, New Girl (tudi samo ena sezona pa je tud uper). Priporočam Samantha Who če še katera ni gledala, sicer so samo dve sezoni ampak meni je bla taka izi brizi zanimiva 

rokerca napisal/-a:Girls - sicer so šele trije deli zunaj, ampak je super zabavno in realistično prikazano življenje 4ih punc v zgodnjih 20ih (serija se primerja s sexom v mestu, ampak meni sploh ni podobna, ker ni takega nerealnega pretiravanja kot pri seks v mestu). So far so good, zato bom definitivno spremljala še naslednje epizode.

(28.)junija pridesaarijarvi napisal/-a:^ Sam res, kaj se je zgodilo z Awkward? Naj bi prišla 2. sezona že marca ven, pa je očitno šlo vse po gobe![]()
, takrat se "poletne serije" začnejo (vse ostalo, če si gledala za info. na IMDb, so bila samo ugibanja)dayđremer napisal/-a:rokerca napisal/-a:Girls - sicer so šele trije deli zunaj, ampak je super zabavno in realistično prikazano življenje 4ih punc v zgodnjih 20ih (serija se primerja s sexom v mestu, ampak meni sploh ni podobna, ker ni takega nerealnega pretiravanja kot pri seks v mestu). So far so good, zato bom definitivno spremljala še naslednje epizode.
Na kerem programu to gledaš (če na TV)?

lol, skenslano po 10 delih.purple_rain napisal/-a:*GCB stereotipno o ameriškem (bogatem) jugu, dost zabavno.. pa glavni tip iz JAG-a je not, vau, hot

purple_rain napisal/-a:lol, skenslano po 10 delih.purple_rain napisal/-a:*GCB stereotipno o ameriškem (bogatem) jugu, dost zabavno.. pa glavni tip iz JAG-a je not, vau, hot
Meni se je zdelo, da že nekaj tednov to vrtijo (dnevno) na Fox-u, ampak očitno vrtijo ene in iste epizode.
Škoda....rokerca napisal/-a:Girls - sicer so šele trije deli zunaj, ampak je super zabavno in realistično prikazano življenje 4ih punc v zgodnjih 20ih (serija se primerja s sexom v mestu, ampak meni sploh ni podobna, ker ni takega nerealnega pretiravanja kot pri seks v mestu). So far so good, zato bom definitivno spremljala še naslednje epizode.
.