Seksava, čeprav ima punco, naj ji povem?
No, jaz imam pa drugačen problem. Povedati od FF punci, da jo vara z mano že 2 leti, čeprav jaz do tega tedna nisem vedla zanjo? Če bi vedela, se ne bi spustila v to in on je to vedel in mi verjetno zaradi tega zamolčal. Skupaj sta pa tri leta.
Moje mnenje: Jaz ji bi, ker da te nekdo tako dolgo vara vsak teden... ojej!
Moje mnenje: Jaz ji bi, ker da te nekdo tako dolgo vara vsak teden... ojej!
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
-
- Cosmopsiho
Najprej bi naj bla ta bivša. Ok, tudi jaz sem imela bivšega in sva si povedala, kaj je šlo narobe.
Midva sva se slučajno spoznala, se ujela in se začela dobivati. Nikoli si nisva rekla, da drugih ne smeva imeti, ker sva samo FF, ampak da pa nikoli ne reci nikoli, da ne bova kdaj imela kaj resnega. Tako, da sem vedela, da še se mogoče kdaj s katero dobi, ampak ne tako pogosto in ne v takem odnosu kot z mano. Da ima punco, se mi niti sanjalo ni.
Sem ga pa po enem letu vprašala, če jo ima in mi je odgovoril, da ne. Ga vprašam po dveh letih (vmes sva za pol leta prekinila najin intimni odnos, ker sem jaz tako hotela, ampak slišala pa sva še se vseeno) in ga vprašam, če je že našel svojo izbranko in mi spet reče, da ne. Da pa se včasih tako s katero dobi.
Tako, da ne, ni mi povedal, da ima punco.
Midva sva se slučajno spoznala, se ujela in se začela dobivati. Nikoli si nisva rekla, da drugih ne smeva imeti, ker sva samo FF, ampak da pa nikoli ne reci nikoli, da ne bova kdaj imela kaj resnega. Tako, da sem vedela, da še se mogoče kdaj s katero dobi, ampak ne tako pogosto in ne v takem odnosu kot z mano. Da ima punco, se mi niti sanjalo ni.
Sem ga pa po enem letu vprašala, če jo ima in mi je odgovoril, da ne. Ga vprašam po dveh letih (vmes sva za pol leta prekinila najin intimni odnos, ker sem jaz tako hotela, ampak slišala pa sva še se vseeno) in ga vprašam, če je že našel svojo izbranko in mi spet reče, da ne. Da pa se včasih tako s katero dobi.
Tako, da ne, ni mi povedal, da ima punco.
No, js bi ji pa takoj šla povedat. Me prov mal briga, kok sm zard tega prasica in grda in kolk je njegova stvar. Ona ima pravico vedet, s kom ima opravka in se odločit, a je pripravljena to zdržat ali ne. Ne pa, da jo on še naprej vrti okrog prsta. Da tako laže, tebi in njej...
Pa še zdaleč ne za to, da bi js potem ostala z njim.
Pa še zdaleč ne za to, da bi js potem ostala z njim.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz za sebe vem, da raje sploh ne vem, kot pa da mi ena ženska, ki je sploh ne poznam, gre razlagat, kaj ima z mojim fantom. Bi me še bolj bolelo, kot pa da sama kasneje zvem. Čist nobene hvaležnosti ne bi čutila do nje. Bolj verjetno bi jo napizdila, kaj se ima za vtikat, pa če bi bilo res ali pa ne, ker nekako ne kupim teh altruističnih razlogov, ki jih navajate, zakaj povedati. In ja, vem o čem govorim. Sem bila že na obeh straneh.
Sem bila z zasedenim tipom in sem povedala njegovi punci. Zakaj? Da bi ga ona pustila - in ga je. Za nekaj časa.
Meni v opravičilo: to je bilo v najstniških letih
Sem bila z zasedenim tipom in sem povedala njegovi punci. Zakaj? Da bi ga ona pustila - in ga je. Za nekaj časa.
Meni v opravičilo: to je bilo v najstniških letih

Jaz ne bi povedala s tem razlogom, da bi ga ona potem pustila, ampak zato, ker mi je to svinjsko, da nekdo tako dolgo vara, po drugi strani pa je verjetno celi sladek.
Veliko je takih punc, ki pač ne ugotovijo. Imajo dorečeno, da se vidijo takrat in takrat in tako je vsaki teden in njemu je lažje vse skupaj izpeljati, posumiš pa itak, da ne nič, ker ima ob npr. torkih zvečer poslovne sestanke, bowling ...
Tudi nisem najstnica, daleč od tega. Se približujem 30-emu, on prav tako.
Veliko mi pomeni, ampak sem se odstranla, ker bi potem to prešlo iz FF na ljubico, kar pa itak, da ne bom.
Veliko je takih punc, ki pač ne ugotovijo. Imajo dorečeno, da se vidijo takrat in takrat in tako je vsaki teden in njemu je lažje vse skupaj izpeljati, posumiš pa itak, da ne nič, ker ima ob npr. torkih zvečer poslovne sestanke, bowling ...
Tudi nisem najstnica, daleč od tega. Se približujem 30-emu, on prav tako.
Veliko mi pomeni, ampak sem se odstranla, ker bi potem to prešlo iz FF na ljubico, kar pa itak, da ne bom.
-
- Cosmopsiho
In kje jo boš našla? A veš katera je njegova punca? Kje jo boš napadla?
Dejansko misliš, da ti bo verjela?
Upam, da imaš kake dobre dokaze 
Dejansko misliš, da ti bo verjela?

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.