Smrčanje [Združeni temi]

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori

Ali smrčite?

da
54
29%
ne
130
71%

Skupaj glasov: 184

Uporabniški avatar
Blooma
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: nekje...med oblaki

Neprebrana objava Napisal/-a Blooma »

joj, jaz imam zadnje čase tako težavo, da tako trdno zaspim in pol začnem puščat čudne zvoke, kot da bi vzdihovala in potem začnem smrčat..v bistvu bolj kot smrčat, težko dihat...no vsaj tako pravi moj fant.

Včasih se kar slišim ko zamomljam, pol pa ne vem, če sem to sanjala al se je res dogajalo :?

Kr moteče je to, še posebej zato, ker...ne vem...očitno ne znam skoz nos dihat..

Kaj naj nardim? a naj kupim une obliže za na nos ki blažijo malo vse skupaj? ima kdo kakšno izkušnjo s temi?
se la vita non ti sorride...falle il solletico!
MUMI
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MUMI »

o, hvalabogu ne smrči. :flower:
MUMI
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MUMI »

Blooma napisal/-a:joj, jaz imam zadnje čase tako težavo, da tako trdno zaspim in pol začnem puščat čudne zvoke, kot da bi vzdihovala in potem začnem smrčat..v bistvu bolj kot smrčat, težko dihat...no vsaj tako pravi moj fant.

Včasih se kar slišim ko zamomljam, pol pa ne vem, če sem to sanjala al se je res dogajalo :?

Kr moteče je to, še posebej zato, ker...ne vem...očitno ne znam skoz nos dihat..

Kaj naj nardim? a naj kupim une obliže za na nos ki blažijo malo vse skupaj? ima kdo kakšno izkušnjo s temi?

Probaj spat na trebuhu :flower:
Blondie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blondie »

Lastovica napisal/-a:Meni gre na zivce, ce tip ze preglasni diha, ce bi smrcal bi sel po hiterm postopku spat v sosednjo sobo!

Ja tudi meni gre glasno dihanje na živce! :roll:
Drugače pa ne smrčim, moj fant tudi ne... Hvala bogu...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

No jaz smrčim le takrat, ko sem res zelo zelo zmatrana. Moj bivši je pa včasih ampak zelo redko smrčal. Ampak sedaj na žalost spim sama:(

Ampak bi rajši spala z njim in cele noči poslušala smrčanje sam da bi bil zopet ob meni. :)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
lynee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lynee »

Ooo, če kdo ob men smrči, jst ne morm zaspat... Sj ne, da drugač nism toleranten človek, ampak mene to tok mot, da se pol celo noč premetavam, polsušam diskman... vse, samo spim ne...
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a maria18 »

jst ne smrcim ampak moj ata!!mam sobo nad spalnico od njega in mami in ko gre spat zaspim 1uro pozneje ker tok glasno smrci da ga do gor slisim
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

jst ne smrčim, prav tako moj tud ne. ampak po njegovih besedah, smrčim takrat, kadar sm ful zmatrana, da me sam zmanjka. ampak ne tako da bi se cela bajta tresla, al pa da bi se slišalo. on pa tud isto. smrči če je ful zmatran. to pa ni glih vsak dan, da bi oba mela ne vem kako naporen dan
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

mi2 tud ne smrciva... sam ucas ful globoko dihava...

jz mam probleme s pluci pa zarad tega vcas, on pa kadar je ful zmatran...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Kako lahko rečete, da ne smrčite? A se mogoče slište v spanju? :P :P :P
Za tipe pa zlo težko verjamem, da jih nikol ne slište smrčat... V lajfu še nisem poznala človeka, k bi nekaj časa v njegovi bližini spala in ne bi nikoli smrčal. Pa je bla frendica. frend, dedek ali babica. Ja, tut jaz smrčim včasih! :D :D :P :P
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

Applebitecc napisal/-a:Kako lahko rečete, da ne smrčite? A se mogoče slište v spanju? :P :P :P
Za tipe pa zlo težko verjamem, da jih nikol ne slište smrčat... V lajfu še nisem poznala človeka, k bi nekaj časa v njegovi bližini spala in ne bi nikoli smrčal. Pa je bla frendica. frend, dedek ali babica. Ja, tut jaz smrčim včasih! :D :D :P :P

Moj ne smrči :D
Vem, ker imam sama zelo rahel spanec in me zbudi vsak šum. Edino včasih bolj glasno diha - pa še to samo, če ima nos zamašen (včasih ga daje kaka alergija na cvetni prah, če pozabi jemat zdravila), al pa če malo preveč spije in potem zaspi na hrbtu. Prav žagat ga pa še nisem slišala. Pa on tud pravi, da jaz ne smrčim.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

No ja, saj jaz tut ne smrčim ko en star dec. Tko narahlo pač. Kokr jest vem je to tut smrčanje... :D :D
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

Applebitecc napisal/-a:No ja, saj jaz tut ne smrčim ko en star dec. Tko narahlo pač. Kokr jest vem je to tut smrčanje... :D :D

NE PA NEEEE pa ne pa ne. :D
Ker jest ne smrčim :P
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Aja, no prav, pol pa jest tut ne smrčim. :D :P :P :wink:
Snegec
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Snegec »

Karkoli kdorkoli reče. Smrčijo vsi. Tudi ženske.

Razlog je pa povsem anatomski. Med spanjem se premikamo, in včasih je sapnik v takem položanju, da smrčimo.

Menda obstaja nek operativni poseg, ki to popolnoma odpravi, ne vem pa osebno koliko to stane in kolk je učinkovit.
Tanoshii koto dake erande ikitemo sono saki niha nani mo mienakute dakara donna koto mo.
Odgovori