Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Meni se zdi, da nekatere malo pretiravate s tem 'kondomi so no go'. Kaj točno vas moti glede njih?

In punce, ki želite nehati s kt zaradi glavobola 2x na mesec - glavoboli so različni, če glava pogosto boli, greš k zdravniku, niso za vse krive kt. In glavobol 2x na mesec ni nič - ja, boli, ampak je pogosto posledica stresa, premalo gibanja ipd., zato se ga splača preprečevati s preventivo in če ni drugih težav, so kt ok relativno super kontracepcija.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Jaz sem ločilao bičajne glavobole in te, ki so se pojavljali zaradi tabletk. Bolečina je bila na drugih mestih (ali samo na eni strani glave ali pa na temenu), spremljala pa jo je slabost.

Mislim, da sem po prenehanju tabletk tudi manjkrat utrujena (se zelo pozna pri nočni službi).
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

MsN napisal/-a:Meni se zdi, da nekatere malo pretiravate s tem 'kondomi so no go'. Kaj točno vas moti glede njih?

Meni se tudi tako zdi. Ker res ne razumem, kaj je tako groznega na njih. Tolk je različnih vrst in se zihr najdejo ene, ki ti ustrezajo (izvzemam tiste, ki so na njih alergične). Razlika je samo to, da ti vzame pribl. 15 sekund, ko ga natikaš, to je pa tud vse. To pa menda ja ne uniči tisto spontanost. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Seveda ne.

Pa tudi za tiste, ki so alergične na lateks, so naredili kondome brez lateksa.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

zakaj so pri nekaterih kondomi no go?
*rabiš nekaj časa, da ga daš gor. ni tako na izi kot pri tabletkah, kjer pač samo začneš akcijo kjer koli in kadar koli
*strah, da bo počil
*če ti jih ravno zmanjka, ne moreš seksati
*ker se manj čuti

evo, tole so glavni razlogi. seveda se najde še kašen razlog.

seveda obstajajo ultra tanki kondomi, da se kao več čuti, samo a ni potem večja bojazen, da se strga?!
kondome je priporočljivo vedno imeti na zalogi.

moje izkušnje so vsekakor boljše s KT. sama priznam, da me bo sedaj malo vseeno strah, če bi kondom počil. in tudi meni se zdi, da se manj čuti s kondomom. in valda je vse bolj na izi, če si na tabletkah.

tiste, ki pa prakticirate kondome in ste z njimi tako zadovoljne. katere potem priporočate?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Meni se ne zdi, da bi kaj manj čutila s kondomom ... :nixweiss:

Sicer so mi pa najbolj všeč Durex-ovi, skoraj vsi, najbolj pa tisti, ki so pikasti in rebrasti. :oops:

Pri takšni izbiri je tabletke skoraj nemogoče pogrešati. :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

aja, in kakšne barve je škatlica le-teh?

midva sva manj čutila s kondomi pa tudi pri natikanju mu je včasih kar dol padel :?
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

rammsteingirl napisal/-a:*rabiš nekaj časa, da ga daš gor.

Malo prej sem napisala. Vzame ti 15 sekund. Je to veliko? Zaradi 15ih sekund ni več spontanosti?

rammsteingirl napisal/-a:*strah, da bo počil

Če ga pravilno uporabiš, ti težko. :wink:

rammsteingirl napisal/-a:*če ti jih ravno zmanjka, ne moreš seksati

Imaš pa zato vedno pri sebi zalogo. Če jo pa nimaš, ti pa še vedno ostane oralni seks. :wink:

rammsteingirl napisal/-a:*ker se manj čuti

Si že povedala, obstajajo tanši kondomi. In tudi ti se ne strgajo ob pravilni uporabi.

