Ja ta semiš je ful občutljiv, jaz sem lani skoraj kupka semiš škornčke, pa sem pol vzela raje usnjene. Čeprauv pravijo da naj bi te spreji za semiš pomagali (da kao ne premočijo in da se ne umažejo). Kolko je pa to res pa nevemMIGRENA napisal/-a:Jest pa ful cvikam kej iz semiša kupit za tole smešno vreme k mam filing, da bi kuj bli vsi flekasti sploh, če so čevlji v svetlih barvah. Mogoče edino črne?
Še 11 dni pa si grem tut jest škornčke nabavt
Čevlji
-
Trubadurka
- Komunikatorka

- Kraj: Lj
Jaz sem zadnjič slučajno vidla črne okrogle gležnarčke z ful visoko peto v Vogele. So bli pa nekaj čez 10.000 (nevem točno).Trubadurka napisal/-a:joj, jz iščem črne gležnarje, pa skos hodm tud v Zaro čekirat, v Bati sm bla tud, pa jih nism vidla. razn semiš pa spredi na špico, kar pa ne bi mela!![]()
v kateri zari ste vidle gležnarčke pa spredi naokrogl? a je to že dolg nazaj? kok stanejo? PLIZZZZ HELP! aja, pa zanima me še, kok je visoka peta
-
Trubadurka
- Komunikatorka

- Kraj: Lj
-
borboletta
- Debatorica

Ta trgovina je v Avstriji, mislim pa da je tudi v Slo. Bistrici pri Mariboru, v Ljubljani pa nevem če je. No, če nebi rada previsoke pete pol te nebi bli zate kr so meli RES visoko peto.Trubadurka napisal/-a:hmm...kje pa je to Vogele? cena je res ugodna, sam ful bi rajš ne previsokih petk, da jih bom lah furala za vsak dan
borboletta, ja kakšne čevlje si pa mela na sebi, da te prsti bolijo? Meni se to nikoli ne zgodi, niti če grem plesat z petkami. Pa cel tedn nisi čutla prstov kr si mela 1 dan petke gor al kako?

-
borboletta
- Debatorica

-
orion lady
- Komunikatorka

- Kontakt:
choco.cat napisal/-a:Ja ta semiš je ful občutljiv, jaz sem lani skoraj kupka semiš škornčke, pa sem pol vzela raje usnjene. Čeprauv pravijo da naj bi te spreji za semiš pomagali (da kao ne premočijo in da se ne umažejo). Kolko je pa to res pa nevemMIGRENA napisal/-a:Jest pa ful cvikam kej iz semiša kupit za tole smešno vreme k mam filing, da bi kuj bli vsi flekasti sploh, če so čevlji v svetlih barvah. Mogoče edino črne?
Še 11 dni pa si grem tut jest škornčke nabavt
men pa glih zato sploh ni več važn a so škornji usnjeni al ne... še raj mam da niso, ker jih pol lahk brez slabe vesti nosim tud za v slabo vreme... ker čim se ti usnjeni škornji (pa tudi čevlji seveda) zmočijo, se ti takoj naredijo lise oz. flek (po navadi tam, do koder so se zmočili), ki ga ne moreš spravt stran z ničemer... pa tudi pri semišu je isto... tko da je po moje bolš kupit škornje iz umetnih materialov, pa da so recimo noter usnjeni, če pa niso si pa lahk kupiš kak usnjen vložek...
The secret of success is consistency of purpose.

Men so tud grozni.