Kaj če ni fizične privlačnosti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Džeki napisal/-a:
Lady_Cristina napisal/-a:Meni je že marsikateri moški postal lepši s časom, ampak tak kot sem že prej prebrala - če ti je nekdo res nenormalno grd, potem nima smisla.

To je ženski vidik, jasno je, da se ženske navlečete na karakter moškega, "energijo" ki jo oddaja, način, kako počne stvari, manj na samo vizualno obliko njegovega obraza..

Moški smo drugačni, če nam ženska ni všeč, ko jo prvič vidimo, je verjetnost, da nam bo kasneje, minimalna.

Uf, tega pa nisem vedla. Zabavno. Aja, sirovka sem dala uno tvojo igrico igrat mami - 100 od 1000 točk :D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a she-devil »

Lahko pa, da ima samo obraz manj lep, postavo pa za dol past (in tako pade v kategorijo butterface).
Drugače pa - resno vidi se ti, da bi ti zmenek s tole punco bil prava muka. Drop it.
Breakfast is my religion! (The Mask)
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Logitech »

Peterca18 napisal/-a:a res ni nobene v redu punce bliže kot 120km??
Najbrž so, toda jaz jih ne poznam.

sirova štručka napisal/-a:drgač mi sploh ni jasno tako obremenjevanje s punco, ki ti sploh všeč ni, razen, če si tok obupan.
S puncami razen tistih nekaj kolegic na faksu sploh nimam stikov. Zato sem jo spoznal na drugačen način.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

No, pa saj menda ni zadnja, ki si jo spoznal v življenju. :D Če ti ni, čemu se tako obupano ukvarjaš z njo in poskušaš ugotoviti, ali ti je vseeno všeč, ali ti pa vendarle ni in ne bo, ... Ko ti bo katera res všeč, se ne boš niti za sekundo vprašal, če ti je ali ni, ampak boš razmišljal samo o tem, kdaj se bosta spet videla. :wink:
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

ce ni fizicne privlacnosti se bv truds, ker ti tud scasoma ne bo ratala privlacna (sploh ce se ze zdj ne mors poljubljat z njo - kar je neka osnova, zacetek).

pa verjem govorim iz izkusenj, bla v vezi k je biu fant ful uredu, ful se razumela, pa use lepo in prou, po videzu je biu tud uredu pac, ampak ni blo to to in prej al slej to use vn pride in na konc ne mors niti sexat vec, ker ti pac ni.

tko da ne zgublji svojga casa, pa se njej bos prihranu zlomljeno srce.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

sirova štručka napisal/-a:ja potem pa začni spoznavat punce. Si ja v takih letih, ko bi moral veselo seksat, ne pa da se obremenjuješ z eno, ki je 120km stran od tebe in ti niti všeč ni.
Si prebrala del kjer sem napisal, da imam težave pri navezovanju stikov? Ker se stvari glede punc niso nikamor premaknile, sem poskusil z oglasom. Ko sem že mislil, da je končno prišel moj čas se pa zgodi to, o čemer teče debata.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Sirova ti pravi, da potem še druge spoznavaj na ta način, preko interneta, namesto, da se obnašaš, kot d aje ta ženska tvoja edina priložnost v življenju, hkrati pa poudarjaš, da ti sploh ni všeč.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

sirova štručka napisal/-a:In pogovarjat in osvajat se ne boš naučil, z devanjem oglasov (kam si ga pa dal?)

:lol: Res je, daj ti raje te tvoje oglasi preizkusi v reali, pa boš videl na čem si. Saj je OK, če uporabljaš ta način spoznavanja za lažjo vzpostavitev stika, delati boš pa moral predvsem na komunikaciji zunaj štirih sten, ne na pisanju oglasov, mailov ter pisanju mesičev. To te samo ohromi (v tvojem primeru) in se razvadiš, na koncu pa se ti še v živo več "ne da" dobit oz. se ustrašiš.

