Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Zvoncica napisal/-a:jz mam pa dons ful slab dan, pa skoz na njega mislim, pa na jok mi gre... pa zadnje tri dni sm o njemu sanjala, pa to nič takega da sva skupi al pa kej... :cry:

ajej bogica :( sj jz sm tud prj jokala... ne morm si pomagat... pride tak moment in pač morm enostavno dat vn iz sebe... jz resnično upam, da bo kmal bolš, k tkole nau šlo več naprej spljoh :nein:
tanjita
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: murska sobota

Neprebrana objava Napisal/-a tanjita »

hej. ob prebiranju vaših odgovorov pred 3 meseci sem si sama pri sebi mislila da sem lahko srečna da imam fanta in nekoga ki me razume in podpira, pa čeprav sva se velikokrat s fantom skregala. danes pa sem se pridružila v klub samskih in žalostnih punc, ki ne vedo kako pozabiti in začeti na novo. 1 leto sem imela fanta, bilo je več lepših kot slabih dni med nama, ampak sem ugotovila da tako ne gre več naprej. :cry:
odločila sem se da ne bom več z njim in sem ga pustila, ampak vseeno mi je tako težko, da bi se lahko jokala 3 dni. odločitev je res bila moja, a kaj ko je fant, ko je imel denar, videl le prijatelje in alkohol, jaz pa sem pri njem doma sedela in ga čakala. in to se je zadnje čase ponavljalo in ponavljalo. ko sem ga hotela zapustit pa se je jokal in me prosil naj ne grem, da se bo spremenil in tako naprej. do zdaj sem vedno popustila, zdaj pa sem se kljub temu, da ga imam tako zelo rada, odločila da ga zapustim. vem, da me bo še dolgo bolelo, da mi bo težko, a taka je bila moja odločitev, jaz nočem biti na drugem mestu, jaz hočem biti na prvem. in zdaj sem sama. ker ne morem spati, sem si malo olajšala dušo in se zaupala peščici ljudi, ki bodo to prebrali ali pa tudi ne, ampak meni bo vseeno malo lažje pri srcu, da sem se nekomu izpovedala. hudo mi bo, ker sem v tem času izgubila kar nekaj prijateljic, saj sem njega vedno postavljala na prvo mesto, a upam da me bodo razumele in da jih bom dobila nazaj. njega pa ne, ker ga nočem, pa čeprav ga imam rada.
mislim da si vsaka punca zasluži, da ima fanta ki bo najprej njen, pa še potem od prijateljev. nikomur ne privoščim tega da bi bil na drugem ali tretjem mestu, saj smo ljudje, in mislim da si vsak izmed nas zasluži najboljše.
upam da nisem preveč nakladala, ampak zdaj mi je že malo lažje pri srcu.
če bi bil kdo za to, da mi piše privat, bi bila zelo vesela.
lep pozdrav iz prekmurja. tanja
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

no, mene je bivši pustu pred tremi tedni, pa je še vedno na trenutke dost hudo... glih dons sm sanjala spet o njemu, da sva bila skupaj pa da je tut on to hotu. včeraj zvečer sva si pa poslala par msg-ov, seveda na mojo trapasto pobudo. :roll:
to morm nehat delat. :evil:

res bi ga rada prebolela (joj ampak še rajše bi bila pa z njim če sm poštena :cry: )

