Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

MIGRENA napisal/-a:Jest pa ful cvikam kej iz semiša kupit za tole smešno vreme k mam filing, da bi kuj bli vsi flekasti sploh, če so čevlji v svetlih barvah. Mogoče edino črne?

Še 11 dni pa si grem tut jest škornčke nabavt :P
Ja ta semiš je ful občutljiv, jaz sem lani skoraj kupka semiš škornčke, pa sem pol vzela raje usnjene. Čeprauv pravijo da naj bi te spreji za semiš pomagali (da kao ne premočijo in da se ne umažejo). Kolko je pa to res pa nevem :?
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

Jst mam črne semiš škorenčke n uporablam te spreje za semiš, pa se vseeno kr dosti pozna če se zmočjo, al pa če kam podrgneš... Tko da naslednič bom kupla raj usnjene, k mi gre na živce da jih morm ves čas pucat.
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Angel girl napisal/-a:Slika Niso ravno čevlji, so pa copatki narjeni na škorenjček, za dolge zimske dni (Tom Tailor, cena 6.990sit ) Prov fletne so :D
Ooo to bi jaz mela za doma, kr me vedno zebe v noge. Ful so luštni :freude:
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Trubadurka »

joj, jz iščem črne gležnarje, pa skos hodm tud v Zaro čekirat, v Bati sm bla tud, pa jih nism vidla. razn semiš pa spredi na špico, kar pa ne bi mela! :?

v kateri zari ste vidle gležnarčke pa spredi naokrogl? a je to že dolg nazaj? kok stanejo? PLIZZZZ HELP! aja, pa zanima me še, kok je visoka peta ;)
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Trubadurka napisal/-a:joj, jz iščem črne gležnarje, pa skos hodm tud v Zaro čekirat, v Bati sm bla tud, pa jih nism vidla. razn semiš pa spredi na špico, kar pa ne bi mela! :?

v kateri zari ste vidle gležnarčke pa spredi naokrogl? a je to že dolg nazaj? kok stanejo? PLIZZZZ HELP! aja, pa zanima me še, kok je visoka peta ;)
Jaz sem zadnjič slučajno vidla črne okrogle gležnarčke z ful visoko peto v Vogele. So bli pa nekaj čez 10.000 (nevem točno).
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Trubadurka »

hmm...kje pa je to Vogele? cena je res ugodna, sam ful bi rajš ne previsokih petk, da jih bom lah furala za vsak dan :)
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

ej punce! me sam zanima, če se tudi vam dogaja (je zgodilo) da ko ste imele obute pete da potem še en teden niste čutile par prstov na nogi??
Sej vem d je mal čudno slišat sam to se meni dogaja nonstop in ne vem al nej se sekiram zarad tega al kako?! :?
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Trubadurka napisal/-a:hmm...kje pa je to Vogele? cena je res ugodna, sam ful bi rajš ne previsokih petk, da jih bom lah furala za vsak dan :)
Ta trgovina je v Avstriji, mislim pa da je tudi v Slo. Bistrici pri Mariboru, v Ljubljani pa nevem če je. No, če nebi rada previsoke pete pol te nebi bli zate kr so meli RES visoko peto.

borboletta, ja kakšne čevlje si pa mela na sebi, da te prsti bolijo? Meni se to nikoli ne zgodi, niti če grem plesat z petkami. Pa cel tedn nisi čutla prstov kr si mela 1 dan petke gor al kako? :gruebel:
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a u_k_i »

borboletta a si mela grozno pretesne čevlje?ker pomojm da to ni niti slučajno zdravo... meni se to ni še nikol zgodil, pa sem večinoma skoz v petah.
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

ne niti slučajno niso bli pretesni škorenjčki! Sm jih pa prvič mela tko za v diskoteko k smo celo noč muvali. K ponavadi si jih dam gor sam za na kšno pjačko k sam sedimo pa tko. Niti noge oz. stopala me niso bolela k me ponavadi ful... Ne vem, niti sanja se mi ne zakaj je tko...res je mal čudno. :?
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

Men se je to tud že zgodilo, samo ni trajalo dolgo, kake pol ure. Je blo pa med koncertom k sem neki skakala in sem zgleda narobe stopila, pa nisem bla v petkah ampak v supergah.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov
...
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

choco.cat napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:Jest pa ful cvikam kej iz semiša kupit za tole smešno vreme k mam filing, da bi kuj bli vsi flekasti sploh, če so čevlji v svetlih barvah. Mogoče edino črne?

Še 11 dni pa si grem tut jest škornčke nabavt :P
Ja ta semiš je ful občutljiv, jaz sem lani skoraj kupka semiš škornčke, pa sem pol vzela raje usnjene. Čeprauv pravijo da naj bi te spreji za semiš pomagali (da kao ne premočijo in da se ne umažejo). Kolko je pa to res pa nevem :?

men pa glih zato sploh ni več važn a so škornji usnjeni al ne... še raj mam da niso, ker jih pol lahk brez slabe vesti nosim tud za v slabo vreme... ker čim se ti usnjeni škornji (pa tudi čevlji seveda) zmočijo, se ti takoj naredijo lise oz. flek (po navadi tam, do koder so se zmočili), ki ga ne moreš spravt stran z ničemer... pa tudi pri semišu je isto... tko da je po moje bolš kupit škornje iz umetnih materialov, pa da so recimo noter usnjeni, če pa niso si pa lahk kupiš kak usnjen vložek...
The secret of success is consistency of purpose.
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

This too shall pass.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

SIEENA napisal/-a:Keri čeveljčki! :cool: :)

men pa tole niti slučajno ni všeč
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

jemina napisal/-a:
SIEENA napisal/-a:Keri čeveljčki! :cool: :)

men pa tole niti slučajno ni všeč

Omg! :eek: Men so tud grozni. :?

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Zaklenjeno