Seksava, čeprav ima punco, naj ji povem?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a trmasta »

No, jaz imam pa drugačen problem. Povedati od FF punci, da jo vara z mano že 2 leti, čeprav jaz do tega tedna nisem vedla zanjo? Če bi vedela, se ne bi spustila v to in on je to vedel in mi verjetno zaradi tega zamolčal. Skupaj sta pa tri leta.

Moje mnenje: Jaz ji bi, ker da te nekdo tako dolgo vara vsak teden... ojej!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Upaš, da ga bo punca pustila in da bo sedaj s tabo? Ker ne bo :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Dve leti seksaš s tipom, pa nisi vedela, da ma punco? Svaka čast tipu.

Pusti tipa na miru, move on, konec zgodbe. Jaz sem namreč bolj na tisti strani, ki meni, da brezveze njegovi punci govorit. Zakaj, je bilo pa že obdelano.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Boljše vprašanje: A boš ti zdaj nehala seksat z njim?
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

Itak, da bom nehala. Sem mu tudi povedala. Ker zame je ta, ki ve, da ima tip punco, še večja prasica kot tip, ki vara.
Nisem pa vedela zaradi tega, ker sva iz različnih koncev Slovenije in sva se videla res samo enkrat na teden, slišala pa vsak dan.
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

[quote="_patchouli_"]Dve leti seksaš s tipom, pa nisi vedela, da ma punco? Svaka čast tipu.
Saj sem rekla, da si zasluži diplomo :) verjetno bi mu jo ona tudi dala :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

A to ti je lagal, da nima punce, a se pač nista o tem pogovarjala?
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

Najprej bi naj bla ta bivša. Ok, tudi jaz sem imela bivšega in sva si povedala, kaj je šlo narobe.
Midva sva se slučajno spoznala, se ujela in se začela dobivati. Nikoli si nisva rekla, da drugih ne smeva imeti, ker sva samo FF, ampak da pa nikoli ne reci nikoli, da ne bova kdaj imela kaj resnega. Tako, da sem vedela, da še se mogoče kdaj s katero dobi, ampak ne tako pogosto in ne v takem odnosu kot z mano. Da ima punco, se mi niti sanjalo ni.
Sem ga pa po enem letu vprašala, če jo ima in mi je odgovoril, da ne. Ga vprašam po dveh letih (vmes sva za pol leta prekinila najin intimni odnos, ker sem jaz tako hotela, ampak slišala pa sva še se vseeno) in ga vprašam, če je že našel svojo izbranko in mi spet reče, da ne. Da pa se včasih tako s katero dobi.

Tako, da ne, ni mi povedal, da ima punco.
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vrtavka »

No, js bi ji pa takoj šla povedat. Me prov mal briga, kok sm zard tega prasica in grda in kolk je njegova stvar. Ona ima pravico vedet, s kom ima opravka in se odločit, a je pripravljena to zdržat ali ne. Ne pa, da jo on še naprej vrti okrog prsta. Da tako laže, tebi in njej...

Pa še zdaleč ne za to, da bi js potem ostala z njim.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Jaz za sebe vem, da raje sploh ne vem, kot pa da mi ena ženska, ki je sploh ne poznam, gre razlagat, kaj ima z mojim fantom. Bi me še bolj bolelo, kot pa da sama kasneje zvem. Čist nobene hvaležnosti ne bi čutila do nje. Bolj verjetno bi jo napizdila, kaj se ima za vtikat, pa če bi bilo res ali pa ne, ker nekako ne kupim teh altruističnih razlogov, ki jih navajate, zakaj povedati. In ja, vem o čem govorim. Sem bila že na obeh straneh.
Sem bila z zasedenim tipom in sem povedala njegovi punci. Zakaj? Da bi ga ona pustila - in ga je. Za nekaj časa.
Meni v opravičilo: to je bilo v najstniških letih :D
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

Jaz ne bi povedala s tem razlogom, da bi ga ona potem pustila, ampak zato, ker mi je to svinjsko, da nekdo tako dolgo vara, po drugi strani pa je verjetno celi sladek.
Veliko je takih punc, ki pač ne ugotovijo. Imajo dorečeno, da se vidijo takrat in takrat in tako je vsaki teden in njemu je lažje vse skupaj izpeljati, posumiš pa itak, da ne nič, ker ima ob npr. torkih zvečer poslovne sestanke, bowling ...
Tudi nisem najstnica, daleč od tega. Se približujem 30-emu, on prav tako.

Veliko mi pomeni, ampak sem se odstranla, ker bi potem to prešlo iz FF na ljubico, kar pa itak, da ne bom.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:27, skupaj popravljeno 1 krat.
trmasta
Sramežljivka
Sramežljivka

99 % sem, da ja. Brez kakršnih podrobnosti in če jo bo kaj več zanimalo, me bo tako ali tako vprašala.
Ljudje smo različni in nikoli ne moreš vedeti, kakšen bo odziv, ampak vseeno upam, da mi bo enkrat hvaležna.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

In kje jo boš našla? A veš katera je njegova punca? Kje jo boš napadla?

Dejansko misliš, da ti bo verjela? :P Upam, da imaš kake dobre dokaze :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori