Mc'Donalds

Gurmanski užitki.
Odgovori
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

ups :oops: se opravičujm za dvojni post!
Zadnjič spremenil Sugar_baby, dne 16. Avg. 2006 23:11, skupaj popravljeno 1 krat.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

to sploh ni res...jst delam u meku že en let pa tri mesce in lohk potrdim da to ni res!!

valda če pridš u meka pa poješ 5 big mac-ov pa 3 pomfrije pa spijš velk kolo pa pol še ene dva sladoleda požreš..itq da se zrediš :roll: drgač pa ta hrana sploh ne redi..sam pač jej normalne količine!
k lej jst recimo zdej k delam u meku usak dan ker so počitnice,maš tm malco..in jem tm usak dan..in se u celm letu nism čist nč zredila!!

to je čist tko k un ameriški film super size me...k so hotl dokazat da se od te hrane lohk zrediš! ja valda da se je model zrediu če je jedu tm 5krat na dan in se nč gibu :roll: zdej nej mi pa sam nekdo pove kdo je u meku tokrat?? k da morš it tja usak dan...če pa pridš tja enkrat na tedn pa to čist nč ne škodi!! pa še to se u meku ni treba nažirat...pač poješ en normaln obrok in to je to :wink:
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Mogoče imaš ti tako strukturo telesa, da se ne zrediš kar tako. Jaz vem, da če bi vsak dan jedla v Meku, bi bila širša kot daljša. Ne moreš pa trdit, da je ta hrana zdrava in da ni mastna. Vse je neki ocvtro pa na olju pečeno...
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

majaoko napisal/-a:Jaz vem, da če bi vsak dan jedla v Meku, bi bila širša kot daljša.

lej jst ti lohk zagotovim da ne dodajamo nič maščobe pa nč!! sploh pa kdo pa je u meku vsak dan :roll:

pa drgač jst nism glih suha sam od kar delam u meku se nism nč zredila..sploh pa to kar mamo za malco ne redi!! ker itq ne poješ ne vem kok velik hrane da se pol kao tm nažiramo :wink: kokr nekateri misljo da mi k tm delamo pa sam uno hrano žremo :roll: to je use določen in vrjem da se ne zrediš :wink:
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

*slamca* napisal/-a:Zadnč sm bla po ene parih mescih u Meku in sm jedla-tko kt zmer- čiknburger in jih morm pohvalt, da je ful bol okusn meso kt je biu še neki cajta nazaj, pa ušeč mi je, k je mau pekoč-popran, tko da komi čakam, da ga bom spet tm jedla :D Drgač pa neskončn pogrešam Dairy Queen, čez njihouga čikna ga pa do dons ni blo!!! :tear:

Uf, men je pa prow zanc, zdej ma sam se po popru okus. Prej sm vedno to jedla kadar sm sla u Meka, zdej pa prow nimam vec razloga, da bi tja hodila, k so mi ukinl mojo najlubso jed :(
Sej u tujini so mel ze prej take, vem da so mel u Franciji al pa Svici ze usaj 5let nazaj take, sam k so bljak...
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Pa sj ni fora zdj, da jih pojem 5 za kosiu. Pač sm omenla, k mi je biu zadnč tok božanski. Drgač pa prosm ne o packarijah, k sm že tko ful zbirčna, nočm še, da mi piščanca uzamejo :(
muffin
Kofetarica
Kofetarica

legally blonde napisal/-a:
*slamca* napisal/-a:Zadnč sm bla po ene parih mescih u Meku in sm jedla-tko kt zmer- čiknburger in jih morm pohvalt, da je ful bol okusn meso kt je biu še neki cajta nazaj, pa ušeč mi je, k je mau pekoč-popran, tko da komi čakam, da ga bom spet tm jedla :D Drgač pa neskončn pogrešam Dairy Queen, čez njihouga čikna ga pa do dons ni blo!!! :tear:

Uf, men je pa prow zanc, zdej ma sam se po popru okus. Prej sm vedno to jedla kadar sm sla u Meka, zdej pa prow nimam vec razloga, da bi tja hodila, k so mi ukinl mojo najlubso jed :(
Sej u tujini so mel ze prej take, vem da so mel u Franciji al pa Svici ze usaj 5let nazaj take, sam k so bljak...

Men pa tist popr prou sede, k mam rada začinjene jedi :D
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Hehe, js bom mogla pa pac najdt nov najlubsi junk food :D
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Sj pr ns nimaš lih pestre izbire. Me pa zanima kašn je tale Burger King-a kera ve?
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

mdej pol pa še med unmu futram delat..bLjah!!! sm slišala koko nemarn majo tm "zadej"..
... ι αм ωнαт ι αм ...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

cosmy napisal/-a:V Macu jem sam sladoled... pa zlo redko pomfri in pito...ostalo je pa meso, to pa ne maram :D

Enako, pa še to enkrat na 3 mesece :)
petyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a petyka »

ko sm bla še mejhna sm vlik tm not jedla... zdei tud kr dost, sam ne več tok. Zanč je začela moja frendica not delat pa ji je kr uredu..
I just want 2 hold u again
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

Jst če grem v "meka" jem samo sladoled, ker tista hrana se mi prou gabi. pa še to ga vzamem samo zarad družbe (da ne gledam v luft, ko oni jejo).
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Ma jaz pravim, če komu ni všeč, naj tja ne hodi. Jaz grem res enkrat na.... cajta. Ker mi je drago, pa tega res ne morš vsak dan jest. Grem pa ravno dans, bom vidla kak bo.:) Pa saj glede Meka skoz neke zgodbice krožijo...
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

*slamca* napisal/-a:Drgač pa neskončn pogrešam Dairy Queen, čez njihouga čikna ga pa do dons ni blo!!! :tear:

Men je bil tut Diry boljši pa še tooook hude sladolede so mel :ja:

Drugač grem pa v meka ene 3x na let pa še to ponavad jem solato pa pomfri, no al pa sladoled. Se mi zdi, za tist dnar k ga daš pa še v bistvu se sploh ne naješ konkretno (tipi morjo itak ene 2 big maca pojest da so siti :P ) je bol it kam drugam k dobiš saj večjo količino za ta denar.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Odgovori