Preveč ljubosumna

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

nia, ne vem ce nisi ti ze veckrat omenla da tvoj nima nobene zenske v imeniku, da nobene na novo ne sme spoznat in da zakaj bi klicu druge ce lahko tebe, da vedno greta skupi vn itd. =)

dvojna merila... :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 13:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

vem da si se zafrkavala, saj ravno zato :D no nima veze, OT :)

jaz obcudujem mojega ki ni nikoli ljubosumen brez potrebe in mi ful zaupa :) - z njegovim najboljsim kolegom sva bla 14 dni skupaj na morju v grciji, v isti sobi... :juggle:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 25. Nov. 2010 10:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

js sm bla v grciji 4 mesce, vmes sm bla doma par dni, in ko sm sla nazaj je ta kolega z mano dol letel in je pac 14 dni zivel pr men k sm mela svojo hisko pr onih ljudeh (sej se mi zdi da sm ze enkrat pravla...) pa sva pac se hodila skupi kopat pa zvecer zurat mal pa cez dan okrog in tako... pa je fant in njemu in meni zaupal, pa itak ta tip ni bil niti malo po mojem okusu, samo kot prijatelja sva se pa zlo ujela takrat :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

--..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 25. Nov. 2010 10:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

ja je je, seveda, samo malo kasneje.
prevec OT sva ze!! :freude: :unknown:
Coco.Chanel.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Coco.Chanel.* »

Mi2 sva oba ljubusumna tko, v mejah normale :) če moj nebi bil čist nič, bi si hitro mislila, da se mu po domače povedano j*be kaj delam in s kom sem..zato imam raje, da vpraša kam grem in da pol tud pokliče kej vmes :) glede tistih pretirano ljubusumnih se mi pa zdi, da sklepajo po sebi. Če je sam varalica, bo avtomatsko mislil vedno na najhuje ko bo njegova punca šla kam sama, ker ve, kaj bi on delal...jao jao takšni so najhujši :?
...ali smejem se, jer tužni se smeju najlepše ♫
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cllaudia »

~NIA~ napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:
cllaudia napisal/-a:ja..ampak ste prebrali kaj ej bilo z njim in mojo frendico??

Jaz sem prebrala. Ni prav, da otipava tvojo prijateljico, ne vidim pa povezave med tem in pa tvojim teženjem, kadar se dobi s prijatelji ali klepeta s tvojo sestro.

tud jest sm prebrala in sprašujem se kaj si ti počela med tistim časom ko sta se onadva onegavila?! oz. kakšna zveza naj bi to sploh bila? (že to da greste na piknik samo ti, tvoj fant in prijateljica mi je čudaško.. jaz namreč sama z enim parom nebi želela sploh iti)

nismo bili samo mi. ampak nas je bilo več.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Mars

Neprebrana objava Napisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO »

ziher si škorpijonka :?: :?:
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:ziher si škorpijonka :?: :?:

jaz? :) ne, nisem škorpijonka.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

~NIA~ napisal/-a:tud jest sm prebrala in sprašujem se kaj si ti počela med tistim časom ko sta se onadva onegavila?! oz. kakšna zveza naj bi to sploh bila? (že to da greste na piknik samo ti, tvoj fant in prijateljica mi je čudaško.. jaz namreč sama z enim parom nebi želela sploh iti)

zaka nebi hotla it samo ti z enim parom? in zakaj je čudaško? mi smo večkrat šli kam tak. js pa moj, pa al od njega kolega al pa moja kolegica... če vi ne znate uživat tud na tak način, da se en večer samo menite, da samo tu pa tej pade kak lubček :roll: tej pa res nevem... ne zastopim zaka nebi šlo in zaka je čudaško?
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

kinna napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:tud jest sm prebrala in sprašujem se kaj si ti počela med tistim časom ko sta se onadva onegavila?! oz. kakšna zveza naj bi to sploh bila? (že to da greste na piknik samo ti, tvoj fant in prijateljica mi je čudaško.. jaz namreč sama z enim parom nebi želela sploh iti)

zaka nebi hotla it samo ti z enim parom? in zakaj je čudaško? mi smo večkrat šli kam tak. js pa moj, pa al od njega kolega al pa moja kolegica... če vi ne znate uživat tud na tak način, da se en večer samo menite, da samo tu pa tej pade kak lubček :roll: tej pa res nevem... ne zastopim zaka nebi šlo in zaka je čudaško?

to pa maš prav. :top:
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

^^tebi cllaudia pa: malo pomisli, če se splača na tak način skos težit človeku... mislim, najbrž smo vse na nek način lubosumne, in vrjemi da je tud men pizdlo (pa me še) ko presedi moj touk za kompom... samo najbrž maš tud ti kak hobi ko ti paše... če je s tabo, mu je očitno fajn in ti zaupa... ne pokvari tega. in poskusi se zadržat izbruhov... in boš vidla, da se boš navadla... :wink:
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

kinna napisal/-a:^^tebi cllaudia pa: malo pomisli, če se splača na tak način skos težit človeku... mislim, najbrž smo vse na nek način lubosumne, in vrjemi da je tud men pizdlo (pa me še) ko presedi moj touk za kompom... samo najbrž maš tud ti kak hobi ko ti paše... če je s tabo, mu je očitno fajn in ti zaupa... ne pokvari tega. in poskusi se zadržat izbruhov... in boš vidla, da se boš navadla... :wink:

hvala za nasvet. :)
Odgovori