Pa da ne bo pomote, te ne prepričujem, da uporabljaj kondome. Samo pokazati želim, da stvar ni tako tragična, kot jo nekatere prikazujete. Sicer pa: Od Control Adapta so meni vsi super, največ je v uporabi Forte.
Zadnjič spremenil freaky, dne 04. Sep. 2008 18:38, skupaj popravljeno 2 krat.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Hmmm ... Nekaj bolj v rdečem je. Saj ti piše na njih.

Najbrž sta imela napačno velikost. Na vsakih piše, koliko so široki.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ne, pomoje ni bil problem v velikosti, ampak pač tisti čas, ki je potreben, da je kondom dal gor.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

ženska napisal/-a:Meni se ne zdi, da bi kaj manj čutila s kondomom ... :nixweiss:

Sicer so mi pa najbolj všeč Durex-ovi, skoraj vsi, najbolj pa tisti, ki so pikasti in rebrasti. :oops:

jaz bistveno manj čutim z kondomi...nevem opisat občutka...no da ne bom OT...da samo še povem..ko sem probala z tem rebrastim ni blo nič drugačnega občutka..nevem...kot da bi vse stalo na enem mestu(ok ne bom več...da nem kregana zarad OT)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

MsN napisal/-a:Meni se zdi, da nekatere malo pretiravate s tem 'kondomi so no go'. Kaj točno vas moti glede njih?

midva sexava velikrat na dan in na razlicnih krajih, in je mal tecno vedno nosit celo skatlo kondomov s sabo, nisi tolk svoboden. prav tako naju vcasih strast premaga in se greva nevarne igrice. pa da ne govorimo o dnarju (ogromne kolicine kondomov lahk porabiva). sploh pa je dober obcutek ko mu pride vame, pa on veliko vec cuti brez kondoma. pa pr bol divjem hitrem sexu zlo moti kr hitr gre dol.

ker KT ne smem, komaj cakam da grem na pregled in dobim neke nove al pa kaj drugega. :lol:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

a bi mogoče raje debato o kondomih nadaljevale prav v temi, ki govori o njih, da ne bodo kakšne moderatorke hude??
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

red_rose napisal/-a:

midva sexava velikrat na dan in na razlicnih krajih, in je mal tecno vedno nosit celo skatlo kondomov s sabo, nisi tolk svoboden. prav tako naju vcasih strast premaga in se greva nevarne igrice. pa da ne govorimo o dnarju (ogromne kolicine kondomov lahk porabiva). sploh pa je dober obcutek ko mu pride vame, pa on veliko vec cuti brez kondoma. pa pr bol divjem hitrem sexu zlo moti kr hitr gre dol.

ker KT ne smem, komaj cakam da grem na pregled in dobim neke nove al pa kaj drugega. :lol:

Potem pa počakaj, da vaju strast malo mine in bosta 1x na dan v postelji, kjer bodo kondomi vedno pri roki :lol:

Kondom ne gre nikamor, četudi seksaš hitro ali karkoli imaš pač v mislih. Če je prave velikosti in, če je pravilno nataknjen, ostane na svojem mestu.

Če ti je škoda denarja za kondome, potem pač ne seksaj. Tako dragi pa spet niso - safexovi v kompletu po 12 stanejo okoli 3,40 eure.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

MsN napisal/-a:Potem pa počakaj, da vaju strast malo mine in bosta 1x na dan v postelji, kjer bodo kondomi vedno pri roki :lol:

Kondom ne gre nikamor, četudi seksaš hitro ali karkoli imaš pač v mislih. Če je prave velikosti in, če je pravilno nataknjen, ostane na svojem mestu.

Če ti je škoda denarja za kondome, potem pač ne seksaj. Tako dragi pa spet niso - safexovi v kompletu po 12 stanejo okoli 3,40 eure.

ja sej cakam da bo minlo :) sam vseen bi raj kej drugega...ker zdej neki casa sem vseeno jedla tabletke pa je blo boljse. ampak itak da je na prvem mestu zdravje! ce ne bo nobena druga opcija ustrezala, potem pac kondomi jebiga...

bom pa res pogledala za te safex :wink: :D
Zaklenjeno