Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

parizanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a parizanka »

kaj pa, če se se vrne k bivši? :cry: pa še vedno hoče bit z mano? :( ker tud brez mene ne more, ampak bivšo se boji prizadet? men se zdi to čudno, če ne že kar zlo čudno :!:
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Joj ta tema res ni dobra k vidiš kok je usaki posebi težko k preboleva in se sekera :( .Usm želim,da vm bo res kar se da hitr uspel use pozabt pa it naprej z življenjem čeprov vem da se zdej to zdi nemogoče.Tiasha pa Zvončica za vaju se mi pa prou zdi da bosta kmal spet srečne,pa ne vem zakaj sam res držim pesti :)
Jst sm tud od učeri naprej spet skos sam na trnih,skos jokam...ne vem več kam to vodi.Naredu mi je neki najhujšga kar je možn.Zdej morm počakat do torka ko nej bi se dobila sam spet dvomim da bo kej iz tega.Če zvem,da je to res kar mi je govoru pol mu bom use do zadnjega vrnila..če pa zvem,da je bla to sam fora da bi se jst zamisnla nad tem kok mi pomeni in kok ga nočem izgubit (kar se mi zdi bolj vrjetno) pol pa sploh ne vem kaj bo.Zdej mi ostaja samo še čakanje in mučni trenutki :cry: Najhujš je pa k se spomnim nanga ob usaki pesmi k jo slišim,kamorkoli pogledam in pol usako minuto mislim nanga.Ta vikend ga morm dokončno pozabt,ker res ni vredn tega trpljenja sploh pa če je to use sam igrca njegovih frendov :evil: .
No ne bom zdej preveč nakladala o tem sam hotla sm povedat,da vem kako se počutte in da res držim pesti za usako posebi,da bo hitr minil :bussi:
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

parizanka napisal/-a:kaj pa, če se se vrne k bivši? :cry: pa še vedno hoče bit z mano? :( ker tud brez mene ne more, ampak bivšo se boji prizadet? men se zdi to čudno, če ne že kar zlo čudno :!:

To se je men zgodilo, pustil me je, da se je vrnil k bivši. Ampak me je še zmer klical pa me hotel v posteljo spravt (kar mu je tud uspel, ker jst nisem vedla da je šel nazaj k bivši). Z bivšo sta bila potem skupi ene pol leta, jo je pa ves čas varal. Tko da moj nasvet: od takih tipov čimprej stran in to čimdlje.
parizanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja, Majchy. najbrž imaš res prav, ker se javlja tudi meni in to vsak dan pa joka kako se res ne more odločiti, da je med dvema ognjema,...Rad bi, da sva prijatelja , ampak jaz vem, da bi blo v sekundi kaj več. Ne razumem pa zakaj je spet z njo, če mene noče spustit? Ponavadi, če imaš res koga rad ( v tem primeru bivšo), potem ostaneš z njim, ker zato pa si najbrž spet z njim :!: Ja, saj bo šlo mimo, če ugotovim, da je to res točno. Sem mu pa že rekla, da naj pozabi, če me misli deliti. Nisem pa vedela, da ONA sploh obstaja, če ne se sploh ne bi zapletla, ker mi ni do "trojčkov" :evil: Sam boga punca, prav sprašujem se, kje ma ona glavo, da ga ne pogrunta :?: Ampak, kot sem rekla..res ne štekam zakaj je z njo? Se bom še oglasila, da vas obveščam mogoč keri prov pride. sicer pa tud jaz vsem želim, da bi blo poletje zabavno :)
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Hm ja, v temle postu sem prepoznala sama sebe kšno leto nazaj. In ti lohk samo to rečem, da se je brezveze ukvarjat z vprašanjem, zakaj se je vrnil k njej, če bi bil pa tud s tabo še zmer rad. Jst sem se dolgo to spraševala in ugotovila, da odgovora ne bom nikol zvedla. Tud jst ne razumem, kako se je lohk vrnil k bivši, potem pa jo je varal na veliko. To ti je neka velika ljubezen, ja :roll: Se mi zdi, da tak tip sploh ne ve kaj pomeni imeti rad. Svetujem ti, da prekineš stike z njim in mu ne nasedeš, pa tud ne se it prijateljstva. Iz lastne izkušnje ti povem, da bo to zate samo slabše, če se bosta šla kao eno prijateljstvo. Midva sva ostala kao frenda, celo delam zdj pri njem, ampak mi je bilo na trenutke fuuuul težko, tko da raje se ne it prijateljstva, vsaj zdj ne, dokler je tip zmeden.
In glede te njegove bivše: mogoče ona resno verjame, da je on pripravljen še enkrat poskusit z njo in da jo ima resnično rad. Tud bivša od tega "mojga" je verjela, da jo ima rad, in potem je zvedla, da jo vara pa ga je pustla. In zdj oba vesta, da nista več za skup in tud po tistem, ko sta nehala, nista bila več skupi, ampak se pa še zmer slišta vsak dan. Lohk samo rečem, da tak tip nima vseh pojmov razjasnjenih in da bi moral biti en čas sam, da ugotovi, kaj bi sploh rad.
Tebi pa želim veliko sreče in da najdeš nekoga, ki bo imel rad samo tebe :wink:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Uf, zdej je bil en tak šok .. Sošolka je fanta po 4ih letih pustila, pa je bošček čist obupan .. Se ne poznava, pa me je kliknu z njenga msnja, pa čist bogi .. Tko da sem hotla zdej po tem sam vsem tle rečt, da se držte, pa da sej bo - za dežkom je vedno sonček. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
parizanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Tko ful fajn se mi je pogovarjat o teh temah. Mal sem danes že napisla pod temo "Nespečnost", če bo kero zanimal :wink: Skratka, tko kot sem si rekla včeraj pa danes, ...poletje je tukaj in mela se bom fajn. Ni mi vseeno, če bom ugotovila, da je pezdetek...tko kot pravi Majchy ampak bom vsaj na čistem. Seveda vedno obstaja možnost in zaenkrat mu nisem glih zaprla vrat, sem mu pa dala vedeti, da jaz na njegov klic in dobro voljo ne bom čakala in sem se že res ful zmenila za ta teden. Težil mi je, da 5 min zanjga si bom lahk vzela ampak jaz ta teden res ne uspem (resno, tud če bi hotla). Rekla sem mu, da lahka dons, ampak je mel neodložljive opravke :angel: Skratka, rekla sem mu, da polj pa naslednji teden, razen če me pelje na eno fotografiranje (nisem kakšen zafrustriran model sam simpatična punca :top: ) pa ga je ful prijel ljubosumje, jaz se pa nič ne sekiram. Mam ga ful rada, ampak res hočem, da me ima tud on rad 100%, ne pa da je v "kaosu" kot on pravi :wink: Skratka, vsem veliko lepega, pa upam, da se slišimo...Jaz vas bom o dogodivščinah vsekakor obveščala :wink:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Punce sej smo močne, da jih bomo prebolele.... :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Tigi napisal/-a:Ampak me pa zelo zanima kako bi moje srce odreagiralo ko bi ga videla zopet po zelo dolgem času. Ampak enkrat bom poskusila, da se bova zmenila za pjačo in upam, da bova šl, da jst vidm kako sploh še čutim do njega, ko ga vidm ane.
:wink[

