SWEETprinces napisal/-a:sam mora bit hud filing da ko zacnes tipa slacit da mu pocas rolas zabice dol ...komi cakam da pogruntajo se samostojece nogavice na cipko
Po možnosti maš še dva v rit, pa niti ne dojameš, da ma prekrasne najlonke in v prve pomislš, da ma tok faking gladke noge
SWEETprinces napisal/-a:sam mora bit hud filing da ko zacnes tipa slacit da mu pocas rolas zabice dol ...komi cakam da pogruntajo se samostojece nogavice na cipko
ma sej to je to-ne vem kaj trapate o neki toploti v najlonkah to je ja tak tanko, da te še poleti zebe v njih, če je malo bolj hladno. pozimi te rešijo debele žabe al pa legice...najlonke so pr moških samo fetiš finta
Meni najlonke tudi niso ravno "grelnik", zato jih ponavadi ne nosim. Raje imam dokolenke, doma nosim tudi tople nadkolenke in mi je veliko bolj toplo v tem.
Mojega si pa ne znam predstavljati v čem takem. Verjetno bi mislila, da se mu je totalno "vtrgalo", da ga vidim v tem.
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.