HuDoBa napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:HuDoBa napisal/-a:točno tak. saj pa v yarino dajejo neke izvenzemeljske hormone. niti približno niso enake kot v ostalih hormonskih/kontracepcijskih tabletah. pa niti ne vsebuje vseh ostalih zdravih snovi kot so npr. v cigaretah za katerimi letno umre sam nekajkrat več ljudi kot od tabletk za katere to sploh ni dokazano.
Kateri "izvenzemeljski" hormoni? Katere zdrave snovi vsebujejo cigarete?
Sicer tvoj zadnji stavek nima smisla, ker pomoje sploh neveš kaj si napisala pa vendar, veš koliko ljudi letno umre zaradi kajenja in koliko jih je dokazano umrlo zaradi kt?
hjoj se opravičujem, sem mislila, da je ironija očitna.
Ja to je to, da ni dokazano, da je kdo umrl od kt. Za cigarete pa mislim, da so povezave med njimi in raznimi boleznimi, ki lahko pripeljejo do smrti. Zato pa mene bolj skrbi pasivno kajenje (ker aktivno se s tem ne ukvarjam) kot pa kt (OT: aleluja za protikadilski zakon), ker če bom res tista 1,7 miljonta in bom DOKAZANO umrla od njih, je pa že blo tak namenjeno. Ampak meni se zdi, da se že ponavljam no...
kaj pa veš hudoba kaj je v Yarini kjer drugje ni?
in valda so cigareti bolj škodljivi, ampak vseeno, če že kadim ne rabim tukaj še ene stvari ki bi me mogoče lahko ubila.sicer pa kajenje ubija počasi, če dobiš pa krvni strdek tja kamor ni treba, se pa zjutraj lahko ne zbudiš več.
in četudi ni dokazano, kot je navedno bilo v primerih niti noben dohtar ni rzamišljal o tem, da bi za te pljučne embolije lahko bile krive kT.In glede na to da niso našli vzroka za pljulne embolije pri teh ženskah, je lahko prav jasno da so lahko razlog KT.
sicer pa nekaj kar na veliko žens vpliva negativno, povzroča spremembe na in v telesu, povzroča bolečine in omejuje naravne procese, res ne more bit uredu.