ah ja :roll:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

tanjita.... k sm prebrala tvoj post, sm najdla sebe not... zakaj? zato, ker sm bla sama ista.. bla sm tri leta pa pol z enim, k je že po enem letu začel varat, pit, postavlat frende na prvo mesto... rabla sm dve leti pa pol, da sm ugotovila, da tko ne gre več naprej... da se samo norca dela iz mene... spoznala sm, da me ni vredn.. zarad njega sm se hotla clo ubit... res sm trpela z njemu... zgubla par res dobrih prjatlc, ker sm rajš njemu vrjela namesto njim, k so mele prou... ok, dve izmed teh sm zdj nazaj dobla, ker sm jima povedala, da mi ni useen in sm se jima opravičla... u glavnem se zahvaljujem sama seb, k sm lanski november nardila konc temu.. dala sm mu konc... jokala sm samo en dan, ker nism vedla, kk naprej sama.. nezato, da bi ga mela neznansko rada... do njega že nekej časa nism nč več čutla, ker se mi je enostavno zagnusu, k mi je take delu... res sm srečna, da sm mu dala konc, čeprou zarad njega težko zaupam v tipe in tipom... težko se kkšnmu tipu zaupam, mu povem kk čutm do njega, ker ga pač nočm zgubit in se bojim, da bo spet tko kot je blo s tem... ok, ni mi žou, da sm zapravla tri leta pa pol z njemu... sm saj ugotovila, kakšnih napak ne smem več delat...
tanjita, vrjem mi da si si nardila eno veliko uslugo... s takim tipom, k ma rajš alkohol pa frende nimaš kej delat... on si te enostavno ne zasluž.. ja ok, sj boli, to mi je čist jasn.. sam k boš pa spoznala, da si zaslužš bolšiga od njega, pa k boš vidla, da obstajajo velik bolši, si boš pa hvaležna, da si nardila ta korak, čeprou v tem trenutku izjemno boleč... do takrat pa čim manj solz zarad njega... ni te vredn... samo to lahko rečem... ne bi tko govorila, če ne bi vedla, kk je to... ampak vem... na žalost :(
velik sreče ti želim :bussi:
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Evo po več kot treh mescih mi pošlje sms iz Madrida ... spominja ga name, na najino lansko potepanje po Barceloni. :cry: Ko komi pridem malo k sebi in komi dojamem, da je sms res od njega in komaj spackam skupaj tistih par besed ... še en sms ... :cry:
V njem so ravno prave besede, da se mi spet ulijejo solze in jokam ko zmešana ... :cry:

In spet sm vsa zmešana, ne vem kaj to pomeni? Ne vem kaj bi mi s tem rad povedal? Ne vem kaj hoče od mene??
In spet se mi to dogaja v dneh, ko mi je že tako in tako najhujše ...

Men se bo resnično zmešal v tem mojem lajfu ... :cry:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

*_nincy_* napisal/-a:
Tigi napisal/-a:nincy...zakaj tk prej?

...ja zato,ker nikoli ne veš kaj pa on čuti?lahko da ko boš ti spoznala da je on pravi zate ...bo pa on že srečno skakou z drugo okoli...ti se boš pa tolkla po glavi zakaj si toliko časa čakala....pa ti imaš še priložnost ga dobiti nazaj(no sej ne vem ali ga hočeš ali ne)?samo če ga poskrbi da se vidita!

....jz vm usm želim, da bi to čim prej dale skos sploh pa tiasha(njene poste berem že 3 mesece pa sploh ne najdem besed zanjo kako bi jo človek dejansko saj malo potolažil in ko berem njen blogc...sem totalno brez besed k ne morš vrjet da ima kdo lahko tako rad enega človeka,res si napisala tok lepih besed da te derekt v srčk zadanejo...in ti res želim da bi čim prej pozabla da bi bla spet srečna tko kot si bila pred 3 meseci z njim ali brez njega),Zvončica(zate enako velja...tudi pri tebi berem poste že nekaj časa...pa ti želim enako kot Tjaši..),jagodka(mi2 sva se pa o tem že pogovarjale takoj ko si prišla in sem ti rekla da si ne zaslužiš takega fanta tako da ti srčno želim da bi našla nekaj kar si res zaslužš...mogoče boš pa celo tukaj našla kašnega :D ...no sej pomoje veš na kaj to leti:)

Tiasha....jz sm ti že tist prej napisala....pa točno tako mislim tudi sedaj...pa sej vem da je vedno miljon zakajev, ki si jih nikakor ne znaš razložiti...in da te negove besede totalno podrejo....te razumem, ker so mene tudi...tudi jaz sem z mojim nehala dolgoletno zvezo in po pol leta mučenja ga še vedno nisem pozabila....ravno tako kot ti sem bila...vse me je spominjalon na njega ubistvu na naja ko sva bila skupaj...no in sm po pol leta dobila sms nekaj podbno v tem stilu da se je spomnil na naja..itd... no in sedaj sva zopet skupaj.....pa si nisem mislila da bova sploh kdaj še spregovorila besedo dones pa mineva 1 leto odkar sva skupaj ponovno...vsega skupaj 4 leta!

