Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

A se da kje vidt fotke te punce?

Sicer pa meni tisti dekleti v zelenem in belem nista luštni v obraz (fantje očitno sam v joške gledajo).

Sicer imam pa rada skinny girls :D models all the way!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Lepa je ta Lizza. :)
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

Seyfullah napisal/-a:http://zadovoljna.si/clanek/trend_report/oversize-manekenka-osvaja-zda.html

Pa poglej,men je luškana full :D

Luškan obraz, postava pa na teh dveh fotkah niti najmanj ne. Meni odvečna maščoba na trebuhu pač ni lepa.

Pa tudi tisti dve ženski v zelenih in belih kopalkah - zelena ima lušno postavo, bela pa že malce preveč (po moje).

Ampak meni je itak bolj všeč tisto, kar je zares vitko, pretirane obline mi niso všeč, kar pa ne pomeni, da prisegam na kost in kožo - tudi to ni všečno.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

MsN napisal/-a:Luškan obraz, postava pa na teh dveh fotkah niti najmanj ne. Meni odvečna maščoba na trebuhu pač ni lepa.

ravno to je fora da so jo zenske tako dobro sprejele - ker nobena ni popolna. ene majo strije, ene ogromno celulita, ene se ne morjo znebit mascobe na trebuhu, ene na bokih...zenska je nepopolna, in zato je tako razburkala javnost. ce bi mela napet trebuscek bi mela zlo lepo mocno postavo - spet bi bla ''popolna'' za svoje kile. tako pa ni. ampak ene tega ne bojo mogle nikol razumet :D ker zivimo pac u takem svetu, da se zahteva popolnost...
MsN

red_rose napisal/-a:
MsN napisal/-a:Luškan obraz, postava pa na teh dveh fotkah niti najmanj ne. Meni odvečna maščoba na trebuhu pač ni lepa.

ravno to je fora da so jo zenske tako dobro sprejele - ker nobena ni popolna. ene majo strije, ene ogromno celulita, ene se ne morjo znebit mascobe na trebuhu, ene na bokih...zenska je nepopolna, in zato je tako razburkala javnost. ce bi mela napet trebuscek bi mela zlo lepo mocno postavo - spet bi bla ''popolna'' za svoje kile. tako pa ni. ampak ene tega ne bojo mogle nikol razumet :D ker zivimo pac u takem svetu, da se zahteva popolnost...

Meni se raven trebuh ne zdi popolnost, ampak mi je na mladem telesu to samoumevno oz. edino lepo.

Popolnost ženskega telesa je: perfektne obrazne poteze, nič celulita, nič strij, nobene maščobe kjerkoli, perfektno 90-60-90, nobenih dlačic ... To je seveda nedosegljivo kot celota in je večinoma proizvod fotošopiranja ali popolnega poseganja v telo.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Ja to je pa res,kamorkoli pogledaš na tv,same lepe ženske,namazane tko da k jo butneš po tilniku ji maska dol pade,dolge noge brez celulita,napet trebušček,velke joške,polne ustnice,dolgi nohti,napeta ritka,....Adijo pamet,le zakaj ženske nimajo samozavesti :roll: une skačejo tm na pou nage,ti pa doma sediš v raztegneni pižami hehehehe :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Da še jaz pristavim svoj piskrček.... Jaz debelosti ne smatram kot (ne)lepotnega (ne)ideala, ampak bolezensko stanje. Ko je že govora o ravno debelih ženskah - debela je zame tista, kateri se vidi, da ji že manjša aktivnost vzame sapo, težko hodi, se pravi da jo odvečni kilogrami res ovirajo.

Kar se ''splošne všečnosti'' tiče so mi bolj všečne oblinaste ženske, pač boki, ritka, prsi, tudi če je trbušček malo bolj poln, mi je to še vedno seksi. Vkolikor se pač ženska zna napraviti. Po drugi strani pa se najde kdaj tudi kakšen bolj suhljat primerek ženske, ki je prav tako wooow. Seveda dosti odvisno od konstitucije (ne pa toliko kg).

