Gleda lahko in voha,važno je da večerja doma

keepsake napisal/-a:jap, v šestih urah je pršla mim ena nova princeska in on te bo hladnokrvno odjebu
ok, neslane šale na stran, dej... Dihej!
noben od vaju ne bo umrl če bo počel še kej drugega v življenju, kot 24/7 bingljal skupi in se cartu pred tvjem...
Nič ne pogrešaš svojih hobijev, frendic, časa zase?

.
 .
 tk da js mislim da je res to najbol pametno, da ju predstaviš. sam je pa res, da sem se js s tem sošolcem družla še preden sm svojga spoznala. zato tut js odobravam njegove prijateljice še od prej. da bi pa zdj nek spoznal neko punco in začel z njo hodit na kave pa tut nevem kaj bi si misla.. bi jo hotla spoznat, da bi vidla kako je stanje
 tk da js mislim da je res to najbol pametno, da ju predstaviš. sam je pa res, da sem se js s tem sošolcem družla še preden sm svojga spoznala. zato tut js odobravam njegove prijateljice še od prej. da bi pa zdj nek spoznal neko punco in začel z njo hodit na kave pa tut nevem kaj bi si misla.. bi jo hotla spoznat, da bi vidla kako je stanje 

SSarchy napisal/-a:Ja, sej zdej sva se pogovarjala o tem.. In mi je reku, da če bi bil to človek, ki bi ga poznala od prej, ne bi imel nič proti. Ker pa je to oseba, s katero sva le parkrat spregovorila, je pa to na nek način zmenek. Je pa treba povedat še to, da je fant pokazal določena zanimanja in da v to verjame tudi moj fant (pa mu nisem nič govorila o tem).
Malo sem prizadeta, ker mi pač ne zaupa, da z moje strani ni nobenih interesov, le želja po kakšnem sproščenem pogovoru (glede na to, da se že celo večnost nisem ob pijači pogovarjala s sošolcem). Tako to jemljem in na tem bi tudi ostalo.. Vsekakor pa bom upoštevala fantove želje in z njim ne bom šla na drink. Popustila sem zato, ker mi je obljubil, da se s prejšnjimi (starimi) sošolci brez problema lahko podružim in da mi v teh primerih ne bo nič rekel. Drugače bi bilo tudi, če bi šli na pijačo trije, ne pa v duetu.. Vsaj za prvič..
 in glede na to da lahko sama seb zaupam lahko tut njemu
 in glede na to da lahko sama seb zaupam lahko tut njemu   
 ne vem pocasi ga priprav...
 ne vem pocasi ga priprav...