Razno razne (khm ... vulve)

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

ok jebiga take pač so... to se doskrat zgodi tud po porodu, da se ustnce mal podaljšajo, tko da jebiga...
sj ne rečem ene res niso lih najbolj hude ampak če tko pogledaš, to bi blo tko kt da bi ocenjeval, u kero smer ga tipu nese, pa ker jajčk je večji, oz. če ma velka jajca... mislm nevem tud usak tič ni najlepši, ampak tak je jebiga,.. pa ga zato ne zavrneš, če tip obvlada, a ne :D
100 žensk,100lulik... kokr je že ena prej rekla... :D
**pikaa**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **pikaa** »

---------- Novo vprašanje ----------

Tud jz mam mal nevšečnosti z mojo ˝tamalo˝.men se zdi res grozna :? res mam velike sramne ustnice,k da mi neki dol visi.še nobenmu nism pustila,da mi gre dol k me je ful sram in me je strah kako bo odreagiru.sploh po samozadoljevanju se še powečajo :? ko vidm slike drugih punc se mi zdijo res normalne,jim res nč vn ne visi ne pa tko k men :? zrd tega me je posebi sram na morju k se mi zdi k da se kej vid.grozn=(
a maš še kakšna tak problem?ne vem kako bi se znebila tega,da se nebi tok obremenjevala s tem.
hvala za odg.
baay*
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Znebila bi se "tega" lahko samo pod narkozo ... Nima smisla.

Brez skrbi bot, so tipi vidl že dost tamalih, takih in drgačnih in verjamem, da tvoja ne odstopa od nobene, kr je ni univerzalne tamale, k bi bla "merilo" za presojo, kaj je lepo in kaj ne.
Če boš fantu zanimiva ti kot celota, bo sprejeu tut tvoje "hibe" (k se kot take kažejo mogoče sam teb), u nasprotnem primeru ti tut najbolše joške in najlepša tamala ne pomagajo :wink: .

Ti ne preostane drucga, kot da sprejmeš to, kar maš ... nej te take stvari ne prkrajšajo za užitke seksa (in partnerstva, seveda).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

**pikaa** ene pac nimate lepe tamale, taka je pac realnost. Realnost je pa tudi, da so obraz, roke, noge, joski, trebuh, rit, noge, nohti, ustnice pomembnejsi od oblike tamale, torej ni neka blazna prioriteta. Ce bi bil zenska bi raje imel grdo tamalo kot grd fris.
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

om tole res ne zgleda preveč lepo... ampak lahko gre za kakšno bolezen kakšn tumor al pa kaj, sigurno ste videli posnetek nekega moškega, ki ima tumor na jajcih in ima tako velike , da v bistvu lahko dobesedno sede na svoja jajca...če najdem link ga prlepim...
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Hm, jst pa menim da bi usaka mogla bit ponona na svojo vulvo (ok, če so posredi kšne bolezenske deformacije, je to pač druga stvar) - pač, tko k je mati narava dala, tko mamo...Sej so tut moški penisi raznoraznih oblik in velikosti - pa tut ne vem če sm že kdej vidla kšnga tiča k bi biu grd?!

Sicer pa mislim da moškim res ni važno kakšne oblike je - vašn da je del nas in tako jo majo najraj :P
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Mah...itak da če ti je ženska kul ti je kul kot celota...in meni nobena od unih na sliki ni bila nagravžna...sigurno so mi nekatere bolj všeč nekatere pa manj...ampak to nima veze...a zdaj naj si pa ženska kar odstrani svoje niple ali kaj...enim so pa mogoče všeč bolj masivne tamale...zakaj pa ne? :roll:

Mah...spet kreg brez veze pa ena kompliciranja...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ogabno je čisto premočna beseda. Sigurno pa ni vsakemu vsaka pi*** všeč. Sej tudi niso vsem všeč pegasta dekleta, veliki joški in skodrani lasje. Ampak itak ni enih univerzalnih standardov, ki bi vsem odgovarjali. Se je pa pametno čimprej nehat ubadat z "modnimi" standardi, ker jim nihče ne ustreza :)
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

skor nobena mi ni všeč....sto ljudi sto čudi :D
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

Meni se zdijo vse na teh slikah normalne. Sploh še nisem videla grde.
janna

Neprebrana objava Napisal/-a janna »

Na obliko naših tamalih se pa res ne da vplivati, kakršna je, taka pač je. Saj nobena ne ve, kaj nas čaka po porodu pa tudi z leti se stvari spreminjajo, mogoče bo tudi to ena od njih. Strinjam se z tem kar je napisala Sessa, verjetno dve nista enaki, vsaka je unikat in ne nekaj grdega, ne bi se je smele sramovati in skrivati. Če pa komu slučajno ne bi bila všeč, pa sploh ni vreden, da jo gleda. Kot da so tipi pa popolni-ukrivljenost gor, dol, levo, desno, kombinacije med vsem tem in še veliko je tega.....
Uporabniški avatar
*SmOtkyca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a *SmOtkyca* »

oo groznooo :eek: pa smo včasih mislile da so vse češple iste :razz: hahaha
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

ogabne pa ze niso. nobena ni ogabna.
seveda, ve imate use popolne...ja pa kaj se :roll: za nekoga so pa tiste na slikcah popolne...
nekje si jih se raztegujejo, da bi bile podobne tistim na slikah
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Baje da si v afriki obesijo trikilske lesene hlode na spodnje žnable da jim potem dol visijo...da mora moški z rokama si narediti pot, da ga noter vtakne.
Na kitajskem in Tajskem si pa žnable porežejo, da imajo potem šparovček varijanto... :augenauf:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

kitajke imajo res use skoraj identicne lulike :) ampak jih pa ne rezejo...
v afriki pa ja, si jih daljsajo...
vsak naj bo zadovoljen s tem kar ima, kar da narava..
Odgovori