Res ti želim iz srca srečo in upam da je ta sms saj en dokaz da te imam še vedno rad in da je še upanje za vaju!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

ni fer od njega da ti tkole pošilja take sms-e, sej najbrž ve da ti daje upanje s tem? al mu je tok na easy da niti ne pomisli da bi te lahko prizadel?

kdo bi razumel tipe... tiasha sej ne vem kaj nej ti rečem, k sm skor v istem zosu k ti :(

res poskusi ne misliti na njega, vem da je težko, ampak če lahko z zavestnim zavračanjem misli narediš 1%, bo pa 1%...
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Mah jst resnično več ne razumem kaj se dogaja ... vem, vem da je blo hudo tut njemu, ker ga poznam, še predobr ga poznam. :(

In na noben način ga nočem opravičevat, ker nekak ni opravičila, da me najprej dobesedno ignorira, potem se pa spet spomne name ... Ma sej ne vem kaj naj si mislim sploh ... še posebno en njegov sms me je zadel ... Ker ko mi je pa tsite besede napisu pa sam :cry: ...

Mah najina zgodba je že tok dolga, da nima ne konca ne kraja ... men se bo pa tut lih kar zmešal ... res. Naj se že enkrat konča, al tko al pa drugač ... ker ne morem več, res ne!! :cry:

*_nincy_* hvala za tvoje besede ... pa sej sama vem, da mi ni pomoči, k kr upam pa upam ... pa sm pol razočarana ... pa spet dobim upanje pa ... obup res!

Zvončica ... ma ko mi ga ne rata dat iz misli niti za 0,000000000000001% ... ne glede na to kok se trudim, se zaposlim, zabavam ... :cry:

Tko k sm že na začetku rekla ... punce jst sm un ta zgubljen primerek ... :? :D
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

tiasha... sva že dve :(
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

hja, drugim nam je lahko govorit pa nasvete dajat, sam sebi pa nikoli ne moreš pomagat se mi zdi :roll: sem se spomnila na en takle stavek: če oseba ne gre iz tvoje glave oz. tvojega srca, morda mora biti tam... ni neka tolažba, ampak ja, nek razlog je na tem svetu, da stvari stojijo tako kot pač stojijo. pa se mi zdi, da po zvezi, ki je trajala več let, še sigurno pride "priložnost", da se vse skupaj ponovi.
ne znam tolažit v takih trenutkih, ampak res že nekaj cajta spremljam določene poste/bloge in upam, da se bo vse rešlo tak ko treba.
punce, glavo gor! :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

tiasha... izbij si iz glave vsako upanje da bosta še kdaj skupaj, dokler boš upala ga ne boš nikoli prebolela... če bo pa kdaj vseeno prišel nazaj, pa toliko bolje zate :)

Zvoncica napisal/-a:res bi ga rada prebolela (joj ampak še rajše bi bila pa z njim če sm poštena :cry: )

ah ja :roll:

ok zdej mi je jasno zakaj sm bla zadnje tri dni vsa čustvena in smotana... menstro sm dobila :D tko da tistle zgori vzamem nazaj :steinigung:
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Zvoncica napisal/-a:tiasha... izbij si iz glave vsako upanje da bosta še kdaj skupaj, dokler boš upala ga ne boš nikoli prebolela... če bo pa kdaj vseeno prišel nazaj, pa toliko bolje zate :)

Mnja, če mi poveš kako bom z veseljem to nardila ... :?
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Vse stvari, ki te spominjajo nanj pospravi za nekaj časa v omaro, zbriši vse maile, vse sms-e, pospravi vse slike. Ves čas si dopoveduj da nima smisla upati, ker očitno ni pravi zate, na list papirja napiši vse slabe stvari, karkoli te je kdaj motilo, in FUL pretiravaj, ko boš spet začela razmišljat kako ga pogrešaš, pojdi vse prebrati. Beri knjige, za učit se najbrž nimaš, ukvarjaj se s športom...

Poskusi ga zasovražiti, ker te je prizadel, predvsem pa ne razmišljaj o njem kot o svojem idealnem fantu, ker to očitno ni...

