men zir ne bi blo prav, če bi šel...kakdan bi še potrpela, ampak en mesec je pa malo dolga...
Josephina napisal/-a:Js ne vem zakaj tok omejujete partnerje ali pa oni omejujejo vas.
Josephina napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:ful grdo, sam pač nebi ga pustila no!![]()
sva govorila to, pa je reku da bi najraj vidu da še v Rim nebi šla nasledn mesc.. sam pač morm jit kr sm prjavlena.. pa sm 100% da ga nam prevarala, sej nism neumna.. sam vrjamem da ma glup filing
Kaj ti bo pa reku, ko si ali bos imela maturanca? Js ne vem zakaj tok omejujete partnerje ali pa oni omejujejo vas.
Jaz grem tud nasledn mesec v Rim in mojmu se na kraj pameti ni padl, da bi reku, da bi najrajs vidu, da ne grem, kaj sele, da bi resno mislu. Pa tud, ce bi on sel kam z sluzbo mu jaz takih ne bi govorila, ker bi sam on mel slabo vest vrjetn ane.
Pa zakaj morte vsi takoj pomislt, ce kater od partnerjev kam gre, da bo pa zdej praval/a svojega partnerja/ico. Tud na domacem terenu vas lahko, pa vsak dan hlini prijaznost in hodi k tebi domov, pa tega sploh ne ves. Torej najbolj, da jih imamo na vrvici?