Kontracepcijske tabletke
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
U u, preberte Nedelca od danes, tam vse pise
Te na c (cerazz..kako ze?
) bodo predpisovali predvsem tistim, ki drugih tabletk ne morejo jest, zaradi npr previsokega pritiska, starejsim kadilkam, itd.
Pridejo pa h nam tudi ene druge nove, Yaz (http://www.yaz.com/html/index.html) , znane po tem, da preprecujejo/zmanjsujejo pms in hujso obliko pmsa, pmdd.
Hju, sem si kar malo oddahnila, saj teh na c. ne bi niti hotela sprobat po vsem, kar sem prebrala na netu..
Upam, da so tiste, ki drugje po svetu ze uporabljale Yaz, z njimi kaj bolj zadovolne..bo treba mal raziskat 

Te na c (cerazz..kako ze?

Pridejo pa h nam tudi ene druge nove, Yaz (http://www.yaz.com/html/index.html) , znane po tem, da preprecujejo/zmanjsujejo pms in hujso obliko pmsa, pmdd.
Hju, sem si kar malo oddahnila, saj teh na c. ne bi niti hotela sprobat po vsem, kar sem prebrala na netu..

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
pozdravljene
Mam eno vprašanje.. Prejšni mesec sem si zaradi odhoda na morje prestavila menstruacijo tko da sem po končani škatlci tabletk, začela jest novo in sem tudi celo dokončala. V četrtek sem pojedla zadnjo tabletko, in včeraj ali pa danes bi mogla dobit menstruacijo, pa je nisem!? Zdej me pa mal matra kaj bi bil lahko vzrok da je nisem dobila. Mogoče to ker sem si takrat prestavila menstruacijo in jo bom zdej dobila kasnej?? A se je kateri že kaj takega zgodilo? Kakšna je lahko možnost, da sem noseča, če sem tabletke vedno jemala redno brez da bi kkšno pozabila?
Hvala za odgovore,Lp Ana
Mam eno vprašanje.. Prejšni mesec sem si zaradi odhoda na morje prestavila menstruacijo tko da sem po končani škatlci tabletk, začela jest novo in sem tudi celo dokončala. V četrtek sem pojedla zadnjo tabletko, in včeraj ali pa danes bi mogla dobit menstruacijo, pa je nisem!? Zdej me pa mal matra kaj bi bil lahko vzrok da je nisem dobila. Mogoče to ker sem si takrat prestavila menstruacijo in jo bom zdej dobila kasnej?? A se je kateri že kaj takega zgodilo? Kakšna je lahko možnost, da sem noseča, če sem tabletke vedno jemala redno brez da bi kkšno pozabila?
Hvala za odgovore,Lp Ana

Ja, jemala si tko kot je treba in nimaš kej skrbet. Mogoče je v tvojem telesu pršlo do manjše zmede, ker si prestavla M. Lepo se sklamiri in boš vidla, da bo pršla.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
anček napisal/-a:pozdravljene
Hvala za odgovore,Lp Ana
Pomojem nimaš razloga za skrb. Jaz imam po morju vedno malo zmešnjave z menstruacijo. Nikoli si je nisem prestavila. Sem pa letos obakrat (2x sem bila na morju) dobila menstruacijo kljub tabletkam kak dan pozneje kot ponavadi. Zdaj ta mesec, pa je že bila točna kot vedno. Ne se sikirat, dobila jo boš. Če se boš sikirala, ti bo že zaradi živčnosti zamujala.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
- Sundaysmile
- Sramežljivka