Zvoncica napisal/-a:jz mam pa dons ful slab dan, pa skoz na njega mislim, pa na jok mi gre... pa zadnje tri dni sm o njemu sanjala, pa to nič takega da sva skupi al pa kej...
ajej bogica

Zvoncica napisal/-a:jz mam pa dons ful slab dan, pa skoz na njega mislim, pa na jok mi gre... pa zadnje tri dni sm o njemu sanjala, pa to nič takega da sva skupi al pa kej...
*_nincy_* napisal/-a:Tigi napisal/-a:nincy...zakaj tk prej?
...ja zato,ker nikoli ne veš kaj pa on čuti?lahko da ko boš ti spoznala da je on pravi zate ...bo pa on že srečno skakou z drugo okoli...ti se boš pa tolkla po glavi zakaj si toliko časa čakala....pa ti imaš še priložnost ga dobiti nazaj(no sej ne vem ali ga hočeš ali ne)?samo če ga poskrbi da se vidita!
....jz vm usm želim, da bi to čim prej dale skos sploh pa tiasha(njene poste berem že 3 mesece pa sploh ne najdem besed zanjo kako bi jo človek dejansko saj malo potolažil in ko berem njen blogc...sem totalno brez besed k ne morš vrjet da ima kdo lahko tako rad enega človeka,res si napisala tok lepih besed da te derekt v srčk zadanejo...in ti res želim da bi čim prej pozabla da bi bla spet srečna tko kot si bila pred 3 meseci z njim ali brez njega),Zvončica(zate enako velja...tudi pri tebi berem poste že nekaj časa...pa ti želim enako kot Tjaši..),jagodka(mi2 sva se pa o tem že pogovarjale takoj ko si prišla in sem ti rekla da si ne zaslužiš takega fanta tako da ti srčno želim da bi našla nekaj kar si res zaslužš...mogoče boš pa celo tukaj našla kašnega...no sej pomoje veš na kaj to leti:)
Zvoncica napisal/-a:res bi ga rada prebolela (joj ampak še rajše bi bila pa z njim če sm poštena)
ah ja
Zvoncica napisal/-a:tiasha... izbij si iz glave vsako upanje da bosta še kdaj skupaj, dokler boš upala ga ne boš nikoli prebolela... če bo pa kdaj vseeno prišel nazaj, pa toliko bolje zate![]()
Zvoncica napisal/-a:Vse stvari, ki te spominjajo nanj pospravi za nekaj časa v omaro, zbriši vse maile, vse sms-e, pospravi vse slike. Ves čas si dopoveduj da nima smisla upati, ker očitno ni pravi zate, na list papirja napiši vse slabe stvari, karkoli te je kdaj motilo, in FUL pretiravaj, ko boš spet začela razmišljat kako ga pogrešaš, pojdi vse prebrati. Beri knjige, za učit se najbrž nimaš, ukvarjaj se s športom...
Poskusi ga zasovražiti, ker te je prizadel, predvsem pa ne razmišljaj o njem kot o svojem idealnem fantu, ker to očitno ni...
Glej na to kot stvar, ki se je morala zgoditi, da boš postala boljši človek... Pomisli, kaj se lahko naučiš iz tega. Na katere lastnosti boš v naslednji zvezi pozorna, spomni se tistih občutkov na začetku zveze, ko se spoznavaš, ko je vse novo. Tudi to ima svoj čar, poskusi se veseliti tega, da boš nekoč spet srečno zaljubljena in da boš nekomu pomenila vse na svetu. Zdaj se ti zdi to nemogoče, ampak enkrat spet se ti bo to zgodilo
tiasha napisal/-a:Kar se ša tiče tistega, k sm odebelila ... on je edini človek, ki me v življenju še ni prizadel ... je že res, da me je skenslu na najgrši možn način, ampak jst tega nism vzela tako, kot da me je hotu s tem prizadet. Niti slučajno ... Ker nekak razumem njegove razloge ...