Men je bla pa Ebony ful simpatična. vsekakor pa bol lušna od Jessice. Za Erico pa nimam besed... Kok mi je pa ta ženska anti... Ni primerjave s Tyro...
Kaj danes je tud še ena predstavitvena oddaja? Ker sem nekaj v sporedu včeraj prebrala...
Sicer pa mi včeraj niti ena ni bla vsaj blizu neke potencialne kandidatke, grozne so ble
jaooo kere bedne majo, ko ene sfrustrirane in zdolgočasene najstnice mi vse po vrsti delujejo... ene par vmes jih je blo normalnih, ne pa nekih lepotic, daleč od tega zakaj je že par dni tole predstavljanje pa to sranje, jaz bi rada gledala ko bodo punce v hiši pa se bo izločalo...
Nemški top model je bil najboljši do zdaj, vse ostalo je brezveze. Sploh tale britanski top model je podn od podna, punce pa so katastrofa. Ne vem pa, zakaj v TV sporedu piše francoski top model in ne britanski.
Ja men ta Enony sploh ni bila všeč, pa kr naprej je kao mela te problčeme z hrbtom, zato mi ni jasno zakaj že takrat ni bila izločena, ampak se je kr tko vrnila. Jess mi je bila veliko boljša, so jo sodniki kr hvalili, pa več posnetkov je mela boljših, tud za finalno hojo mislim, da so njo bolj pohvalili. Pol pa zmaga Eboni. Se mi kr mal zdi da je bilo to že na začetku določen, ker drugač bi takrat pla vn ko je en teden ni bilo.
Jaz nisem mogla verjet ko sem videla da je Ebony zmagala
Take težave s hrbtam ima potem naj bo pa supermodel, ko pa še nekaterih snemanj ne bo morala opraviti... še zdaj ko je bila izbrana se ni mogla udeležiti oddaje ko so se vse punce zbrale, ker je imela spet težave s hrbtom pa tudi govorila je zelo čudno nerazločno
Moja favoritka je bila Madeleine, ker je bila samozavestna, mlada in simpatična...