Mc'Donalds
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
ups
se opravičujm za dvojni post!

Zadnjič spremenil Sugar_baby, dne 16. Avg. 2006 23:11, skupaj popravljeno 1 krat.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
- Cosmopolitanka
to sploh ni res...jst delam u meku že en let pa tri mesce in lohk potrdim da to ni res!!
valda če pridš u meka pa poješ 5 big mac-ov pa 3 pomfrije pa spijš velk kolo pa pol še ene dva sladoleda požreš..itq da se zrediš
drgač pa ta hrana sploh ne redi..sam pač jej normalne količine!
k lej jst recimo zdej k delam u meku usak dan ker so počitnice,maš tm malco..in jem tm usak dan..in se u celm letu nism čist nč zredila!!
to je čist tko k un ameriški film super size me...k so hotl dokazat da se od te hrane lohk zrediš! ja valda da se je model zrediu če je jedu tm 5krat na dan in se nč gibu
zdej nej mi pa sam nekdo pove kdo je u meku tokrat?? k da morš it tja usak dan...če pa pridš tja enkrat na tedn pa to čist nč ne škodi!! pa še to se u meku ni treba nažirat...pač poješ en normaln obrok in to je to 
valda če pridš u meka pa poješ 5 big mac-ov pa 3 pomfrije pa spijš velk kolo pa pol še ene dva sladoleda požreš..itq da se zrediš

k lej jst recimo zdej k delam u meku usak dan ker so počitnice,maš tm malco..in jem tm usak dan..in se u celm letu nism čist nč zredila!!
to je čist tko k un ameriški film super size me...k so hotl dokazat da se od te hrane lohk zrediš! ja valda da se je model zrediu če je jedu tm 5krat na dan in se nč gibu

-
- Cosmopolitanka
majaoko napisal/-a:Jaz vem, da če bi vsak dan jedla v Meku, bi bila širša kot daljša.
lej jst ti lohk zagotovim da ne dodajamo nič maščobe pa nč!! sploh pa kdo pa je u meku vsak dan

pa drgač jst nism glih suha sam od kar delam u meku se nism nč zredila..sploh pa to kar mamo za malco ne redi!! ker itq ne poješ ne vem kok velik hrane da se pol kao tm nažiramo

-
- Kofetarica
*slamca* napisal/-a:Zadnč sm bla po ene parih mescih u Meku in sm jedla-tko kt zmer- čiknburger in jih morm pohvalt, da je ful bol okusn meso kt je biu še neki cajta nazaj, pa ušeč mi je, k je mau pekoč-popran, tko da komi čakam, da ga bom spet tm jedlaDrgač pa neskončn pogrešam Dairy Queen, čez njihouga čikna ga pa do dons ni blo!!!
Uf, men je pa prow zanc, zdej ma sam se po popru okus. Prej sm vedno to jedla kadar sm sla u Meka, zdej pa prow nimam vec razloga, da bi tja hodila, k so mi ukinl mojo najlubso jed

Sej u tujini so mel ze prej take, vem da so mel u Franciji al pa Svici ze usaj 5let nazaj take, sam k so bljak...
legally blonde napisal/-a:*slamca* napisal/-a:Zadnč sm bla po ene parih mescih u Meku in sm jedla-tko kt zmer- čiknburger in jih morm pohvalt, da je ful bol okusn meso kt je biu še neki cajta nazaj, pa ušeč mi je, k je mau pekoč-popran, tko da komi čakam, da ga bom spet tm jedlaDrgač pa neskončn pogrešam Dairy Queen, čez njihouga čikna ga pa do dons ni blo!!!
Uf, men je pa prow zanc, zdej ma sam se po popru okus. Prej sm vedno to jedla kadar sm sla u Meka, zdej pa prow nimam vec razloga, da bi tja hodila, k so mi ukinl mojo najlubso jed![]()
Sej u tujini so mel ze prej take, vem da so mel u Franciji al pa Svici ze usaj 5let nazaj take, sam k so bljak...
Men pa tist popr prou sede, k mam rada začinjene jedi

-
- Kofetarica
*slamca* napisal/-a:Drgač pa neskončn pogrešam Dairy Queen, čez njihouga čikna ga pa do dons ni blo!!!
Men je bil tut Diry boljši pa še tooook hude sladolede so mel

Drugač grem pa v meka ene 3x na let pa še to ponavad jem solato pa pomfri, no al pa sladoled. Se mi zdi, za tist dnar k ga daš pa še v bistvu se sploh ne naješ konkretno (tipi morjo itak ene 2 big maca pojest da so siti

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.