Čist komot gre ven, pa niti čutla ne boš.

SWEET_THING napisal/-a:Jaz bi full imela piersing v jeziku...sam me malo strah da pol ne bom kakšna dva, tri dni mogla normalno govoritkak je s tem...je full kriza al se da menit normalno...ker delam v lokalu pa bi me folk malo čudno gledal verjetno kaj mi je
flesherka_ napisal/-a:Jaz ga imam. Sem pa si ga dala 2x delat. Izkušnja je bila obakrat ista. 3 dni lahko ješ samo tekočine (čokolino, juhice), govorit se da, ampak bolj bogo-nerazumljivo. Požiranje sline je zelo oteženo, ker je pogojeno s premikanjem jezika. Počasi oteklina izgine, je pa palčka še vedno velika in je govor otežen zaradi velike palčke. Po približno 10 dneh se palčka skrajša in ni vidnih nobenih posledic. Sedaj, ko ga imam že nekaj let, nekateri ljudje, s katerimi se srečujem dnevno, ne vedo, da ga imam. Ker se to ne opazi med normalnim govorom (torej, da ne kažeš jezika). Se pa mi zdi, da jezik ni več tabu tema in da te ljudje ne gledajo drugače, ker se ga ne opazi. Se mi zdi, da je piercing na obrazu bolj moteč za kake zadrteže, starejše, kake stranke, če delaš z ljudmi, ipd.