Gleda lahko in voha,važno je da večerja doma

keepsake napisal/-a:jap, v šestih urah je pršla mim ena nova princeska in on te bo hladnokrvno odjebu![]()
ok, neslane šale na stran, dej... Dihej!
noben od vaju ne bo umrl če bo počel še kej drugega v življenju, kot 24/7 bingljal skupi in se cartu pred tvjem...
Nič ne pogrešaš svojih hobijev, frendic, časa zase?
SSarchy napisal/-a:Ja, sej zdej sva se pogovarjala o tem.. In mi je reku, da če bi bil to človek, ki bi ga poznala od prej, ne bi imel nič proti. Ker pa je to oseba, s katero sva le parkrat spregovorila, je pa to na nek način zmenek. Je pa treba povedat še to, da je fant pokazal določena zanimanja in da v to verjame tudi moj fant (pa mu nisem nič govorila o tem).
Malo sem prizadeta, ker mi pač ne zaupa, da z moje strani ni nobenih interesov, le želja po kakšnem sproščenem pogovoru (glede na to, da se že celo večnost nisem ob pijači pogovarjala s sošolcem). Tako to jemljem in na tem bi tudi ostalo.. Vsekakor pa bom upoštevala fantove želje in z njim ne bom šla na drink. Popustila sem zato, ker mi je obljubil, da se s prejšnjimi (starimi) sošolci brez problema lahko podružim in da mi v teh primerih ne bo nič rekel. Drugače bi bilo tudi, če bi šli na pijačo trije, ne pa v duetu.. Vsaj za prvič..