bigboi napisal/-a:hja centi al dva, vidiš nemoreš pravih obutHehe, eko ti zakaj višina
No prot men lahko maš bufalovke bi bla še vedno mala
ne ne, nism jst tip ženske, k rab petke

bigboi napisal/-a:hja centi al dva, vidiš nemoreš pravih obutHehe, eko ti zakaj višina
No prot men lahko maš bufalovke bi bla še vedno mala
bubabiba napisal/-a:bigboi napisal/-a:bubabiba napisal/-a:Dead_kid drugač pomen mrtvi otrok ne pa fant.
Če se že silš prevajat nicke nej bo vsaj prov.
ne jamraj, point je drugje ne v nicku!In kaj pa je lahko otrok ? Fant tudi, ne? Če bi blo girl bi bla deklica, če bi blo boy bi bil deček, če bi blo child bi blo nevtralno!!! Js sm si izbral sebi bližje, torej fant! Tko da ne ti men zizik majat
Če se siliš prevajat se prou prevede ne pa kr neki po svoje.
bigboi napisal/-a:bubabiba napisal/-a:bigboi napisal/-a:bubabiba napisal/-a:Dead_kid drugač pomen mrtvi otrok ne pa fant.
Če se že silš prevajat nicke nej bo vsaj prov.
ne jamraj, point je drugje ne v nicku!In kaj pa je lahko otrok ? Fant tudi, ne? Če bi blo girl bi bla deklica, če bi blo boy bi bil deček, če bi blo child bi blo nevtralno!!! Js sm si izbral sebi bližje, torej fant! Tko da ne ti men zizik majat
Če se siliš prevajat se prou prevede ne pa kr neki po svoje.
Mah, tamalaNi tuki zdj kak forum od slavistike, slovenistike, prevajalstva da bi se o pravilih prevajanja dajal... Če češ strokovno debato upalit komot, js študiram jezike pa ti vidi kdo bo bolj gobcal
Prot meni se zadnje besede ne more met, sm prevelka trma , tk da vedno pritrmarim svoje... Če se češ dajat, ti dam text pa ga prevedeva oba, za vsako faljeno besedo te potunkam in obratno...
Ne rabm js nobenih tekstov prevejat, ker tut nicke imenujem tko kot so in se jih ne silm prevajat kot ti, ker so mi kot taki čist všeč.
bigboi napisal/-a:Ne rabm js nobenih tekstov prevejat, ker tut nicke imenujem tko kot so in se jih ne silm prevajat kot ti, ker so mi kot taki čist všeč.
No js pa sm nick poslovenu in kaj zdej... Če se češ dajat z mano sprejmi nalogo, ne pa tu sikat, če bi ti blo za post o višini fantov nebi omenjala kaj sm js napisal... Tko pa si neki mimo ustrelila in vztrajaš pri svojem nesmislu, js ti pa ponujam izziv, da vidimo kok te je skupaj... Očitno premalo... Tko da ne dajaj replike in kaj drugega napiši, bo bolj koristno. S tem jeziš mene in ostale, ki jim je vseeno za to kako sm js prevedu besedo kid... Res, nekoristno pisanje, sam sm trma in sm reku da mam zadnjo besedo...
Ja men je pa neumno tvoje kvazi prevajanje brat so what. In res nevem zakaj bi se šla neke bedne izzive s tabo..sej nismo več otroci madona. Js sm ti sam povedala kaj si napisu narobe, če ša tko slabo prenašaš, če ti kdo tvoje napake omen pa ne morm pomagat.
bigboi napisal/-a:Ja men je pa neumno tvoje kvazi prevajanje brat so what. In res nevem zakaj bi se šla neke bedne izzive s tabo..sej nismo več otroci madona. Js sm ti sam povedala kaj si napisu narobe, če ša tko slabo prenašaš, če ti kdo tvoje napake omen pa ne morm pomagat.
Moje kvazi prevajanje ni blo tebi namenjeno! Svojo mentalno zrelost si dokazala z repliko, če bi bla dovolj pametna bi pustla pri miru post od začetka... Tako si pač nekaj napisala, ker si očitno pikolovska in ti prevod "kid" ni dal mira... Sem ti ponudil fer rešitev, da dokažeš svoje znanje, če te tolko moti moj prevod... Ne bi začel omenjat napake, svoje replike si preberi še enkrat, jih maš več kot jaz, res da se piše v slengu, lahko pa začnemo slovnično pravilno... Prvo se pomete pod svojim pragom!!! Js mam pač neko nujo, fetiš, pač karkoli da prevedem... Prepovedano ni nikjer, nerabim pametovanja od nekoga ki nima kaj drugega za počet, kot se obešat po temu kar nekdo narobe napiše... Če želiš dokazat pametnejši odneha pomisli kaj NE boš napisalaMeni se da pričkat zaradi same vejce če treba... Je nesmiselno kvarit forum s tem... A ne?
sofia83 napisal/-a:Jst sm pa velika 1.77 in večino časa nosim petke, pa se skor vedno zagledam v tok velke kot jst (ko sem brez petk), al pa mal manjšeNe vem zakaj, zdej me začenja skrbet, da gre že za nek vzorc LOL
Previsoki tipi (nad 1.90 recimo), me pa nikol niso pritegnil, tko mal okorni mi delujejo.
jagodka85 napisal/-a:lej, zakaj mislš, da so tisti, k so manjši od recmo 180 (za tipe govorimo) manj vredni kokr pa vi, k ste višji? ker čist v vsakem postu napišeš kakšno žaljivko na njihov račun.
pač ma vsaka ženska svoja merila in to je to. enim so bolj všeč visoki lepi temni latino loverji, drugim pa spet ravno obratno.