ti bi šla z njim na pijačo da vidš kaj čutš do njega??men se zdi, da ga maš še prekleto rada glede na tvoj tale post in vse za nazaj..pomoje ne rabš nobene potrditve...pa ne se mučt brez zveze..a ni bolš da ga ne vidš...... :)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja sej vem...mogoče ga pa še do oktobra prebolim...sedaj sem en tak dobr folk spoznala da morm priznat da ne mislim več sploh tok nanga...ampak ob določenih trenutkih ja...drugač pa ne...

Ja skulirat se morm zadnji cajt je že ane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Ja tigi to tut jz mislm...TI GA MAŠ ŠE PREKLEMANSKO RADA....kaj je fora da se prepričuješ da on ni pravi...kaj pa če je???No ti bom zej neki povedala...ko boš dojela da je on zate to kar ti hočeš bo lahko prepozno...tko da čim prej pejta na drinko pa da vidš kaj čutiš...čeprou ti jz zele povem da ga maš rada še fullllll fullllll....Mogoče je bla tvoja odločitev prenagla...probej še 1x vse premislt potem se pa na podlagi tega odloč :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja sej zdej itak nima cajta jst pa tud ne...pa še ni blizu doma...tk, da mislim, da oktobra...greva na pjačo če se nava še prej vidla...ker se nacajte tipkava na msnju...ja uganili sta :oops:

Kk nej ga strgam ven iz srca? Dost mi je tega stokanja in trpljenja...sej delam na tem pa negre...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

do oktobra ga boš pozabila? :rofl:
optimistka si tigi ej :) brez zamere, ampak preveč se slepiš...lepo živi naprej ap en zadajej si enih datumov in ciljev do kdaj ga boš pozabila...s tem pogrevaš celotno situacijo in sama sebi ne pustiš naprej...
ti se lepo druži s tvojo novo družbo pa uživaj življenje..en dan bo prišel, ko ne boš do njega čutla čist nič...dotakrat pa pač moraš s tem živet...

ampak jst mam filin, da si taka kot jst ri bivšem in ga sploh nočeš pozabt...to ej pa zajebano potem ja... :) :roll:
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

sej pomoje ni misla, da ga bo do oktobra prebolela, ampak da se bota dobla... nevem... js nič ne štekam :eek:
My dreams are my reality...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

pupika prav maš ja....

Lej mislila sem da bom mogoče do oktobra manj čutila kakor pa zdaj ane ampak mislim pa da ga pa še nebom pozabila tk hitr...to sm mislila....
Zaklenjeno