~NIA~ napisal/-a:jst nebi delala panike. če se veliko giblje v delu mesta kjer živiš, to pač ni tvoj problem. tako ali tako ne veš (naj nebi vedela) kdo je, ga ignoriraš, na klepetalnici ne odpišeš, ga ne pogledaš, skratka nič.. kot vsak drug iz ulice.
nevem sicer kako te lahko zasleduje, če ne ve kam greš. a čaka pred tvojim blokom in hodi za tabo? jst če srečam koga sumljivga pač nekje kjer je ogromno ljudi, še ne pomislim da me zaslduje. pač je naključno tam tako kot sto drugih ljudi
Ja, lahko je to rect. Ce te kar nekdo, ki ga naj ne bi poznala, ustavi sred ceste, te poklice po "tvojem" imenu sam se pa niti ne predstavi, zaradi dolocenih razlogov ves kdo je... pa oprosti to ni vec prijetno.
Ce bi bil to samo nekdo sumljiv in bi bila 100% da ga ne poznam tudi meni ne bi bilo to nic kaj takega. Da pa se tip dela prijaznega, vrednega zaupanja, postenega,... potem pa naredi to in se dela kot, da nic ni... oprosti, to pa meni ni vec normalno.
In ocitno ti NIA ne beres dobro mojih postov. Lepo sem napisala, da sem mu dolocene stvari zaupala, ko se nisem vedela kaksen je. In tudi sem lepo napisala, da v tem primeru sem sama kriva. Ampak zato se ni treba, da me zasleduje.