g00fy_qa napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:Veliko pa je takšnih, ki enostavno hočejo imeti dober avto (Slovenska bolezen) pa četudi nimajo kaj jesti.
To je res žalostno ja, ampak pač, prioritete. Slovenci za avtomobil(e) zabijemo tretjino mesečnega zaslužka, kar je ogromno.
.
khm, zdej nevem kaj so za vas dobri avtomobili, ampak dejstvo je da se avto nekak pač rabi.recimo enih par let nazaj ko smo mi menjal avto iz vsega zrukanega na malo boljšega, smo zaradi manjših denarnih zmožnosti kupili rabljen avto.Na servis če je avto kul, smo čakali en tedn, tok da je rok za reklamirat avto že potekel.Ko smo dali avto na servis so ugotovili da je bil totalka karamboliran in da je popravljen sam za silo-pač tok da se drži.Celotno popravilo nas je koštalo 1,5 miljona tolarjev, skorajda več kot smo dali za avto.In ko smo malce prešli iz tega šoka in ko je bil avto zrihtan smo ga prodali.In kupili avto nov iz salona.Tako da če pogledaš glede takih stvari, se mi ne bomo nikoli več odločili za rabljen avto ampak vedno iz salona, pa če je treba dat tretjino dohodka, ali ne.
Prav tako pa ponavad gledamo na to da bo avto funkcionalen, dost velik za vse, da bo manj žrl, da bo varen...Lih mal taki ne stanejo.Pa da ne bo pomote, mamo neke povprečne avte-mi imamo peugota 307, fant je kupil pa Opel Merivo.oba sta nam nujno potrebna in oba sta iz salona.
drgač pa nevem kdo dviguje povprečje slovenskih plač, ker kar naokoli poznam, mislm da ni noben povprečen, ampak vsi podpovprečni.
zdi se mi pa neumno vse to kar se dela.ampak bolje itak ne bo nikoli..