Hm ja, v temle postu sem prepoznala sama sebe kšno leto nazaj. In ti lohk samo to rečem, da se je brezveze ukvarjat z vprašanjem, zakaj se je vrnil k njej, če bi bil pa tud s tabo še zmer rad. Jst sem se dolgo to spraševala in ugotovila, da odgovora ne bom nikol zvedla. Tud jst ne razumem, kako se je lohk vrnil k bivši, potem pa jo je varal na veliko. To ti je neka velika ljubezen, ja

Se mi zdi, da tak tip sploh ne ve kaj pomeni imeti rad. Svetujem ti, da prekineš stike z njim in mu ne nasedeš, pa tud ne se it prijateljstva. Iz lastne izkušnje ti povem, da bo to zate samo slabše, če se bosta šla kao eno prijateljstvo. Midva sva ostala kao frenda, celo delam zdj pri njem, ampak mi je bilo na trenutke fuuuul težko, tko da raje se ne it prijateljstva, vsaj zdj ne, dokler je tip zmeden.
In glede te njegove bivše: mogoče ona resno verjame, da je on pripravljen še enkrat poskusit z njo in da jo ima resnično rad. Tud bivša od tega "mojga" je verjela, da jo ima rad, in potem je zvedla, da jo vara pa ga je pustla. In zdj oba vesta, da nista več za skup in tud po tistem, ko sta nehala, nista bila več skupi, ampak se pa še zmer slišta vsak dan. Lohk samo rečem, da tak tip nima vseh pojmov razjasnjenih in da bi moral biti en čas sam, da ugotovi, kaj bi sploh rad.
Tebi pa želim veliko sreče in da najdeš nekoga, ki bo imel rad samo tebe