Sicer pa meni tisti dekleti v zelenem in belem nista luštni v obraz (fantje očitno sam v joške gledajo).
Sicer imam pa rada skinny girls

Seyfullah napisal/-a:http://zadovoljna.si/clanek/trend_report/oversize-manekenka-osvaja-zda.html
Pa poglej,men je luškana full
MsN napisal/-a:Luškan obraz, postava pa na teh dveh fotkah niti najmanj ne. Meni odvečna maščoba na trebuhu pač ni lepa.
red_rose napisal/-a:MsN napisal/-a:Luškan obraz, postava pa na teh dveh fotkah niti najmanj ne. Meni odvečna maščoba na trebuhu pač ni lepa.
ravno to je fora da so jo zenske tako dobro sprejele - ker nobena ni popolna. ene majo strije, ene ogromno celulita, ene se ne morjo znebit mascobe na trebuhu, ene na bokih...zenska je nepopolna, in zato je tako razburkala javnost. ce bi mela napet trebuscek bi mela zlo lepo mocno postavo - spet bi bla ''popolna'' za svoje kile. tako pa ni. ampak ene tega ne bojo mogle nikol razumetker zivimo pac u takem svetu, da se zahteva popolnost...
MsN napisal/-a:No, meni pa je taka postava debela. Ženska pa vseeno simpatična
red_rose napisal/-a:MsN napisal/-a:No, meni pa je taka postava debela. Ženska pa vseeno simpatična
to je zate debela zenska:??
ok res nevem kam smo prisli pod vplivi medijev...hvalabogu se nekaterih se ni tolko dotaknilo. sploh moski se mi zdi da jim je tisto pac za pogledat, u realnosti pa veliko bolj trdno stojijo na tleh kot zenske