Sm mal prebrala tele poste pa se mi zdi da je res grdo da ste p!ko napadl kašno zvezo ima pa to.. Res je samo vprašala za nasvet kako naj ukroti svoja velika pričakovanja, ne pa svojo zvezo?!
Očitno je zveza dobra, funkcionira, pelje naprej, saj se po prebranem sodeč oba trudita da bi zadevo rešila. Situacija mi je ful jasna, ker sm sama enaka. Najraje bi eksplodirala pa se morm nekak zadržat. Ampak se mi zdi, da ne gre drugače kot da začneš sprejemat to da se plani včasih obrnejo drugače. Meni osebno je še vedno včasih to ful težko, ko si nekaj ''zamislim'' povsem nehote, in se pol naenkrat podere.... jej. Samo veš, tko je to u življenju, ni nerešljivo, tudi če gre počasi, važno da gre zadeva naprej! Mogoče se preveč menita vnaprej, naj bo bolj fleksibilno, če uspe da se vidita gre, drugače pa pač ne. In naj te mogoče pokliče ko dobi avto itd., prej si pa pripravljena na vse. Počni še kaj drugega, saj se ne vrti vse okoli njega, tudi druge stvari so pomembne. In ne planiraj preveč, moje mnenje. Jaz sem na ta način zadevo malce omilila, sem si rekla "ah če bo bo, če pa ne rata bo pa drugič tolk lepše." Saj bo! Glavo pokonc, pozitivn razmišljat, pa res se ne obremenjuj preveč s tem kako in kdaj bo kaj. Prepusti. Fanta pa prosi če redno polni telefon, da ga lahko pokličeš, oz. da te obvešča kaj se dogaja, saj najbrž razume tvojo situacijo. Pomaga. Upam da bo kateri od nasvetov pomagal, če se še kaj spomnim pa sporočim, še sama zadevo bolj počasi rešujem.

Srečno!