Logitech napisal/-a:Zato bi možnost, da bi mi ona morda postala tudi sčasoma všeč bila možna le v primeru, če bi živela bližje eden drugemu in bi se zato lahko brez problema videvala.

In ne, ne bo ti. Je že bilo z več vetrov napisano. Če bi bilo kontra, bi morda še šlo - da bi bila huda fizična privlačnost in sploh ne bi razmišljal, ali bi se poljubljal z njo ali ne, ne bi pa bila morda kompatibilna na drugih področjih.

Če bi mi ona bila privlačna, bi se pa itak želel dobit z njo.

Torej, v čem je problem? Zradiraj jo iz svojih misli in se fokusiraj na kakšno drugo, ko se bo katera pojavila na obzorju.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Lady_Cristina napisal/-a:
Logitech napisal/-a:Imela sva zmenek na slepo kar pomeni, da je njen izgled bil zavit v tančico skrivnosti vse do trenutka, ko sva se videla v živo. Sem pa ostal z njo na vezi ker sem vzel v zakup, da mi bo morda sčasoma postala privlačna. Minilo je že 3 mesece in še vedno nič.

Ja glej, če sta se enkrat vidla, in ti takrat ni bla privlačna to nič ne pomeni. Ti maš tisto sliko njenega obraza v glavi in se logično ne bo avtomatsko polepšala. Če bi jo ti redno videval bi blo možno da ti postane privlačna, na tak način pa ne boš nič dosegel. Tak da če maš interes do nje malo razmisli o tem.
Meni je že marsikateri moški postal lepši s časom, ampak tak kot sem že prej prebrala - če ti je nekdo res nenormalno grd, potem nima smisla.
ON. NI. TI.
Nimas empatije in so ti moski ocitno popolna uganka oziroma se zgleda sploh ne zavedas, da so drugacni od tebe. In kdorkoli je drugacen od tebe je zate crna skrinjica, ker samo podajas svoje osebne izkusnje.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Privlačnost ni izbira...pač če se vžge, se vžge.

Sčasoma ti lahko nekdo postane všečen, zaradi karakterja, osebnosti....ampak če ni tiste živalske privlačnosti, potem ni nič.

Men je super če je punca pametna, zabavna, ima širok pogled na svet...ampak še zmeraj si jo moram želeti divje po********?*?****?**
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

sploh te ne razumem,
ker imaš težave z navezovanjem stikov (povprečne ženske ne grizemo), si se odločil da je najpametnejša stvar okupiranje z neko oddaljeno babo, ki ti sploh ne potegne, oziroma bom kar rekla "si ga rajš dvakrat med vrata zaloputneš" :D
...

čemu je to potrebno? Ti manjka hobijev?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

sirova štručka napisal/-a:Ženske smo ja taka enostavna bitja. Sicer priznam, da so ene avšaste, ampak čist vsako se da osvojit.

Sem zelo sramežljiv. Sicer mi ni problem začet pogovor z neko punco, pač kako ti je ime, s čim se ukvarjaš, kako lajf pa to, tukaj se pa tudi vse konča. Mi kdo pove "recept", kako narediti korak naprej, preiti na intimno raven?

keepsake napisal/-a:čemu je to potrebno? Ti manjka hobijev?
Ne se bat, da bi mi manjkalo hobijev. Jih imam nekaj, ki pa so izrazito individualni in s katerimi se ukvarja le moška populacija. Da bi se pa udeležil nečesa zgolj zato, da bi tam spoznaval punce, se mi zdi totalno mimo.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

Ne govorim o tem, da ti manjka hobijev za spoznavati punce, ampak o tem da imaš očitno preveč časa, če se okupiraš z neko bejbo ki ti sploh ne potegne...

A kako priti na intimno raven po tem ko jo vprašaš kako ji je ime? Porini ji jezik v usta.
Ne, sej ne :D
Sej je isto, kot si zadevo zastavil preko neta, vprašaš če bi šla pojutrišnem na eno šetnjo/karkoli. In reče ne in rečeš no, pa lep večer še naprej. :lol:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Odgovori