ryu10kyu napisal/-a:Jaz jo vsak dan skoraj vidim pa mi ni čudna...nisem pa zdaj gledal njene riti...bom jo v ponedeljek če jo vidim kaj pogledal
No saj to je bilo itak samo tako rečeno na hitro...ona je bila fotomodel prej tudi...res je majhna...ampak saj tudi ni več tako rosno mlada konec koncu, če bo katera od teh deklet ki zdaj tekmujejo izgledala pri njenih letih tako v redu ji bo samo za kapo dol dati

Katarina je res full luškana v živo! Men je ona najlepša znana Slovenka. Tudi zato, ker je preprosta in naravno lepa. Simpatična, nežna, srčkana.. In sploh ni res, da hodi okrog s prekomerno fasado (puder). Vedno, kadar jo vidim na ulici, je minimalno naličena. Katarina je še vedno fotomodel, tko da očitno njena majhna rast (čeprav se men 168cm ne zdi spet tako malo) in 'čudna' rit nista tko grozni..
Kar pa se tiče Miss Universe 2008, sem bila pa tudi jaz full presenečena že pri izboru finalistk. Težko sem si predstavljala, katera od teh bo zmagala in bila prepričana, da bo to Sara Jug (pa ne zato, ker bi bla tko hudo lepa, ampak ker se je že parkrat prijavla na lepotna tekmovanja). Novo pečena missica mi ni preveč všeč.. In zakaj hudiča morajo imet vse skodrane lase?!?
Nastop Tjaše Kokalj mi je bil porazen.. Na pamet se je naučila ves tekst in verjetno so ji moral že nekaj dni prej povedat, o čem bo morala govorit. Izpadla je čist nespontana.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!