pa še vedno hoče bit z mano?
ker tud brez mene ne more, ampak bivšo se boji prizadet? men se zdi to čudno, če ne že kar zlo čudno 

.Usm želim,da vm bo res kar se da hitr uspel use pozabt pa it naprej z življenjem čeprov vem da se zdej to zdi nemogoče.Tiasha pa Zvončica za vaju se mi pa prou zdi da bosta kmal spet srečne,pa ne vem zakaj sam res držim pesti
Najhujš je pa k se spomnim nanga ob usaki pesmi k jo slišim,kamorkoli pogledam in pol usako minuto mislim nanga.Ta vikend ga morm dokončno pozabt,ker res ni vredn tega trpljenja sploh pa če je to use sam igrca njegovih frendov
.
parizanka napisal/-a:kaj pa, če se se vrne k bivši?pa še vedno hoče bit z mano?
ker tud brez mene ne more, ampak bivšo se boji prizadet? men se zdi to čudno, če ne že kar zlo čudno
Ja, saj bo šlo mimo, če ugotovim, da je to res točno. Sem mu pa že rekla, da naj pozabi, če me misli deliti. Nisem pa vedela, da ONA sploh obstaja, če ne se sploh ne bi zapletla, ker mi ni do "trojčkov"
Sam boga punca, prav sprašujem se, kje ma ona glavo, da ga ne pogrunta
Ampak, kot sem rekla..res ne štekam zakaj je z njo? Se bom še oglasila, da vas obveščam mogoč keri prov pride. sicer pa tud jaz vsem želim, da bi blo poletje zabavno 
Se mi zdi, da tak tip sploh ne ve kaj pomeni imeti rad. Svetujem ti, da prekineš stike z njim in mu ne nasedeš, pa tud ne se it prijateljstva. Iz lastne izkušnje ti povem, da bo to zate samo slabše, če se bosta šla kao eno prijateljstvo. Midva sva ostala kao frenda, celo delam zdj pri njem, ampak mi je bilo na trenutke fuuuul težko, tko da raje se ne it prijateljstva, vsaj zdj ne, dokler je tip zmeden.

Skratka, tko kot sem si rekla včeraj pa danes, ...poletje je tukaj in mela se bom fajn. Ni mi vseeno, če bom ugotovila, da je pezdetek...tko kot pravi Majchy ampak bom vsaj na čistem. Seveda vedno obstaja možnost in zaenkrat mu nisem glih zaprla vrat, sem mu pa dala vedeti, da jaz na njegov klic in dobro voljo ne bom čakala in sem se že res ful zmenila za ta teden. Težil mi je, da 5 min zanjga si bom lahk vzela ampak jaz ta teden res ne uspem (resno, tud če bi hotla). Rekla sem mu, da lahka dons, ampak je mel neodložljive opravke :angel: Skratka, rekla sem mu, da polj pa naslednji teden, razen če me pelje na eno fotografiranje (nisem kakšen zafrustriran model sam simpatična punca
) pa ga je ful prijel ljubosumje, jaz se pa nič ne sekiram. Mam ga ful rada, ampak res hočem, da me ima tud on rad 100%, ne pa da je v "kaosu" kot on pravi
Skratka, vsem veliko lepega, pa upam, da se slišimo...Jaz vas bom o dogodivščinah vsekakor obveščala 
Tigi napisal/-a:Ampak me pa zelo zanima kako bi moje srce odreagiralo ko bi ga videla zopet po zelo dolgem času. Ampak enkrat bom poskusila, da se bova zmenila za pjačo in upam, da bova šl, da jst vidm kako sploh še čutim do njega, ko ga vidm ane.
:wink[

brez zamere, ampak preveč se slepiš...lepo živi naprej ap en zadajej si enih datumov in ciljev do kdaj ga boš pozabila...s tem pogrevaš celotno situacijo in sama sebi ne pustiš naprej...