Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a any_any »

Vceraj sla gledat Transformerse - fantasticno! Se posebno efekti spreminjanja v robote.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Napumpana: Lušno :D , ampak zdaj sme še bolj prepričana, da ne obm nikoli imela otrok :? .
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Končno gledala Simpsonove. Čist vredu :) Samo se mi zdijo serije boljše.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Gledala Umri pokoncno 4 - priporocam vsem ljubiteljem akcijskih filmov. Yippi-kay-ay :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ..aNia*. »

freaky napisal/-a:Gledala Blades of glory (Drkajva skupaj :roll: ) in mi je film ful ušeč. Dobra zgodba s komičnimi vložki. Film za sproščanje.

ja men je bil tud fuul všeč (ravnokar pogledala :P )...tako da ga priporočam..čeprov naslov je pa obupno preveden :roll:

Opomba v zvezi z naslovom filma:
iz Slovarja slovenskega knjižnega jezika: drkati -am nedov. (r) zastar.
1. večkrat zdrsniti, zdrkniti: potne kapljice so mu drkale po čelu
2. drsati se: gledala je, kako fantje drkajo po ledu; otroci so se hodili na potok drkat

Pojasnilo glede prevodov naslovov filmov: prevod filmskega naslova je izbira distributerja in ne prikazovalca.
Don''t care what people say, just follow your own way...
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Premonition http://www.imdb.com/title/tt0477071/ 7/10 - mene je ful presunil film...tko lahko ga preneseš v RL in pol začneš razmišljat, da se kaj takega lahko zgodi vsak trenutek.

Outlaw http://www.imdb.com/title/tt0758771/ 5/10 - slaba zgodba brez dorečenega bistva. Mi je pa všeč Sean Bean kot igralec ;) Čeprav je igral že dosti boljše vloge kot v tem filmu.
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Včeraj gledala Napumpana, mi je res hud movie. Po dolgem času en res smešn pa dost realen film. Igralca sta mi ona tok huda haha, sploh on ker odbitek. Pa uni njegovi frendi :rofl: Priporočam ;)
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Angel girl napisal/-a:Včeraj gledala Napumpana, mi je res hud movie. Po dolgem času en res smešn pa dost realen film. Igralca sta mi ona tok huda haha, sploh on ker odbitek. Pa uni njegovi frendi :rofl: Priporočam ;)

No jz pa kar odlašam a bi a ne bi. Tko da potem ga bom šla pa res gledat če je vredn ogleda :)
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

bad_girl napisal/-a:Premonition http://www.imdb.com/title/tt0477071/ 7/10 - mene je ful presunil film...tko lahko ga preneseš v RL in pol začneš razmišljat, da se kaj takega lahko zgodi vsak trenutek.

Ja. Res. Totalno zakon film.
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ..aNia*. »

* Just my luck - ni me prepričal.. :roll: uglavnm ne priporočam

* Girl with a pearl earring - film je sicer slabši kot knjiga, vendar pa vreden ogleda klik
Don''t care what people say, just follow your own way...
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marilena »

Hairspray (Lak za lase)- priznam, delno sem ga šla gledat tudi zaradi dejstva, da v njem igra John Travolta, ki me je navdušil v Briljantini (in tokrat igra žensko :D ). Njegove glasovne sposobnosti niso več to, kar so bile včasih. Glasba v samem filmu je luškana, igralska zasedba me ni najbolj prepričala- še posebej ne ta Amanda Bynes, ki je igrala v nanizanki Midve s s sestro, kjer je res zažigala. V Hairsprayu je bila bolj kot ne dolgočasna, njena igra pa... Hja, neprepričljiva. Če ste fani Briljantine ali filma Moje pesmi moje sanje, potem vas bo ta film malce razočaral, ker dandanes filmarji več ne znajo narediti odličnega mjuzikla. Vse ostaja pri povprečno do dobro. Je pa film gledljiv, denarja za film mi ni bilo žal, še kakšne pol ure po koncu pa se mi je poplesovalo :D
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mash@ »

jaz sem si pogledala ravno Zodiak.
Jake Gylenhaal je namreč moj najljubši igralec in seveda tudi najbolj luštkan in morm rečt da je bil tle kr dobr, čeprav mi je bil najbolj všeč v filmu Jarhead.
Tyra
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Tyra »

bad_girl napisal/-a:tudi Goosling je kar dobro odigral svoj lik, vendar mu manjka izkušenj :D

No, jaz bi pa rada, da mi razložiš, kako se Ryanu vidi, da mu manjka izkušenj? V samem filmu? Pa kako vidiš, da je kljub temu pomanjkanju dobro odigral?

Sicer nisem nobena fanica Goslinga, je pa res, da me je tako kot veliko ljudi, pritegnil v filmu The Notebook. Fenomenalno (in izkušeno :D ) je pa odigral v filmu Half Nelson za katerega je bil nominiran za Oscarja. Spomnite se ga pa lahko tudi iz trilerja Murder by numbers (s Sandro Bullock).

Zlom mi je bil všeč, ampak sem tako kot Marilena subjektivna zaradi Hopkinsa.
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

Transformers - waw. men je bil film zakon. čist skoz se neki dogaja, napeto je, akcija, roboti se spreminjajo. ful zakon film. res da je dost rač. efektov notr, ampak film te čist prevzame. tistim, ki jim zf ni všeč, pač ne priporočam ogleda. drgač je pa res (zame) eden boljših filmov letos
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Priporočam ogled filma DEATH PROOF, to je "drugi del" skupno imenovanih dveh filmov GRINDHOUSE, prvi film pa je PLANET TERROR.

Planet terror nisem še gledala, bom pa kmalu.

Oba filma sta režirala Tarantino in Rodriguez, za tiste ki filme izbirate po režiserjih.

ocena ZA
Zaklenjeno