Zakaj te fant ne pokliče ...?

Pomoč iz čustvenih stisk.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

:rofl: Kere fore.
Ne morm verjet, da res nasedeš takim bedarijam. Če je to vse skup res. Ker dvomim da obstaja kakšna ženska ki nasede takim neumnim foram.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

ja ene ženske ste res naivne in popolnoma brez ponosa in tudi očitno brez sposobnosti logičnega mišljenja!
Uporabniški avatar
luna22
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: sončni gozd

Neprebrana objava Napisal/-a luna22 »

po celem mescu ti nabije da je imel ful dela..pha ma dej ne bit tok naivna :P pr vsej mobilnosti,mailih in ne vem kaj vse te ne kontaktira..ne vem verjetno si slepo zaljubljena..been there
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

jooooj, ženska open your eyes! Delo je mel... :rofl: je zaštekal, da z uno iz morja ne bo nč, pa se je vrnu in nabil par krepkih laži in aaaaaaaaa...I LOVE YOU! :eek: jao!
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a galathea »

Nadine napisal/-a:ja ene ženske ste res naivne in popolnoma brez ponosa in tudi očitno brez sposobnosti logičnega mišljenja!

Nadine, odpri oči. Tega tipa prov en k...briga zate. Zdaj te je sreču na tisti otvoritvi in te prepričal da so imeli velik dela. Verjetno so ga imeli res. Ampak če je lahko vsak dan poleg dela tudi jedel, lulal, kakal, spal itd., bi te lahko (če bi te seveda pogrešal) tudi poklical.

Klical te pa ni zato ker bi imel tok dela, ampak ker ga kot ženska ne zanimaš ne čustveno, ne telesno (no, to zadnje še mogoče...ampak malo verjetno). Ta moški TE NE LJUBI, to ti želimo dopovedat tu na forumu.

Moški, ki te bo ljubil, bo prišel takat, ko boš lahko ljubezen sprejemala in dajala. V tem trenutku pa se še preveč pustiš vleči za nos. Imej svoj jaz in svoj ponos in - še enkrat -ne laži sama sebi.
Srečno, punca.
Zivljenje je lepo...
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

no da nebom v brezveze odpirala novo temo, bom kar tu not napisala, čeprav moj problem ni tak...pač zdaj že kako leto ga serjem z enim fantom in pač zdaj zdanja 2 meseca sma se ful začela odaljevati in mene je eno noč zagrabilo, da bi pa zapecala njegovga frenda, pač tak malo spremembe(vem,napaka) in jaz njemu naslednji dan pošljem sms, pač kera sem pa da če se lahko kda dobima in se je vidlo da je bil tip ful presenečen in zmeden ker sem mu pač pisala in mi je napisal, da ja da ni panike, da ima ob večerih čas pa da se čujema...in to je blo vseee...in tip mene zdaj od sobote ni nič pisal pa nič...ampak zaj je pa problem ne..jutri videm tega svojega kao jebača in pa tega njegovega kolega...puncee pomagite mi prosiim...kak se naj obnašam, naj se delam kot da nič ni blo...že zdaj vem da me bo ful sram in vem, zabluzla sem na celi črti :?
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

galathea napisal/-a:
Nadine napisal/-a:ja ene ženske ste res naivne in popolnoma brez ponosa in tudi očitno brez sposobnosti logičnega mišljenja!

Nadine, odpri oči. Tega tipa prov en k...briga zate. Zdaj te je sreču na tisti otvoritvi in te prepričal da so imeli velik dela. Verjetno so ga imeli res. Ampak če je lahko vsak dan poleg dela tudi jedel, lulal, kakal, spal itd., bi te lahko (če bi te seveda pogrešal) tudi poklical.

Klical te pa ni zato ker bi imel tok dela, ampak ker ga kot ženska ne zanimaš ne čustveno, ne telesno (no, to zadnje še mogoče...ampak malo verjetno). Ta moški TE NE LJUBI, to ti želimo dopovedat tu na forumu.

Moški, ki te bo ljubil, bo prišel takat, ko boš lahko ljubezen sprejemala in dajala. V tem trenutku pa se še preveč pustiš vleči za nos. Imej svoj jaz in svoj ponos in - še enkrat -ne laži sama sebi.
Srečno, punca.

ne tega men pisat, nism jst teme odprla :lol: :D
rosomah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rosomah »

Pa to ne moreš verjet kaj v naslovnbi temi piše tale zarukana špelca. Tip jo je dal na ror, in jo skenslal. Ona pa tule cmeva in vesoljni forum sprašuje, kaj to pomeni, če jo tip en mesec ne poklice. Fućka se mu zanjo in tačka.
Bemu, res ne vem, kaj bi naj bilo drugega. da en mesec doma ždi in trpi v pričakovanju, kdaj jo bo spet videl.
Po moje ga je tip v tem času lepo namakal okrog in iskal take tumpike, ki jim še po enem mesecu ni jasno, da so odletele
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a manculina* »

mogoče pa se je na morju zamislu, da se tole odvija nekam zlo na hitr in se je hotu pač mal umirit... sj veš kako je pri tipih ne znajo počaaas začet 'kenslt' žensko ampak je sam konc pika. finito.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

manculina* napisal/-a:mogoče pa se je na morju zamislu, da se tole odvija nekam zlo na hitr in se je hotu pač mal umirit... sj veš kako je pri tipih ne znajo počaaas začet 'kenslt' žensko ampak je sam konc pika. finito.

To bo to, ja :gut: :lol:
Jaz imam vedno prav.Slika
Odgovori