Višina moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori

kolk visji so lahko moski ?

5 cm
58
8%
5-15
398
52%
nad 15 cm
304
40%

Skupaj glasov: 760

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

bigboi napisal/-a:hja centi al dva, vidiš nemoreš pravih obut :) Hehe, eko ti zakaj višina :D No prot men lahko maš bufalovke bi bla še vedno mala :P

ne ne, nism jst tip ženske, k rab petke :D sm dost visoka za moje pojme, ne rabm bit višja, tipa pa tud ne rabm tazga, da bi bil nekje pod oblaki in bi mu bla lih v višini popka :D
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bigboi »

bubabiba napisal/-a:
bigboi napisal/-a:
bubabiba napisal/-a:Dead_kid drugač pomen mrtvi otrok ne pa fant.
Če se že silš prevajat nicke nej bo vsaj prov. :wink:

ne jamraj, point je drugje ne v nicku!In kaj pa je lahko otrok ? Fant tudi, ne? Če bi blo girl bi bla deklica, če bi blo boy bi bil deček, če bi blo child bi blo nevtralno!!! Js sm si izbral sebi bližje, torej fant! Tko da ne ti men zizik majat :P

Če se siliš prevajat se prou prevede ne pa kr neki po svoje. :roll:

Mah, tamala ;) Ni tuki zdj kak forum od slavistike, slovenistike, prevajalstva da bi se o pravilih prevajanja dajal... Če češ strokovno debato upalit komot, js študiram jezike pa ti vidi kdo bo bolj gobcal :D Prot meni se zadnje besede ne more met, sm prevelka trma , tk da vedno pritrmarim svoje... Če se češ dajat, ti dam text pa ga prevedeva oba, za vsako faljeno besedo te potunkam in obratno... :twisted:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

To je zdej že čist OT...
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

bigboi napisal/-a:
bubabiba napisal/-a:
bigboi napisal/-a:
bubabiba napisal/-a:Dead_kid drugač pomen mrtvi otrok ne pa fant.
Če se že silš prevajat nicke nej bo vsaj prov. :wink:

ne jamraj, point je drugje ne v nicku!In kaj pa je lahko otrok ? Fant tudi, ne? Če bi blo girl bi bla deklica, če bi blo boy bi bil deček, če bi blo child bi blo nevtralno!!! Js sm si izbral sebi bližje, torej fant! Tko da ne ti men zizik majat :P

Če se siliš prevajat se prou prevede ne pa kr neki po svoje. :roll:

Mah, tamala ;) Ni tuki zdj kak forum od slavistike, slovenistike, prevajalstva da bi se o pravilih prevajanja dajal... Če češ strokovno debato upalit komot, js študiram jezike pa ti vidi kdo bo bolj gobcal :D Prot meni se zadnje besede ne more met, sm prevelka trma , tk da vedno pritrmarim svoje... Če se češ dajat, ti dam text pa ga prevedeva oba, za vsako faljeno besedo te potunkam in obratno... :twisted:

Ne rabm js nobenih tekstov prevejat, ker tut nicke imenujem tko kot so in se jih ne silm prevajat kot ti, ker so mi kot taki čist všeč.
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

Men višina sploh ni pomembna, nikol se nism s tem ubadala, sam pa nebi rada vidla, da bi biu tip kar vidno manjši od mene... sej drgač mi je pa vseeno :cool:
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Ne rabm js nobenih tekstov prevejat, ker tut nicke imenujem tko kot so in se jih ne silm prevajat kot ti, ker so mi kot taki čist všeč.

No js pa sm nick poslovenu in kaj zdej... Če se češ dajat z mano sprejmi nalogo, ne pa tu sikat, če bi ti blo za post o višini fantov nebi omenjala kaj sm js napisal... Tko pa si neki mimo ustrelila in vztrajaš pri svojem nesmislu, js ti pa ponujam izziv, da vidimo kok te je skupaj... Očitno premalo... Tko da ne dajaj replike in kaj drugega napiši, bo bolj koristno. S tem jeziš mene in ostale, ki jim je vseeno za to kako sm js prevedu besedo kid... Res, nekoristno pisanje, sam sm trma in sm reku da mam zadnjo besedo... :roll:
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

bigboi napisal/-a:

No js pa sm nick poslovenu in kaj zdej... Če se češ dajat z mano sprejmi nalogo, ne pa tu sikat, če bi ti blo za post o višini fantov nebi omenjala kaj sm js napisal... Tko pa si neki mimo ustrelila in vztrajaš pri svojem nesmislu, js ti pa ponujam izziv, da vidimo kok te je skupaj... Očitno premalo... Tko da ne dajaj replike in kaj drugega napiši, bo bolj koristno. S tem jeziš mene in ostale, ki jim je vseeno za to kako sm js prevedu besedo kid... Res, nekoristno pisanje, sam sm trma in sm reku da mam zadnjo besedo... :roll:

Ja men je pa neumno tvoje kvazi prevajanje brat so what. In res nevem zakaj bi se šla neke bedne izzive s tabo..sej nismo več otroci madona. Js sm ti sam povedala kaj si napisu narobe, če ša tko slabo prenašaš, če ti kdo tvoje napake omen pa ne morm pomagat.
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

No no mal se umirita :D

Uglavnem, meni višina res ni pomemba.. Kolegica pa ne sme več petk dati gor, ker je njen bolj pri tleh :)
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Ja men je pa neumno tvoje kvazi prevajanje brat so what. In res nevem zakaj bi se šla neke bedne izzive s tabo..sej nismo več otroci madona. Js sm ti sam povedala kaj si napisu narobe, če ša tko slabo prenašaš, če ti kdo tvoje napake omen pa ne morm pomagat.

