hmm, tko je blo... najprej sva se spoznali na bledu, k sm bla s tipom na pjači in je pršla zravn... smo se normalno pogovarjal, nč ni kazal na to, da ji ne bi bla všeč... tud rekla je, da če bova dolg skupej,da upa, da ne bo tak zmaj, kokr njena tašča.. in sm šla pol čez par tednov enkrat k njemu domov in takrt se je vse končal... vsa idila s super taščo... ok, ona je bla kul, njegov fotr, k me je pa vidu tko za lajk minuto, je pa koj določu, da nism za njega... sicer men ni nč reku, nasledn dan so se doma kregal... in sta si tastaradva začela zmišlevat različne zgodbice, zakaj sm z njemu... eno od teh je npr. da hočem, da mi otroka nardi, da bo priklenjen name cel živlene

očitno je fotr dal piko na i

sam res ne vem, rekla sta njemu, predn sta me spoznala, da si želita, da bi on mel prjazno, luštno punco, s kero bi bil srečn... to nej bi dobu pr men... ampak zakajhudiča je pol tok važn, kk zgledam oz. kakšno postavo mam...
mah, brezveze sploh razmišlat o tem, k sam mravljince dobim...
in ne, onadva nista ne vem kakšna manekena... pač nek standard... ne presuha, ne predebela... mami je luštna, fotra sm pa v temi "vidla", tko da ne vem... lh bi mi dala saj šanso, da se jima predstavmv najbolši luči an
julia, sj moj je reku, da če bi blo na tem, da bi midva nehala, d bi blo vrjetn najbolj, da prpele domov ene 5 suhic (ampak res pretirano suhih) in nj se pol onadva odločta, kera bi bla najbolša za njega...
k mal razmišlam o tem, se počutm, k da bi bla v srednjem veku, k so že vnaprej določal, s kom se bo kdo poroču