da mu pride v usta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ..aNia*. »

KittyKiss napisal/-a:P***a kva se vse zatikate za moj post? :D Pač njemu ni všeč, meni ni. Vi pa kr špricite po sebi s spermo zrd mene tud z ostalimi izločki like i care, jz sm sam povedala, da midva tega ne prakticirava :D
:biggthumpup:
Don''t care what people say, just follow your own way...
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

če mu ga z usti do konca pač pustim da mi konča v ustih ampak pol OBVEZNO PLJUNEM VEN :lol: sperma mi ima ogaben okus, pa še ki je topla...bljaaak :lol:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Oh ja...jaz sem danes po dolgem času spet dobla spermo, ki je grenkega okusa...Tabasco naredi svoje sva ugotovila...ampak sem se potrudila in pogoltnila...ja kaj pa čem nimam jst časa ven pluvat...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

^^ ma jst pljunem vn če mam al pa nimam časa :lol: bolj mi je pomembno moje splošno dobro počutje haha
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz pa ne bi mogla ven plunet, ker mi tko zgleda tako bedno ... da tam nekej ven pluvaš. Pol boljš, da mu sploh ne pride v usta.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Pr nama je odvisn od dneva :D Učasih mu pride v usta, včasih ne. Mu prej povem, če mi paše...sam učas mu pol še usejen pride v usta..kao ponesreč :!: Okus mi je tud dobr :) , nikol še ni bil zanič al pa kej tazga.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

men bi se zdel do konca bedno vn pluvat, če mene prašate bi to čist vse uničl in bi izpadl kr neki ... no kokr kermu paše, jz nimam problemov s tem :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Mene ponavadi vpraša kam naj mi da. :D Nikoli mi ni bilo odveč da mu pride v usta. Okus ni slab tko kot ene pravte (verjetno tudi zato ker ne kadi?), diši pa tudi. :lach:
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

*hox* napisal/-a:Mene ponavadi vpraša kam naj mi da. :D Nikoli mi ni bilo odveč da mu pride v usta. Okus ni slab tko kot ene pravte (verjetno tudi zato ker ne kadi?), diši pa tudi. :lach:

Diši??? še nisem povohala :D :D

Ampak nekatere fejst hvalite spermo... predvsem tiste, ko fant ne kadi in pije...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Mene sicer ne moti, če konča v usta, tudi pogolnem, ker mi ni moteč niti vonj, niti okus.
Imela pa sem em... fuckbuddyija, kateremu pa ni bilo všeč, da bi pogoltnila spermo, ker mu je bilo potem čudno dat poljub :D . Sva pa enkrat s tem mojim fuckbuddiyem v avtu eksperimentirala, pa mu je prišlo od zadaj in zadeve ne spustil vame, se je pa končala na moji zadnjici, hrbtu, laseh (sem imela takrat do riti dolge lase), pa še po avtomobilu sva pustila vidne znake. Ampak najbolj smešno je bilo, ker nisem vedela, da je bilo precej sperme na mojih laseh. In se vrneva v diskač in čaz čas me kolegi prično spraševat, zakaj se mi lasje na določenih predelih tako svetijo pod uv svetlobo in zakaj so tako sprijeti na tistih delih :D . Moram priznati, da je zadeva izgledala prav pošteno, bilo je smeha, kolegem je bilo tako ali tako vse jasno :D , pač bilo je smeha še pa še.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ta
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Moj sploh ne kadi pije pa itak občasno...in ko je vse to kull je tk dobra, da se neda povedat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Tigi napisal/-a:Moj sploh ne kadi pije pa itak občasno...in ko je vse to kull je tk dobra, da se neda povedat.

o Tigi blagor tebi... :D Men se bo prej marija prkazala kt mi bo pa sperma dobra pomoje... :D
Always look on the bright side of life!
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

...
Zadnjič spremenil softTouch, dne 28. Dec. 2010 12:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LitLgrL. »

em, tut meni ni kul, če mu pride v usta.. ni fajn okus pač. se pa zgodi in ne bruham ;) kar pogumno..
wanna fuck.. now!. *
Odgovori