Glej na to kot stvar, ki se je morala zgoditi, da boš postala boljši človek... Pomisli, kaj se lahko naučiš iz tega. Na katere lastnosti boš v naslednji zvezi pozorna, spomni se tistih občutkov na začetku zveze, ko se spoznavaš, ko je vse novo. Tudi to ima svoj čar, poskusi se veseliti tega, da boš nekoč spet srečno zaljubljena in da boš nekomu pomenila vse na svetu. Zdaj se ti zdi to nemogoče, ampak enkrat spet se ti bo to zgodilo :)
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Zvoncica napisal/-a:Vse stvari, ki te spominjajo nanj pospravi za nekaj časa v omaro, zbriši vse maile, vse sms-e, pospravi vse slike. Ves čas si dopoveduj da nima smisla upati, ker očitno ni pravi zate, na list papirja napiši vse slabe stvari, karkoli te je kdaj motilo, in FUL pretiravaj, ko boš spet začela razmišljat kako ga pogrešaš, pojdi vse prebrati. Beri knjige, za učit se najbrž nimaš, ukvarjaj se s športom...

Poskusi ga zasovražiti, ker te je prizadel, predvsem pa ne razmišljaj o njem kot o svojem idealnem fantu, ker to očitno ni...

Glej na to kot stvar, ki se je morala zgoditi, da boš postala boljši človek... Pomisli, kaj se lahko naučiš iz tega. Na katere lastnosti boš v naslednji zvezi pozorna, spomni se tistih občutkov na začetku zveze, ko se spoznavaš, ko je vse novo. Tudi to ima svoj čar, poskusi se veseliti tega, da boš nekoč spet srečno zaljubljena in da boš nekomu pomenila vse na svetu. Zdaj se ti zdi to nemogoče, ampak enkrat spet se ti bo to zgodilo :)

Glej jst sm slike in vse vseeeeeee kar me je na njega spominjalo že zdavnej stlačla v eno ogromno škatlo in jo zabasala na dno omare. :( Njegove slabe stvari sm že zdavnej premlela in stvari, ki so me motile tut, ampak kaj ko je teh stvari tkoooooooo blazno malo in so tako malenkostne, da tistih dobrih niti slučajno ne prevagajo ...

In vrjemi mi, da se zaposlim na najboljši možen način in tko kot sm že velikrat rekla ... men čez dan ni panike ... sm tok polno zaposlena, da je popolnoma kul ... Problem nastane zvečer, ko ga preprosto pogrešam, ne glede na vse ... in problem nastane, ko so v igri kkšni datumi, dnevi, ki me še posebej spominjajo nanj ... :(

Kar se ša tiče tistega, k sm odebelila ... on je edini človek, ki me v življenju še ni prizadel ... je že res, da me je skenslu na najgrši možn način, ampak jst tega nism vzela tako, kot da me je hotu s tem prizadet. Niti slučajno ... Ker nekak razumem njegove razloge ... vse ostalo je itak nepomembno ...

Kar se pa tiče nove zveze ... je že vse res ... vsi metuljčki in la la la ... super, ampak to sm jst z njim po 5 letih še vedno mela ...
Ampak sej ni važno ... jst sm trmasta in se ne dam kr tko prepričat ... zato so pa tut že vsi obupal nad mano ... :D
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

tiasha napisal/-a:Kar se ša tiče tistega, k sm odebelila ... on je edini človek, ki me v življenju še ni prizadel ... je že res, da me je skenslu na najgrši možn način, ampak jst tega nism vzela tako, kot da me je hotu s tem prizadet. Niti slučajno ... Ker nekak razumem njegove razloge ...

lej prebolevanje se najprej začne v glavi... mogoče je pa ravno to narobe ker se ga preveč trudiš razumet pa iščeš izgovore zanj zakaj te je prizadel? pa kakor berem tvoje poste, je človek, ki te je najbolj prizadel v življenju, iz kakršnih razlogov pač že, zarad njega že več mesecev trpiš...

mene je tudi bivši prizadel, samo namenoma razmišljam samo o slabih stvareh, pa si govorim da če ljubezen ni obojestranska je itak brezveze, ne morm si pomagat ampak sem mu vseeno zamerila, da me je pustil, ko bi lahko probleme reševala sproti, ne pa da se je vse nabiralo ker mu je bilo pretežko usta odpret pa povedat kaj ga moti.
Zaklenjeno