Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Jaz prespim pri njemu skoraj vsak vikend (od petka do nedelje).Pač ko se vidima. Če ma pa kdaj vmes kakšen dopust, se pa ti dnevi potem podaljšajo. Je pa prvi, za katerega starši vedo, da spim z njim. :D Pa še za tega so nekaj mesecov prej komplicirali. Ostala dva sta bla pa na 'črno'.
Aja, pa stara sem 21.
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objava Napisal/-a mimikad »

Moj spi pri meni vsak dan med tednom, ker ma potem bližje do službe, pa tudi zato, da se z mojim atetom :D ali bratom odpelje v službo, da imam njegov avto za na faks.
Med vikendom pa spim ja pri njemu.
On je začel spat pri meni potem, ko smo bli lani skupaj na morju z mojih starših.

Ni mi jasno, ko pravite da imate premale postelje. Midva se med tednom stiskava na postelji širine 90 cm.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

mimikad napisal/-a:
Ni mi jasno, ko pravite da imate premale postelje. Midva se med tednom stiskava na postelji širine 90 cm.

Meni pa ni jasno, v čem je užitek mazohiranja na enojni postelji.

In tudi mi ni jasno, kako je lahko nekomu kul vsak dan spati skupaj, živeti wannabe zakonsko življenje pod streho svojih staršev, hoditi z njimi na morje ipd.

Pač smo si različni :wink:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

oba brez avta.. razdalja za uro in pol hoje, tko da vsakič ko se vidva.. prespiva drug pr drugem.. recimo 3 do 4× na teden..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:05, skupaj popravljeno 1 krat.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Pr naju je tud postelja problem. zato je on u celem letu k sva skupej pr meni prestau enih 3x. . . da ne omenjam kolkokrat sm bla jst tam. Ufff. To zato, kr on ma zakonsko posteljo. In poleti ni šans, da spiva na moji, k se skuham. MOgoče bo zdej pozimi nazaj uspeu kašn podvig :) :P
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

Jaz sem prvega pripeljala prespati pri 22, tako da ni bilo problema.
Do polnoletnosti mi pa na kraj pameti ne bi padlo, da bi sploh kakšnega vozila domov.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

jst pa prvega pri 17ih :D in je to pol trajalo par let. problem je zdej, da kao ne smem nobenga več tko vozit domov. a to je že druga tema. :?
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

hehe... sm šla zanelš mert pojslo pa mam js 70cm, on ma pa mislm d še manjšo :p
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

samo 70 cm široko posteljo? to so pa čudne mere.

ne vem, mi2 se že na moji ful stiskava, široka je 120. on ima pa 140 pa je še vedno kdaj gužva. najbolj udobno bi bilo 160, da bi res vsak po svoje spala na široko, tako kot sva navajena. je pa res, da je njega kar malo več skupaj. sva pa na začetku veze tudi že spala na 80 cm, samo je bila kar kriza. ne vem, koliko sva se kaj naspala.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

jagoda-malina napisal/-a:Jaz sem prvega pripeljala prespati pri 22, tako da ni bilo problema.
Do polnoletnosti mi pa na kraj pameti ne bi padlo, da bi sploh kakšnega vozila domov.

jst pa pr 16h :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
MAJČ1710
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: nekje pod soncem

Neprebrana objava Napisal/-a MAJČ1710 »

pr men je pa prespal sam en in to ta k sm bla do zdj z njim tko da nimam problemov s tem...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

nv0
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:25, skupaj popravljeno 1 krat.
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

~NIA~ napisal/-a:midva se na 90 nč ne stiskava, res, jst spim čist udobno, dovolj mam placa, on pa menda tud kr zmeri hoče pr njemu spat, glede na to da mava pr men 180

Midva sva na 90 zdržala cca 1,5 leta, pol pa ni šlo več-nisva bla naspana in je bla malo večja postla nujno potrebna..sploh pa ker je moj dost širok čez ramena :lol:
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Trapa dvigne desno obrv...

ker pač ne more verjet, da lahko dva normalno velika človeka zadovoljivo spita na 90cm široki postelji.

Midva se namreč tudi celo noč stiskava, pa se mi zdi 140cm širine včasih premalo. Jaz bi se kdaj raztegnila ko mačka, pa se glih ne morem... razen če njega dol zbrcam :D

Se mi je pa zdelo žaljivo do staršev sploh doma vprašat, če lahko prespim pri fantu (in obratno) dokler nisem bla polnoletna. Nama nič ni manjkalo, če nisva spala skupaj, celo' iznajdljivost sva lahko pipila. :D
Imaš, da me vikaš!
Odgovori