rokerca napisal/-a:Girls - sicer so šele trije deli zunaj, ampak je super zabavno in realistično prikazano življenje 4ih punc v zgodnjih 20ih (serija se primerja s sexom v mestu, ampak meni sploh ni podobna, ker ni takega nerealnega pretiravanja kot pri seks v mestu). So far so good, zato bom definitivno spremljala še naslednje epizode.
(28.)junija pridesaarijarvi napisal/-a:^ Sam res, kaj se je zgodilo z Awkward? Naj bi prišla 2. sezona že marca ven, pa je očitno šlo vse po gobe![]()
dayđremer napisal/-a:rokerca napisal/-a:Girls - sicer so šele trije deli zunaj, ampak je super zabavno in realistično prikazano življenje 4ih punc v zgodnjih 20ih (serija se primerja s sexom v mestu, ampak meni sploh ni podobna, ker ni takega nerealnega pretiravanja kot pri seks v mestu). So far so good, zato bom definitivno spremljala še naslednje epizode.
Na kerem programu to gledaš (če na TV)?
lol, skenslano po 10 delih.purple_rain napisal/-a:*GCB stereotipno o ameriškem (bogatem) jugu, dost zabavno.. pa glavni tip iz JAG-a je not, vau, hot
purple_rain napisal/-a:lol, skenslano po 10 delih.purple_rain napisal/-a:*GCB stereotipno o ameriškem (bogatem) jugu, dost zabavno.. pa glavni tip iz JAG-a je not, vau, hot
rokerca napisal/-a:Girls - sicer so šele trije deli zunaj, ampak je super zabavno in realistično prikazano življenje 4ih punc v zgodnjih 20ih (serija se primerja s sexom v mestu, ampak meni sploh ni podobna, ker ni takega nerealnega pretiravanja kot pri seks v mestu). So far so good, zato bom definitivno spremljala še naslednje epizode.