Kaj pa je vaš po poklicu?
moj bivši je bil košarkar igral je v ligi,tako da nikoli ni imal casa vedno so bili treningi,pred tekmo ni smel seksat..tako da sse je tudi ta veza razpadla ni mi žal,ker je tako najboljse nanj pa sem ponosna vedni+o se mi narise nasmesek na ustu+ih ko ga vidim ali pa preberem članke o njemu ker je res zaljubljen v žogo in tudi obvlada jo ..želim mu se mnogo uspehov.moja zdajsnaa ljubezen pa je zaposlena v isti drzavni ustanovi kot jaz in se ukvarja z prodajo marketingom in je tudi priden,ves služba ni pomenbna pomenbn je kako ti gledas na celotno stvar moras gledati z vsemi barvami temenim in svetlemi z vseh zornih kotov ,,verjami pisem iz izkusenj
verjamem v bumerange....
Lenna napisal/-a:...moj pa je med tistimi, ki jih nihče ne mara -ker edino oni vejo katera žica trese katera pa ne![]()
![]()
....se pravi elektrotehnik........bo pa naredil še kmetijsko šolo pa bo električni pastir![]()
![]()
pa pa
Lenna

Bah... moj je pa obdelovalec lesa. Pa v colorju barve meša. Pa uso bogo plačo k jo dobi da za pir pa za čike pa za to da men kup sladkarije. Aja pa zato da gre vplačat loto k je vsak tedn prepričan da bo zadel...

-
- Sramežljivka
- Kraj: Gorenjska
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Maja84 napisal/-a:Moj pa vojaški pilotčist nor za take stvari...
Jst bi bla tud

Ampak na žalost nebom

Tko, da jst cilam na policijo ali vojsko. Nekaj od tega bo sigurn.
Moj je pa vojak.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
moj pa je bodoči dipl.ing.elektotehnike, jst sm pa trenutno v strojništvu, sam nam več dovg.
no mislm da ni tko zlo pomembn iz kirih podorčji sta partnerja, ker najbrž nista skupi samo zarad pogovora o službi.
zdi se mi da je pomembn da ma usak svoj del rad, pa ni važn če je on zidar ona pa zdravnica.
po mojem mnenju, se partnerja dopolnujeta, pa naj bo to kjerkol, če pa gledamo samo finance->redko kir par bo ostal skupi, če bo ona zaslužila več. nevem zaka majo moški take komplekse glede tega...
no fantje oz. moški razložte. zakaj ne prenesete da vaša bolša polovica zasluži več kot vi?

zdi se mi da je pomembn da ma usak svoj del rad, pa ni važn če je on zidar ona pa zdravnica.
po mojem mnenju, se partnerja dopolnujeta, pa naj bo to kjerkol, če pa gledamo samo finance->redko kir par bo ostal skupi, če bo ona zaslužila več. nevem zaka majo moški take komplekse glede tega...
no fantje oz. moški razložte. zakaj ne prenesete da vaša bolša polovica zasluži več kot vi?