Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Avgusta sem podaljšala jemanje tabletk, ker smo bili ravno na morju. Vzela sem 5 tabletk iz drugega zavojčka, ostale sem zavrgla. Menstruacijo sem dobila takoj naslednji dan, ko sem nehala s tabletkami.

Potem pa nisem čakala 7 dni, ampak sem spet začela kar takrat ko bi morala če ne bi podaljšala, se pravi čez 2 dni. Ta mesec pa nisem dobila menstruacije in sem po 7 dnevnem premoru načela novo tablico tabletk.

Vem da nisem noseča, ampak me pa vse boli in tišči. Ne vem če sem prav naredila, ko sem kar začela jemat novo tablico s tabletkami.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

^^nisi prav naredila.

Punce, koji K imate navodila poleg tabletk, če jih potem ne prebirate? Raje uporabljajte samo kondome, boste vsaj zaščitene pred neželeno nosečnostjo.

Če podaljšaš cikel imaš potem prav tako 7 dnevni premor. Celoten cikel zamakneš za kolikor si podaljšal.
Če si seksala nezaščitena obstaja možnost, da si zanosila.
Če nisi, bo treba počakat, da pride menstruacija sama od sebe. Je v telesu zdej najbrž velika zmeda s hormoni.

In jemlji KT naprej tako, kot da ni bilo nobenih težav z menstruacijo. Nič krajšanja in mešanja cikla več. ;)
Imaš, da me vikaš!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

sej sem vedla da nisem prav nardila :cry:

hvala lepa za odgovor :roll:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz jih bom zj za tri mesece prenehala jesti
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

bluoka napisal/-a:sej sem vedla da nisem prav nardila :cry:

hvala lepa za odgovor :roll:

Ben, kaj si pol šla tko delat, če veš, da je narobe. Joooj, ko je to jezi, ko punce jemljejo KT brez, da bi si usaj malo prebrale kšna navodila - najbrž so zato priložena zraven. :roll:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

Sundaysmile napisal/-a:mislim da je to kr odvisno od tabletk ki jih jemlješ---poglej u navodilih--bi moralo pisat....jst vem da več kot eno uro razlike ne smem met :?

katere tablete pa jemleš?...ker drugače lahko zamudiš do 12 ur..in se zaščita ohrani..vse kar pa je zamuda več kot 12 ur pa je že malo tvegano...
tak da čudno da tvoje tablete dopuščajo samo 1 uro...
jaz drugače jem Logest.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

sem pozabila napisat..
da se meni tudi zgodi da kdaj kako uro,dve tableto prej pojem..al pa uro do 2 uri kasneje...čist odvisno...recimo če kam grem..rano vjutro..jo pojem takrat....in je to recimo 3 ure prej kot sem jo prejšnji dan...ker raje jo doma pojem..kot pa nekje na poti..ki bi se mi še kje zgodilo da bi jo pozabila in bi bila večja panika...
drugače če pa recimo zaspim al pa kaj..al pa se mi ne da zdaj sam zarad tabelete vstat recimo ob 7,pa se vstanem ob 9 in jo takrat pojem...
ko pa sem v šoli pa jo seveda pojem vsak dan približno ob isti uri,saj se tudi vstanem tako,.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Jz sm se navadla na deveto uro zvečer in ne pozabim nikol, ker mam več al manj enak ritem okol tiste ure in pol avtomatsko uzamem se KT.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

jooooj kako mi narobe hod menstra...od sob mam premor in naslednjo sob grem u tpolice...a mislte da bi lahko (JA sm prebrala navodila) :D zacela kaksen dan prej, npr u cet jemat tabletke da bi mal prej skenslala use skp
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

In kaj bi ti to pomagalo? Če si v soboto nehala jemat, boš zdaj tako ali tako dobila menstruacijo. Ni rečeno, da se ti bo prej končala, če skrajšaš premor.
To bi se morala prej spomnit in ne naredit premora v soboto.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Evo jst sem zaključla z tabletkami za tam nekaj časa, vsaj za kakšna dva meseca. Bomo vidli kako bo, upam, da se mi telo malo očisti vseh teh vnetij.

Nisem pa nič šla do zdravnice ampak sem jih sama nehala jemat. Mam še dve škatlici in, ko se bom odločila zopet jemat bom enostavno prvi dan neke menstruacije načela škatlico.

Torej, predvsem zaradi ženskinih postov sem se odločila, da bomo vsaj nekaj časa na kondomih. :D Upam, da bova še znala. :rofl:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

No jaz grem pa ponovno na tabletke.
Polom, nikol se nism počutla varno, seksa je bilo 2x manj, čeprav priznam, da so bili občutki bolj intenzivni. Sicer pa sem dobila kup mozoljev, ki jih v življenju nikoli nisem imela in.. Tabletke, we meet again.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

..Evelyn.. napisal/-a:No jaz grem pa ponovno na tabletke.
Polom, nikol se nism počutla varno, seksa je bilo 2x manj, čeprav priznam, da so bili občutki bolj intenzivni. Sicer pa sem dobila kup mozoljev, ki jih v življenju nikoli nisem imela in.. Tabletke, we meet again.

točno tole bi se zgodilo z mano...če bi nehala jemat tablete..sexala bi tričetrt manj kot zdaj..ker bi mela skoz neki strah(s kondomom)...mah..vem ja..vse je v glavi...
drugače...pa tiste ki mislite nehat jemat tablete za kakšna 2,3 mesece je premalo....saj se takrat komaj telo očisti teh hormonov..pauza bi morala trajati vsaj pol leta če ne več.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

sem šla prov gledat nazaj svoje stare poste, da sm vidla kdaj sm prenehala jemat heh. Začetek aprila, torej je mimo 5 mescov in pol. V zadnjih dveh mescih so se začele kazat spremembe na koži itd.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
princeska.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princeska. »

Punce jemlje katera KT Lyndinette 20? Zanima me če ima katera kakšne neželene stranske učinke in kako vam sedejo?

LP
Zaklenjeno