Vse o MSN / Problemi z msn

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
*MajCiKa*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *MajCiKa* »

Js mam msnlive pa mi nedela :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

h[/i]
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 0:04, skupaj popravljeno 1 krat.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

~NIA~ napisal/-a:jst mam moj računlanik v popravilu in zdej uporablam tastarga, winse 98 --> kako da fuck nj tle for naložm MSN, kakršnkol že, kr mi noben ne prime. a ma kdo kašn link? sej vem da ne, sam prašat ni greh

Slika

download msn for win98
gugl je tvoj prijatelj, veš ;)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

a mogoče kdo ve, če se da v msn live plus tako naštimat nastavitve, da mam odprt msn pa da mi ne javlja vsakič, ko se kdo vpiše? Vem, da je ena možnost Prejemanje posodobitev, sam jo imam izklopljeno pa mi še skoz javlja vse neumnosti. Najboljše bi bilo, če bi si lahko določila, za stike v določenih skupinah, da prejemam obvestila, za vse ostale pa da jih ne bi.

Se komu sanja? :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

^^noben ne ve?

Kaj pa tole: kaj pomeni, če imam msn live roza barve tako glavno okno in vsa ostala okna, od ene osebe je pa črne barve? ne spomnim se, da bi kdaj sama to naštimala. Črn je okenček za pogovor in črne barve je okenček, ko se vpiše v msn? Kaj to pomeni?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Zvoncica napisal/-a:a mogoče kdo ve, če se da v msn live plus tako naštimat nastavitve, da mam odprt msn pa da mi ne javlja vsakič, ko se kdo vpiše? Vem, da je ena možnost Prejemanje posodobitev, sam jo imam izklopljeno pa mi še skoz javlja vse neumnosti. Najboljše bi bilo, če bi si lahko določila, za stike v določenih skupinah, da prejemam obvestila, za vse ostale pa da jih ne bi.

Se komu sanja? :)

kaj pa, če bi probala Pokaži opozorilo, ko stik postane dosegljiv odkljukat? ker druzga ne vem, kaj bi lahko nardila, pa mislm, da se ne da tko naštimat, da bi mela za določene stike ja, za druge pa ne....
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Zvoncica napisal/-a:^^noben ne ve?

Kaj pa tole: kaj pomeni, če imam msn live roza barve tako glavno okno in vsa ostala okna, od ene osebe je pa črne barve? ne spomnim se, da bi kdaj sama to naštimala. Črn je okenček za pogovor in črne barve je okenček, ko se vpiše v msn? Kaj to pomeni?

Jst bi rekla da s to osebo deliš ozadje.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
me.geisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: daleč stran...

Neprebrana objava Napisal/-a me.geisha »

Jaz pa mam en problem z Discoveryem. Prvo sem si ga naložla gor, pol sem mela neke probleme in ste mi tuki predlagal naj ga odstranim in sem šla v dodaj/odstrani programe sem ga tam odstranla in ga tam ni več. zdaj pa vedno ko želim zagnati msn, se mi pred glavnim poljem za vpis pojavi tole:
Slika
pa v msn-ju se mi še vedno prikazuje discovery :?
Ve kdo kako ga dokončno odstranim?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

nutella napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a:^^noben ne ve?

Jst bi rekla da s to osebo deliš ozadje.

Ja, res je. Samo da ozadja ne delim, ampak ga imam samo jaz. Okvirček pri msn se pobarva sam od sebe da je bolj primeren barvi ozadja. OK to smo zrihtal :)

ŠE NEKI:

Zadnjič sem eno kolegico zbrisala, ko sem nekaj probavala. In zdej je ne morem dodati kot stik, imam samo njen mail. Če me ona klikne, se komot pogovarjava, jaz je pa ne morem. Kaj naj naredim? Ko me ona klikne, imam možnost, da kliknem Dodaj med msn stike, ampak mi link ne dela! Lahko dvajsetkrat kliknem pa sploh linka ne zazna. :roll:

Sem jo zbrisala tudi iz hotmail stikov in jo še enkrat dodala, pa nič.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

No, če bo kdaj koga zanimalo: Stik je treba zbrisati tudi iz Hotmailovih stikov in se ga vnese brez problema. Pri Msn Live Plus se da to narediti direkt v msn... imaš okence Stiki brez možnosti pošiljanja neposrednih sporočil.

Na laptopu sem si pametno celo skupino zbrisala pred časom, pa sem to ugotovila šele, ko sem se prijavila na family pc. In je zato mail ostal prijavljen v bazi emailov, nisem pa mogla vnesti nove osebe z istim mailom. Ni treba nasprotne strani nič obveščati, da si jo izbrisala :D
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Jaz sme si naštimala na MSN-ju, da mam spodaj desno eno luškano slikico, pa ikone mam take ful luštne slikice od kužkov pa muc, te narisane :hearts: Prau luštno vse skupaj zgleda :D
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

dej napopi print screen da vidimo :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

to je pa vrjetn kkšna tema ane... in ja, se strinjam v zvončico, print skrin prosm, da vidm, kk to zgleda :D
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Moj msn mi zadnje čase nagaja in to precej :evil:
Mam pa 8.1 verzijo ... problem je pa v tem, da mi določenih slikc enostavno ne pokaže ... k kliknem na tiste dečkote pri nekaterih vidm slikco, pri drugih spet ne ??
Drug problem je pa v smeških ... spet nekatere smeške vidm spet druge pa ne ... niti sanja se mi ne kva bi lohka blo narobe!!

Kakšn predlog???
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Odgovori