Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

*hox* ja tudi jaz tako razmišljam in prvo kar mi je prišlo na misel ko sem prebrala članek je to da verjetno malo pretiravajo,.. Samo še zmeraj te šokira ko prebereš take stvari o skoraj "nedolžni" tabletki
Nekaj časa se bo še dvigal prah okoli tablet, potem pa bodo (tako kot ponowadi) vsi pozabili na to
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

kolko vas pa kadi pa jemlje KT? verjetno vas ni malo. pa čeprav izrecno piše v navodilih da ni dobro kaditi če jemlješ KT. drgač pa sem jst prebrala nekje da naj bi ena od umrlih istočasno z jemaljem KT jemala še ene tablete, ki so pravtako prepovedane če jemlješ KT..

jaz jih bom jemala, zaenkrat nisem mela težav, če se bom pa slabo počutila bom pa šla k zdravniku.. tko kot gre vsak odgovoren človek če čuti da nekaj ni uredu z njem..
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

Nisem brezcutna, ampak mene pa tole ni niti malo sokiralo. Kaj vse se dogaja po svetu, pa pac ne pise. Ko pa folk nekaj prebere, pa takoj panika... :roll:
Najbolje, da se zaprete doma, ker vas lahko zunaj zbije avto :roll:

In da nebo slucajno katera od vas imela otrok, namrec med nosecnostjo oz. porodom je smrt veliko vecja kot pa pri jemanju KT :roll:
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

*purple* napisal/-a:jah nevem, nisem strokovnjak :D
je pa dejstvo, da z Yarino ni vse v najlepšem redu in očitno obstajajo veliko večja tveganja kot s(m)o do zdaj mislili.

Ashley***....hja, ni nujno.lahko se stvar obrne in se tale statistika drastično spremeni.

točno tak. saj pa v yarino dajejo neke izvenzemeljske hormone. niti približno niso enake kot v ostalih hormonskih/kontracepcijskih tabletah. pa niti ne vsebuje vseh ostalih zdravih snovi kot so npr. v cigaretah za katerimi letno umre sam nekajkrat več ljudi kot od tabletk za katere to sploh ni dokazano.

sicer pa, če bom pa ravno jaz tista 1,7 miljonta, ki bom umrla zaradi tega...bom pa verjela, da mi je bilo tako usojeno (mislim možnost je pa res velika).

dosti bolj me je strah npr. kakšne bolezni pljuč zaradi pasivnega kajenja ali pa tega, da se kak manijak v mene zaleti na cesti.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

HuDoBa napisal/-a:točno tak. saj pa v yarino dajejo neke izvenzemeljske hormone. niti približno niso enake kot v ostalih hormonskih/kontracepcijskih tabletah. pa niti ne vsebuje vseh ostalih zdravih snovi kot so npr. v cigaretah za katerimi letno umre sam nekajkrat več ljudi kot od tabletk za katere to sploh ni dokazano.

Kateri "izvenzemeljski" hormoni? Katere zdrave snovi vsebujejo cigarete?
Sicer tvoj zadnji stavek nima smisla, ker pomoje sploh neveš kaj si napisala pa vendar, veš koliko ljudi letno umre zaradi kajenja in koliko jih je dokazano umrlo zaradi kt?
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

..Evelyn.. napisal/-a:
HuDoBa napisal/-a:točno tak. saj pa v yarino dajejo neke izvenzemeljske hormone. niti približno niso enake kot v ostalih hormonskih/kontracepcijskih tabletah. pa niti ne vsebuje vseh ostalih zdravih snovi kot so npr. v cigaretah za katerimi letno umre sam nekajkrat več ljudi kot od tabletk za katere to sploh ni dokazano.

Kateri "izvenzemeljski" hormoni? Katere zdrave snovi vsebujejo cigarete?
Sicer tvoj zadnji stavek nima smisla, ker pomoje sploh neveš kaj si napisala pa vendar, veš koliko ljudi letno umre zaradi kajenja in koliko jih je dokazano umrlo zaradi kt?

hjoj se opravičujem, sem mislila, da je ironija očitna.

Ja to je to, da ni dokazano, da je kdo umrl od kt. Za cigarete pa mislim, da so povezave med njimi in raznimi boleznimi, ki lahko pripeljejo do smrti. Zato pa mene bolj skrbi pasivno kajenje (ker aktivno se s tem ne ukvarjam) kot pa kt (OT: aleluja za protikadilski zakon), ker če bom res tista 1,7 miljonta in bom DOKAZANO umrla od njih, je pa že blo tak namenjeno. Ampak meni se zdi, da se že ponavljam no...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

No ja, se opravičujem za nerazumevanje sarkastičnega posta :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

punkie_ napisal/-a:kolko vas pa kadi pa jemlje KT?

Js ne kadim. :)
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

*hox* napisal/-a:

Jst tud ne.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Same here.. :D
Uporabniški avatar
*frutabela*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *frutabela* »

Joj, vsa zdravila majo stranske učinke,nekatera zelo resne pa jih ljudje vseeno jemajo. Jaz imam raje KT kot kondom, saj se tako počutim bolj zaščitena kot pri kondomu..
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

[She.] napisal/-a:
*hox* napisal/-a:

Jst tud ne.

tud js ne
Uporabniški avatar
Upgrade_me
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Upgrade_me »

uf, jaz jemlem KT ja, pa kadim tui... ampak sm se zai v tem trenutku odločla da bom raje kr nehala :? :? :? Po vsem kar sem prebrala pa to me je kr minlo...
Bolš za mene da neham že enkrat :)
Uporabniški avatar
mortisha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mortisha »

kolko vas pa kadi pa jemlje KT?

Emmm ja js kadim sicer sm zadne pou leta prešaltala na občasno kajenje ..nima veze, death sentence for me i guess :roll:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ne kadim, sicer imam pa trenutno pavzo s KT.
Zaklenjeno