Vse o MSN / Problemi z msn
nia, tukej poglej: http://www.oldversion.com/program.php?n=msnm
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
a mogoče kdo ve, če se da v msn live plus tako naštimat nastavitve, da mam odprt msn pa da mi ne javlja vsakič, ko se kdo vpiše? Vem, da je ena možnost Prejemanje posodobitev, sam jo imam izklopljeno pa mi še skoz javlja vse neumnosti. Najboljše bi bilo, če bi si lahko določila, za stike v določenih skupinah, da prejemam obvestila, za vse ostale pa da jih ne bi.
Se komu sanja?
Se komu sanja?

Zvoncica napisal/-a:a mogoče kdo ve, če se da v msn live plus tako naštimat nastavitve, da mam odprt msn pa da mi ne javlja vsakič, ko se kdo vpiše? Vem, da je ena možnost Prejemanje posodobitev, sam jo imam izklopljeno pa mi še skoz javlja vse neumnosti. Najboljše bi bilo, če bi si lahko določila, za stike v določenih skupinah, da prejemam obvestila, za vse ostale pa da jih ne bi.
Se komu sanja?
kaj pa, če bi probala Pokaži opozorilo, ko stik postane dosegljiv odkljukat? ker druzga ne vem, kaj bi lahko nardila, pa mislm, da se ne da tko naštimat, da bi mela za določene stike ja, za druge pa ne....
Zvoncica napisal/-a:^^noben ne ve?
Kaj pa tole: kaj pomeni, če imam msn live roza barve tako glavno okno in vsa ostala okna, od ene osebe je pa črne barve? ne spomnim se, da bi kdaj sama to naštimala. Črn je okenček za pogovor in črne barve je okenček, ko se vpiše v msn? Kaj to pomeni?
Jst bi rekla da s to osebo deliš ozadje.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Jaz pa mam en problem z Discoveryem. Prvo sem si ga naložla gor, pol sem mela neke probleme in ste mi tuki predlagal naj ga odstranim in sem šla v dodaj/odstrani programe sem ga tam odstranla in ga tam ni več. zdaj pa vedno ko želim zagnati msn, se mi pred glavnim poljem za vpis pojavi tole:
pa v msn-ju se mi še vedno prikazuje discovery
Ve kdo kako ga dokončno odstranim?

pa v msn-ju se mi še vedno prikazuje discovery

Ve kdo kako ga dokončno odstranim?
nutella napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:^^noben ne ve?
Kaj pa tole: kaj pomeni, če imam msn live roza barve tako glavno okno in vsa ostala okna, od ene osebe je pa črne barve? ne spomnim se, da bi kdaj sama to naštimala. Črn je okenček za pogovor in črne barve je okenček, ko se vpiše v msn? Kaj to pomeni?
Jst bi rekla da s to osebo deliš ozadje.
Ja, res je. Samo da ozadja ne delim, ampak ga imam samo jaz. Okvirček pri msn se pobarva sam od sebe da je bolj primeren barvi ozadja. OK to smo zrihtal

ŠE NEKI:
Zadnjič sem eno kolegico zbrisala, ko sem nekaj probavala. In zdej je ne morem dodati kot stik, imam samo njen mail. Če me ona klikne, se komot pogovarjava, jaz je pa ne morem. Kaj naj naredim? Ko me ona klikne, imam možnost, da kliknem Dodaj med msn stike, ampak mi link ne dela! Lahko dvajsetkrat kliknem pa sploh linka ne zazna.

Sem jo zbrisala tudi iz hotmail stikov in jo še enkrat dodala, pa nič.
No, če bo kdaj koga zanimalo: Stik je treba zbrisati tudi iz Hotmailovih stikov in se ga vnese brez problema. Pri Msn Live Plus se da to narediti direkt v msn... imaš okence Stiki brez možnosti pošiljanja neposrednih sporočil.
Na laptopu sem si pametno celo skupino zbrisala pred časom, pa sem to ugotovila šele, ko sem se prijavila na family pc. In je zato mail ostal prijavljen v bazi emailov, nisem pa mogla vnesti nove osebe z istim mailom. Ni treba nasprotne strani nič obveščati, da si jo izbrisala
Na laptopu sem si pametno celo skupino zbrisala pred časom, pa sem to ugotovila šele, ko sem se prijavila na family pc. In je zato mail ostal prijavljen v bazi emailov, nisem pa mogla vnesti nove osebe z istim mailom. Ni treba nasprotne strani nič obveščati, da si jo izbrisala

Moj msn mi zadnje čase nagaja in to precej
Mam pa 8.1 verzijo ... problem je pa v tem, da mi določenih slikc enostavno ne pokaže ... k kliknem na tiste dečkote pri nekaterih vidm slikco, pri drugih spet ne ??
Drug problem je pa v smeških ... spet nekatere smeške vidm spet druge pa ne ... niti sanja se mi ne kva bi lohka blo narobe!!
Kakšn predlog???

Mam pa 8.1 verzijo ... problem je pa v tem, da mi določenih slikc enostavno ne pokaže ... k kliknem na tiste dečkote pri nekaterih vidm slikco, pri drugih spet ne ??
Drug problem je pa v smeških ... spet nekatere smeške vidm spet druge pa ne ... niti sanja se mi ne kva bi lohka blo narobe!!
Kakšn predlog???
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you