kako varni so kondomi?
- Rdeča_jagoda
- Sramežljivka
- Kraj: Koper
Re: kako varni so kondomi?
pozdravljena!
kondom je varen. tudi meni je zdravnik zaradi hormonskih težav odsvetoval kontracepcijske tablete zato uporablja fant kondom. skupaj sva že 2 leti pa se ni niti enkrat strgal, tako da je varen. poleg tega pa ga večina uporablja tako da ni straha.
ti se samo lepo sprosti pa bo vse ok in se ne obremenjevat s tem.
kondom je varen. tudi meni je zdravnik zaradi hormonskih težav odsvetoval kontracepcijske tablete zato uporablja fant kondom. skupaj sva že 2 leti pa se ni niti enkrat strgal, tako da je varen. poleg tega pa ga večina uporablja tako da ni straha.
ti se samo lepo sprosti pa bo vse ok in se ne obremenjevat s tem.
- vojakinja_
- Sramežljivka
ja meni se je že dvakrat zgodilo tole s strganim kondomom, pa enkrat je ostal notri... v tem primeru je treba it po urgentne tabletke na kliničnega (če ste z ljubljane)-drugače pa ne vem kam ? verjetno kr čimprej k osebnemu zdravniku.
Fajn je če se uporabi lubrikant da je bol vlažno, fajn je da se kondom kupi u lekarni in da je primerne velikosti ter da ni najbol cheap. fajn je če tip preden konča, umakne in počekira če je kondom še cel
ali pa če kar zunaj dokonča ročno- ali pa ve oralno namesto njega.
najbolš je pa če mate resnga tipa in ste že malo starejše, ker lahko uporabite kar metodo umika, sam mora bit pravilno izvedena, pa je 96% varna. kondomi so pa 83% varni.
Fajn je če se uporabi lubrikant da je bol vlažno, fajn je da se kondom kupi u lekarni in da je primerne velikosti ter da ni najbol cheap. fajn je če tip preden konča, umakne in počekira če je kondom še cel

najbolš je pa če mate resnga tipa in ste že malo starejše, ker lahko uporabite kar metodo umika, sam mora bit pravilno izvedena, pa je 96% varna. kondomi so pa 83% varni.
- metuljčica*
- Cosmofrik
thaly napisal/-a:
Od kdaj je metoda umika bolj zanesljiva kot kondomi?

Tistih 83 % sploh ni pravilna cifra, ne vem točno, ampak zanesljivost je samo par procentov pod 100!!
OT: se mi zdi, da barvni podpisi niso dovoljeni.
- razmazena_maca
- Debatorica
hja..
meni je poču 2x..durex..prijateljici tui durex in ravno tko durex enemu znancu..od tax se mi ej ta firma zamerila...tko da raje uporabljam control in safex:(...sicer mam tabletke..priznam da pa se veliko bolj počutim bres..kr mi to povzroča manj spolnega poželenja..ampak tui tko gre...ni še čas za met familjo...pa je treba se zascitit
- *daddy's girl*
- Komunikatorka
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
ja, isto se sprašujem jaz. mi2 uporabljava kondome že vseskozi pa nama na srečo ni še noben poču...uporabljava pa durex in safex, čeprov je pa fant reku da se njemu zdijo durex boljši kt pa safex, d je drgač filiong pa d so bl vzdržljivi...sam zdej res ne vem, eni kritizirate te, oni drugo firmi... tko da mi vse ful postaja sumljivo...
pomoje kondomi res pokajo samo zaradi tega, ker ni pravilno nameščen, se pravi, da ni spredi dost prostora, al pa če je premajhen... notr pa loh ostane, če pride do izgube erekcije, ko ga ma še notr...
me pa neki zanima: glede velikosti kondomov...a to piše na škatlci kok je velikost, ker js rs še nikol nism gledala pa opazla, d bi gor kj pisal???
aja pa še to: se vam zdi potrebno kondome uporablat poleg KT al je to brezveze, samo strah, govorim v primeru ko maš stalnega partnerja in te ne skrbijo spolno prenosljive bolezni???
hwala za odgovore, bom vesela vseh mnenj.
pomoje kondomi res pokajo samo zaradi tega, ker ni pravilno nameščen, se pravi, da ni spredi dost prostora, al pa če je premajhen... notr pa loh ostane, če pride do izgube erekcije, ko ga ma še notr...
me pa neki zanima: glede velikosti kondomov...a to piše na škatlci kok je velikost, ker js rs še nikol nism gledala pa opazla, d bi gor kj pisal???
aja pa še to: se vam zdi potrebno kondome uporablat poleg KT al je to brezveze, samo strah, govorim v primeru ko maš stalnega partnerja in te ne skrbijo spolno prenosljive bolezni???
hwala za odgovore, bom vesela vseh mnenj.
rammsteingirl napisal/-a: me pa neki zanima: glede velikosti kondomov...a to piše na škatlci kok je velikost, ker js rs še nikol nism gledala pa opazla, d bi gor kj pisal???
Glede velikosti...durexovi so standardna velikost al pa durex king size (ti so pa 2mm širši pa mal daljši)

Ne rabiš kondomov če maš tabletke, razn to je frka da je kdaj na pozabiš vzet...drgač pa če maš stalnega partnerja pa veš da ta nima kakšne bolezni pol ni panike

Blondes have more fun