Australia`s next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Tinki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tinki »

Men je bla pa Ebony ful simpatična. vsekakor pa bol lušna od Jessice. Za Erico pa nimam besed... Kok mi je pa ta ženska anti... Ni primerjave s Tyro...
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

ma ebony je mal bolsa (na videz) kot pa ta druga :razz:
ma je res zacel francoski?
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Mislim da bo danes pa zares, ker je bil včeri še zadnji del, ko so se vse punce spet zbrale itd.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

^^oo, potem ne zamujam.

Kaj pa zdaj te počnejo? :)
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Afrodita »

jst sm šla gledat na tv3 in piše kao da bo britanski top model. kaj bo pol zdej. francoski al britanski top model? :oops:
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Afrodita napisal/-a:jst sm šla gledat na tv3 in piše kao da bo britanski top model. kaj bo pol zdej. francoski al britanski top model? :oops:
Britanski se je ravnokar začel. Ena punca je oblečena v medic. sestro, pol pa še v domino :rofl:
I laugh at gilded butterflies.
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Ok, OMGGG, kaj je še keri poleg mene ta angleški top model čistoooo mimo? Jao :lol: Pa sem misla, da bo kaj zanimivega za gledat...
Lahko imam vse.
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

ja meni je tut čudno :roll: Sicer pa počakajmo par delov, danes se itak ni nič pametnega dogajalo :D
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

^^ ja pa niti ena mi ni zgledala kot potencialni model. Saj te, ki so predstavl. :?
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

polly-polly napisal/-a:^^ ja pa niti ena mi ni zgledala kot potencialni model. Saj te, ki so predstavl. :?
Ja jaz nisem mogla verjet. Pardon, meni jih je blo večina grdih. Pa postave so mele ful povprečne. Nevem kaj je s tem :roll:
I laugh at gilded butterflies.
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Kaj danes je tud še ena predstavitvena oddaja? Ker sem nekaj v sporedu včeraj prebrala...
Sicer pa mi včeraj niti ena ni bla vsaj blizu neke potencialne kandidatke, grozne so ble :eek:
Lahko imam vse.
margarita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a margarita »

jaooo kere bedne majo, ko ene sfrustrirane in zdolgočasene najstnice mi vse po vrsti delujejo... ene par vmes jih je blo normalnih, ne pa nekih lepotic, daleč od tega :? zakaj je že par dni tole predstavljanje pa to sranje, jaz bi rada gledala ko bodo punce v hiši pa se bo izločalo...
Diamonds are a girl`s best friend.
Glam_Barbie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Glam_Barbie »

Nemški top model je bil najboljši do zdaj, vse ostalo je brezveze. Sploh tale britanski top model je podn od podna, punce pa so katastrofa. :roll: Ne vem pa, zakaj v TV sporedu piše francoski top model in ne britanski. :?
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dean444 »

Ja men ta Enony sploh ni bila všeč, pa kr naprej je kao mela te problčeme z hrbtom, zato mi ni jasno zakaj že takrat ni bila izločena, ampak se je kr tko vrnila. Jess mi je bila veliko boljša, so jo sodniki kr hvalili, pa več posnetkov je mela boljših, tud za finalno hojo mislim, da so njo bolj pohvalili. Pol pa zmaga Eboni. Se mi kr mal zdi da je bilo to že na začetku določen, ker drugač bi takrat pla vn ko je en teden ni bilo.
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Zasavje

Neprebrana objava Napisal/-a tinchy18 »

Jaz nisem mogla verjet ko sem videla da je Ebony zmagala :eek:

Take težave s hrbtam ima potem naj bo pa supermodel, ko pa še nekaterih snemanj ne bo morala opraviti... še zdaj ko je bila izbrana se ni mogla udeležiti oddaje ko so se vse punce zbrale, ker je imela spet težave s hrbtom pa tudi govorila je zelo čudno nerazločno :roll:

Moja favoritka je bila Madeleine, ker je bila samozavestna, mlada in simpatična...
Odgovori