Kontracepcijske tabletke
jst jih imam.. pa so na začetku vplivale na moje razpoloženje, bila sem veliko bolj občutljiva in zredila sem se za 2 kg.. Zdaj po 5 mesecih jemanja se mi je stanje bolj umirilo, nisem več tok razdražljiva in sem šla nazaj na svojo prejšnjo težo..
dvomim, da bi bilo pri katerih drugih tabletkah kaj drugače..
dvomim, da bi bilo pri katerih drugih tabletkah kaj drugače..
Ja pr nas itq tko, da se mors narocit za pregled. Ce gres sam tabletke iskat, se ni treba, ker ti sestra recept napise.
Jz sm se narocila pr moji zdravnici pa sva se mal pogovorile, kaj pa kako je narobe pa kaksne stranske ucinke mam in mi jih je brez problema zamenala. Prej sm mela logest pol mi je dala pa femoden za tri mesce pa je rekla, da bo vidla kako se bom odzvala na te. No hvala bogu te so ble kokr tok ok, ker je pa rekla, da v nedogled se to ne more menat (mislm da ene 2x al pa 3x ce se prou spomnem - ne me za besedo drzat.)
Zdej pa komi cakam, da neham jest to sranje, da bomo lahko bebiko delal
pol pa itq sam maternicni vlozek not fliknt 
Jz sm se narocila pr moji zdravnici pa sva se mal pogovorile, kaj pa kako je narobe pa kaksne stranske ucinke mam in mi jih je brez problema zamenala. Prej sm mela logest pol mi je dala pa femoden za tri mesce pa je rekla, da bo vidla kako se bom odzvala na te. No hvala bogu te so ble kokr tok ok, ker je pa rekla, da v nedogled se to ne more menat (mislm da ene 2x al pa 3x ce se prou spomnem - ne me za besedo drzat.)
Zdej pa komi cakam, da neham jest to sranje, da bomo lahko bebiko delal

Jz sm zdej končala 1.škatlico yasminelle in par dni pred koncem so se začele neke majhne krvavitve. Zdej mam za dobit menstruacijo in še vedno krvavim od prej in nevem, če bo sploh menstruacija kej bolj močna..
Če je imela katera tudi take krvavitve nej prosim pove, kako je blo s tem in kdaj se je končalo.
Če je imela katera tudi take krvavitve nej prosim pove, kako je blo s tem in kdaj se je končalo.
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
-
- Cosmopsiho