[vanessa] napisal/-a:Jz tega ful ne maram.. Da si frendica dobi tipa in ne j*** več sveta
Sej je lepo, da če človke preživet čim več časa z boljšo polovico, samo bodmo realni.. je vče možnosti da boš čez 5 let imel iste prijatelje kot pa tipa/punco!
Se mi je vedno zdelo najbolj praktično, met tipa/punco z iste družbe, tkod a si lahkoz vsemi hkrati

ti si ena takih ki tega ne razume, pa kot vidim si precej posesivna do prijateljev glede na to da bi najraš da ima kolegica fanta iz družbe da je potem skos tudi s tabo
pr men je pa tko kot je že zvončica napisala.že predn sem začela z mojim se mi ni dalo tolk ven hodit, oziroma ko sva z mojim mutila sem hodila tja kamor je šel on, oziroma smo šli skupaj, kar pa ni bla čist ista družba in je blo že to narobe.men se pa pač ni zdel vredno zarad tega da bom rajš z njimi v Tramontani kot s fantom in ostalo družbo v emonski, izpustit dragega.Pa ud tko, naveličala sem se že vsega pijančevanja in žuranja in gužve in muske.Jst sm precej več kot oni in dlje, ven hodila.
In potem valda fant, pa izletki v dvoje, pa kino v dvoje in vse ostalo v dvoje.A ni razumljivo, da bom sploh na začetku kr dost z njim tičala.
glede tega sm pa jst egoist ker mi nekej v dvoje bolj pomeni kot večurno kofetkanje s koelgicami vsak dan, medtem ko si nimamo več kej nouga za povedat in klatimo samo še bedarije.
pač enim, je fant prioriteta in to je treba razumet.Če ne razumete je pa pol kregarija, ker seveda da zaljubljene ne bomo odstopile od svojih ljubezni.vsaj jaz ne.
imam pa zdej krog prijateljic, katere majo vse fante in je res zakon, ker one vse zastopjo in smo na isti valovni, tko da vemo, vikend je rezerviran za naše drage, glede na to da se med tednom vidmo bolj malo.valda da bom šla za vikend rajš kam z njim, če ga med tednom vidm zlo mal.
in če nebi bil folk tolk egoističen, bi vse to lepo razumel.mene pa duši če mi ena kolegica skos teži in mori zakaj en grem z njo tja, pa sem, pa zakaj sem rajše z njim.ne omenjej mi tega, ker to se ti piše sam v minus.Poleg tega je pa on naredu v treh letih zame, več ot vse une v desetih, tko da hja, nimam kej za razmišljat
aja, to glede nekeha zaledja, akj če me fant pusti, pa ne bom mela nobenga.Pa ne bom mela nobenga, big deal, toda vem, da tiste prave bodo ostale, tiste ki so pa neki za brezveze zamerla in tralala, mi je pa popolnoma vseeno, če me nkol več ne pogledajo

jst ne gledam kaj bo čez en let, jst gledam kaj bo čez pol ure