Izpostavljena Keria Knightley - brez zamere če je komu res všeč, ampak to zame po postavi ni ženska, ker tako postavo ima moj suhljati brat in res spominja na 15 letnega podhranjenega pobčka.

Primerek ženske, ki je meni super mamljiva, večini tukaj pa bo najverjetneje debelajsa:Sara Ramirez

Slika

Čeprav je po konstituciji nekoliko širše postave, je meni trenutno najhujša bejba na sceni: telo ima lepo zaboljeno, oblači se temu primerno, v obraz pa je tako ali tako božanska :hearts:
Zadnjič spremenil Tearjerker, dne 27. Avg. 2009 12:40, skupaj popravljeno 1 krat.
MsN

No, meni pa je taka postava debela. Ženska pa vseeno simpatična :D
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

men ona no debela, rekal bi,da je močnejša. pa zdi se mi,da ma vseeo čvrsto postavo kljub nekaj kilam preveč in vse lepo sorazmerno razporejeno. obraz ma sploh ful lep
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

MsN napisal/-a:No, meni pa je taka postava debela. Ženska pa vseeno simpatična :D

to je zate debela zenska: Slika??

ok res nevem kam smo prisli pod vplivi medijev...hvalabogu se nekaterih se ni tolko dotaknilo. sploh moski se mi zdi da jim je tisto pac za pogledat, u realnosti pa veliko bolj trdno stojijo na tleh kot zenske :D
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

red_rose napisal/-a:
MsN napisal/-a:No, meni pa je taka postava debela. Ženska pa vseeno simpatična :D

to je zate debela zenska: Slika??

ok res nevem kam smo prisli pod vplivi medijev...hvalabogu se nekaterih se ni tolko dotaknilo. sploh moski se mi zdi da jim je tisto pac za pogledat, u realnosti pa veliko bolj trdno stojijo na tleh kot zenske :D

:eek: to je debela zenska??

Js bi rekla, da zenska ni "najbolj suha", ampak da je debela, dalec od tega... MsN očitno še nisi vidla debele ženske.. :D

Js se bm pri svojih 51-52 kg resno zamislila, da bi blo dobr mal shujsat, da me slučajn ne označijo za "debelo"... :lach:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Slika

Meni je npr tole kar debelo. sej ne zgleda zašpehana, ampak taka; cela ogromna in nabita, in tak tip postave mi ni všeč. Do nekje takšne postave se zame še smatra kot normalna postava, naprej pa debela.
Zadnjič spremenil fun, dne 27. Avg. 2009 15:23, skupaj popravljeno 1 krat.
MsN

Glejte, nalepile ste tri različne fotke ženske, ki nima vitke postave. Na prvi (v črnini) izgleda debela (poglej roke, trebuh), v dveh večernih oblekah pa je slikana z iste poze, delno od strani, pri čemer jaz ne vidim vitke postave - mogoče 'motijo' oz. pri vtisu zavajajo velike prsi, ampak tudi glede na roko je videti, da ženska ni suha. Vam je to mogoče lepa in normalna ženska postava, meni pač ni in bi jo uvrstila med močnejše.

Kar pa ne pomeni, da točno ta ženska kot taka ni simpatična in še kaj.

*LooBika*, če si se želela samo pohvaliti s svojimi 51-52 kg, super, ampak ženska, ki jo komentiramo, zagotovo tehta nekaj deset kilogramov več :D
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Draga MsN-zelo napačno si tole razumela..ni bil moj namen, se hvalit, ker te kg lahka dejansko napises v neko drugo temo, ce smo ze pri tem..(smeškoti tud kej povedo, ali branje med vrsticam-ti pa vzames vse dobesedno)..moja namen je bil drugacen, to da ima zenska nekaj deset kg vec in je ze kr debela.. hja ocitno neves kaj je to "debelost".. in nevem no, men se ta zenska ne sliki ne zdi debela..vidis pa taksne osebke k se sprehajas po mestu...
Drugace pa ponavad so tak taksni osebki najbolj kritični, k so sami celi zavaljeni... :roll:
Razlicni smo si, in tako tudi nasa mnenja...
Odgovori