Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Ojoj ... :( Res mi je žal zate ... :( Pa sploh ne vem, kaj naj napišem. :?
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ah, sj ni nč za napisat... sm se že navadla... v pol leta nj bi se že ane? sicer nj bi se pa ta situacija kmal rešla in če ne bo druge, bo pršu k men živet, ker sta mu rekla,da če hoče bit z mano, da nj se odsel... to je blo pol leta nazaj, kaj bo zdj, k bosta zvedla, pa ne vem... mogoče bo kej bolš al pa se bodo res na polno skregal :(
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Joj, jaz takih staršev res ne razumem ... Če te tvoj fant res ljubi in je vajina ljubezen res tisto, kar ga izpopolnjuje in dela srečnega, zakaj mu potem želita starša to srečo preprečiti? Žalostno ... Svojim otrokom bi naj privoščili, da so srečni. Upam, da se bo to za vaju dobro izteklo. :gut:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

zakaj? zato, ker bi po njunem mnenju delala sramoto njihovi familiji :eek:
hvala, tud jz si želim, da bi blo vse v redu in da bi bla na koncu srečna midva :bussi:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

grrr...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 04. Dec. 2010 15:38, skupaj popravljeno 1 krat.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

preveč... ok, bi razumela, da bi on na postavo gledu, ampak njegova tastara :eek:
ne vem no, sj sm se že nehala sekirat, sam k vem, da k bosta zvedla, se bodo spet skregal... jz pa nočm, da bi se kdorkol kregu zarad mene... sm že parkrat skor obupala in sm ga hotla pustit, pol si pa rečem, da mogoče pa je le še kej možnosti, da se bosta pač sprjaznla s tem, da sva skup
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Tile starši so pa res malo ... :roll: A hočejo imeti supermanekenko za snaho? :? Jaz imam tudi nekaj kg preveč pa mi kvečjemu težijo moji domači, ne pa njegovi.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

jagodka jst tvoje situacije niti malo ne štekam. kako lahko s postavo delaš sramoto družini? pomoje jo prej ona s svojim obnašanjem. đizs, kt da bi bila 13 stara. :roll:
po eni strani bi ji prav privoščila, da bi šla vidva narazen, potem bi pa njen zlati sinko pripeljal domov eno bejbo z manekensko postavo, ki bi pa začela terorizirat celo družino, ker bi bila še hujši zmaj od tašče. pa ji ne, ker to tebi ne bi bilo ravno v prid :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:roll:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

hmm, tko je blo... najprej sva se spoznali na bledu, k sm bla s tipom na pjači in je pršla zravn... smo se normalno pogovarjal, nč ni kazal na to, da ji ne bi bla všeč... tud rekla je, da če bova dolg skupej,da upa, da ne bo tak zmaj, kokr njena tašča.. in sm šla pol čez par tednov enkrat k njemu domov in takrt se je vse končal... vsa idila s super taščo... ok, ona je bla kul, njegov fotr, k me je pa vidu tko za lajk minuto, je pa koj določu, da nism za njega... sicer men ni nč reku, nasledn dan so se doma kregal... in sta si tastaradva začela zmišlevat različne zgodbice, zakaj sm z njemu... eno od teh je npr. da hočem, da mi otroka nardi, da bo priklenjen name cel živlene :eek: očitno je fotr dal piko na i :? sam res ne vem, rekla sta njemu, predn sta me spoznala, da si želita, da bi on mel prjazno, luštno punco, s kero bi bil srečn... to nej bi dobu pr men... ampak zakajhudiča je pol tok važn, kk zgledam oz. kakšno postavo mam...
mah, brezveze sploh razmišlat o tem, k sam mravljince dobim...
in ne, onadva nista ne vem kakšna manekena... pač nek standard... ne presuha, ne predebela... mami je luštna, fotra sm pa v temi "vidla", tko da ne vem... lh bi mi dala saj šanso, da se jima predstavmv najbolši luči an :?
julia, sj moj je reku, da če bi blo na tem, da bi midva nehala, d bi blo vrjetn najbolj, da prpele domov ene 5 suhic (ampak res pretirano suhih) in nj se pol onadva odločta, kera bi bla najbolša za njega...
k mal razmišlam o tem, se počutm, k da bi bla v srednjem veku, k so že vnaprej določal, s kom se bo kdo poroču :roll:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

eh jagoda, mene isto ne marajo zato ker pač nisem športnica, ker mam preveč kil, ker ne hodim v hribe tralalala...Pa puca mi muca kaj si oni9 misljo, važn da sva midva srečna :wink: in tko more bit in pika konec..naj te en brigajo njegovi tastari...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

co!
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Ojoj, ta dva sta pa res malo zmešana. Pa saj ni važno kako izgledaš, dokler te ima rad in sta res srečna skupaj! Jaz bi ju kar prebutala ... :wink:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

heh, vsazga enkrat na gobc :lol:
jap, nia, edinčk je... očitno zgledam taka, da hočm met otroka in s tem prlept tipa nase :roll:
skrivava pa tko, da se full mal vidva... dvakrat, trikrat na mesec, kar mene ubija, ampak nekak zdržim... upam, da se bo kmal razčistl, kuko pa kaj...
purpl, sj delam tko, da ne razmišlam o njima, ampak ne ratuje skoz veš... sm preveč pesimističn človk :(
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ja sej vem, da kdaj zna razžalostit, ampak nedaj se dušo!! :wink:
pomembna sta ti in on in noben drug...oni pa naj skačejo po trepalnicah če jim sede..je čist njihov problem :wink:
Odgovori