona je ena redkih, ki je res lepa :)
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

tara je tudi v resnici taka lepotica, kot da bi jo narisal. Postavo ima popolno (za moje pojme), oblači se nenormalno hudo (ma nek svoj stil, mal bolj divje, ne gleda na znamke). Ma uglavnem men je ful kul in ful skulirana punca in še zdej ne morm razumet, kako, da ni rpišla v finale, ker sm bla prepričana, da bo ona al pa Vanesa 100% zmagovalka. Samo tud ta nova ni tolk slaba, da jo je treba nazaj in naprej popluvat. Itak tud Tara al pa Vanesa ne bi na svetovnem izboru nič dosegle in je vseen kdo je tam. Pač smo premajhni in neinteresantni za druge.
Odgovori