Moje kvazi prevajanje ni blo tebi namenjeno! Svojo mentalno zrelost si dokazala z repliko, če bi bla dovolj pametna bi pustla pri miru post od začetka... Tako si pač nekaj napisala, ker si očitno pikolovska in ti prevod "kid" ni dal mira... Sem ti ponudil fer rešitev, da dokažeš svoje znanje, če te tolko moti moj prevod... Ne bi začel omenjat napake, svoje replike si preberi še enkrat, jih maš več kot jaz, res da se piše v slengu, lahko pa začnemo slovnično pravilno... Prvo se pomete pod svojim pragom!!! Js mam pač neko nujo, fetiš, pač karkoli da prevedem... Prepovedano ni nikjer, nerabim pametovanja od nekoga ki nima kaj drugega za počet, kot se obešat po temu kar nekdo narobe napiše... Če želiš dokazat pametnejši odneha pomisli kaj NE boš napisala ;) Meni se da pričkat zaradi same vejce če treba... Je nesmiselno kvarit forum s tem... A ne?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Ravno si napisal, da pametnejši odneha, ampak da ti ne boš :wink:
Od zdaj naprej pa NACI! Saj obstajajo ZS -ji :wink:
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

bigboi napisal/-a:

Moje kvazi prevajanje ni blo tebi namenjeno! Svojo mentalno zrelost si dokazala z repliko, če bi bla dovolj pametna bi pustla pri miru post od začetka... Tako si pač nekaj napisala, ker si očitno pikolovska in ti prevod "kid" ni dal mira... Sem ti ponudil fer rešitev, da dokažeš svoje znanje, če te tolko moti moj prevod... Ne bi začel omenjat napake, svoje replike si preberi še enkrat, jih maš več kot jaz, res da se piše v slengu, lahko pa začnemo slovnično pravilno... Prvo se pomete pod svojim pragom!!! Js mam pač neko nujo, fetiš, pač karkoli da prevedem... Prepovedano ni nikjer, nerabim pametovanja od nekoga ki nima kaj drugega za počet, kot se obešat po temu kar nekdo narobe napiše... Če želiš dokazat pametnejši odneha pomisli kaj NE boš napisala ;) Meni se da pričkat zaradi same vejce če treba... Je nesmiselno kvarit forum s tem... A ne?

Tuki se gre o prevajanju, ne zdej štulit nekih slovničnih pravil, prosim. PA ne misli, da maš ti vse prov lepo slovensko napisano. Pa, če men nekej ne bo všeč se bom obesla na tist ja, še posebej, če bom avtorja le tega do te mere sprovucirala kot sem zdaj tebe. I like it.
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala` »

bubabiba in bigboi
Zdaj naj pa vsak svojo igračo vzame in gre v svoj kot. Če si imata pa slučajno kaj zanimivega še za povedat pa uporabita ZS.

Tukaj se OT o prevajanju konča!

Če ni jasno, to je opozorilo.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

sofia83 napisal/-a:Jst sm pa velika 1.77 in večino časa nosim petke, pa se skor vedno zagledam v tok velke kot jst (ko sem brez petk), al pa mal manjše :lol: Ne vem zakaj, zdej me začenja skrbet, da gre že za nek vzorc LOL

Previsoki tipi (nad 1.90 recimo), me pa nikol niso pritegnil, tko mal okorni mi delujejo.

Neverjamem da so športniki okorni :) Js mam npr. 202 pa sm bolj gibljiv ko kak mali prcek ki ma 160 :) Me prav zanima kako bi lahko fantič s 160 zabil za 360 na koš ;) Vse je odvisno od tega kako se giba, prej bi rekel da so višje punce lesene :) Sm bol malo punc okrog 180cm videl plesat kak ples lepo brez napak... Je pa res da sm js dal ene par športov skozi od plavanja, nogometa, akrobatike... no pristal na košarki :)
Pa še neki o tipih nad 190cm : Plestenjak je nad 190, nevem če deluje okrono :lol:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

lej, zakaj mislš, da so tisti, k so manjši od recmo 180 (za tipe govorimo) manj vredni kokr pa vi, k ste višji? ker čist v vsakem postu napišeš kakšno žaljivko na njihov račun.
pač ma vsaka ženska svoja merila in to je to. enim so bolj všeč visoki lepi temni latino loverji, drugim pa spet ravno obratno.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

jagodka85 napisal/-a:lej, zakaj mislš, da so tisti, k so manjši od recmo 180 (za tipe govorimo) manj vredni kokr pa vi, k ste višji? ker čist v vsakem postu napišeš kakšno žaljivko na njihov račun.
pač ma vsaka ženska svoja merila in to je to. enim so bolj všeč visoki lepi temni latino loverji, drugim pa spet ravno obratno.

Ker sm js nad 190 in me žali s tem da delujem okrono :) Pa zaradi tega ker mamo iste lastnosti samo pač višji smo, nekjer je prednost to npr. koncerti, ne rabimo skakt :lol: In ne žalim, samo pravim puncam ki si izberejo manjšega da smo tut večji lahko dobri... Valda si jezen na nekoga ki se spravlja tam kamor ne sodi... Kot sm reku, kaj ma iskat mali fantič pri punci višji od njega... Sj ma dosti manjših za pecat... To mi pač negre v glavo in nikoli nebo šlo in zato morm kako zinit :) Nekak mi ni naravno... Temni latino loverji, haha :) Kaj ma to veze z mano, js sm blont, visok ok, pa temperamenten... Lover pa tut ne, sm pregrob za to...
Odgovori