Je pa res, da to ni kr neka zaljubljenost, ampak je prava ljubezen, ker načrtujema otroka in zato tud ne morem (in niti nočem) več žurati cele noči s prijateljicami, tako kot sem prej.
Zvoncica napisal/-a:Jaz vem, da sem malo zapostavljala prijateljice, ko sem začela s fantom. Pa čez dan sem imela vedno čas, samo ob vikendih me pa ni več mikalo hoditi ven... in ene so mi to čist zamerile, brezveze![]()
Zdej zgleda, kot da je edino, kar nas je družilo popivanje in norenje, hehe, ostale so vse razumele in smo ohranile stike. Ne vem, ful ne gledam na to tako, če nekomu ne paše žurat pa hodit ven, gremo pa lahko na kavo. Na kraj pameti mi ne pade, da bi zamerila, ker je ena dobila fanta in noče žurat z mano. Isto mi je šlo na živce, če je meni kdo to zameril. Une k so samske, se jim bolj žura, ostalim, ki niso, se pa pač manj. Big deal. Če kera neha s fantom, bo vedno dobrodošla v krog tistih, ki se jim ful žura brez kakršnihkoli očitkov
Aja, ne govorim za ekstremne primere, ko punce izgubijo vse kolegice, ker so 24/7 s fantom
[vanessa] napisal/-a:
Sej je lepo, da če človke preživet čim več časa z boljšo polovico, samo bodmo realni.. je vče možnosti da boš čez 5 let imel iste prijatelje kot pa tipa/punco!
[vanessa] napisal/-a:Jz tega ful ne maram.. Da si frendica dobi tipa in ne j*** več sveta![]()
Sej je lepo, da če človke preživet čim več časa z boljšo polovico, samo bodmo realni.. je vče možnosti da boš čez 5 let imel iste prijatelje kot pa tipa/punco!
Se mi je vedno zdelo najbolj praktično, met tipa/punco z iste družbe, tkod a si lahkoz vsemi hkrati
jullia_ napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:
Zame to recimo ne drži. Sicer s fantom še nisva 5 let skupaj, ampak začela sva v gimnaziji, večino prijateljic od takrat sem pa izgubila.
No, nisem jih ravno izgubila, pač odtujile smo se, ker so se naše poti nekako razšle. Še vedno se dobivamo občasno na kavi, ni pa več tako, kot je bilo v srednji šoli, ko smo nonstop visele skupaj.
Pa moram rečt, da se mi zdi to rahlo preračunljivo - ne smem kenslat frendic, da ne bom sama, ko bova s tipom nehala.