Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
dalia24
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a dalia24 »

Ta muzika ponemulja-kot je enkrat izjavil Zoran Predin :D in strinjam se
Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, ker pomeni biti srečen...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

dalia24 napisal/-a:Ta muzika ponemulja-kot je enkrat izjavil Zoran Predin :D in strinjam se

men se zdi pa da bolj poneumlja zoran predin........fak poglej kakšne komade ma..kr neki...še moj petletni bratranc bi bolši komad spesnil.....in glas ma pa tud res čist pevski...jooj..... :?
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

Bageera napisal/-a:Ma ja men se tut zdi da se poneumlja Zoran Predin. Ampak ne zarad njegove muske, ampak zarad tega uibr otročjega napadanja Atomik Harmonik... Kot da bi bil v osnovi šoli, v resnic je pa star dec... :roll: pa se mu da ukvarjat s tem blatenjem drugih skupin... :roll: naj jih na miru pusti pa naj on rajši kaj boljšega nardi, da bo folk njega poslušal... S tem ko pa se neki buni in spušča na njihov nivo pa si samo slabo reklamo dela... :? :D

on misli da je najboljši
če pa pogledamo uspeh atomikov in njega
....pa smo tam
i love love
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mene je pa najbolj vžgalo ko je takrat na trenjih rekel, da kao kakšna besedila so to in kakšne pesmi pri atomikih.

pa a on sebe ni poslušu ko je pel pesem gate na glavo pa dva svinčnika v nos, prijatelj sreče je pač lačen in bos......

mislm da nima sploh kej govort za čez atomike oz. kakšne druge pevce, ker se mi zdi da je še skor vsak bolj normalen od njega......no evo na isti dolžini je še sanja grohar-pevka.......OMG...moja bakica lepš poje...... :roll:
sanaya
Kofetarica
Kofetarica

no ja o pevsem znanju špelce se tud ne da govort
sj ona nikol sama ne pojoje
joj joj
i love love
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja raj poslušam polomln glas od špelce kot pa od predia....če že je samo glas sfaljen, pri predinu so pa še vsa besedila v kur*u... :roll:
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

*purple bitch* napisal/-a:mene je pa najbolj vžgalo ko je takrat na trenjih rekel, da kao kakšna besedila so to in kakšne pesmi pri atomikih.

pa a on sebe ni poslušu ko je pel pesem gate na glavo pa dva svinčnika v nos, prijatelj sreče je pač lačen in bos......

mislm da nima sploh kej govort za čez atomike oz. kakšne druge pevce, ker se mi zdi da je še skor vsak bolj normalen od njega......no evo na isti dolžini je še sanja grohar-pevka.......OMG...moja bakica lepš poje...... :roll:

omg teb ženska kok nimaš pojma...si pomisla da ma predinov tekst kak globlji pomen, ne to kar direkt poje? katastrofa :!: njegovi teksti so ena sama prispodoba za lajf... zj mi pa najd en normaln pomen atomikov :!: :?:
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
tjashika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjashika_ »

cjo teli Atomiki so pa res kr neki noo...une 2 pa tut krave d večih ni...špelca sploh ni neki lušna,Špela pa tut kr neka wanabe pi***...uglavnm totaln kix... :?
¤Hi.EaT Me *=)¤
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

rebel* napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:mene je pa najbolj vžgalo ko je takrat na trenjih rekel, da kao kakšna besedila so to in kakšne pesmi pri atomikih.

omg teb ženska kok nimaš pojma...si pomisla da ma predinov tekst kak globlji pomen, ne to kar direkt poje? katastrofa :!: njegovi teksti so ena sama prispodoba za lajf... zj mi pa najd en normaln pomen atomikov :!: :?:

globji pomen za lajf...sori ampak jest ga res v takih besedilih ne vidm....lej tako je pač moje mnenje in se niemislm kregat zarad enga butastga predina.....jst ga nemaram, atomiki so mi kul....in to je to.......
sanaya
Kofetarica
Kofetarica

rebel* napisal/-a:

ja men se zdijo gate na glavo in 2 svinčnika v nos popolnoma življensko :lol:
in kaj če kkšen otrok res da svinčnike v nos, si v nosu kaj potrga
ko smo pa tko življenski :box: :sleepingcow: :argue:
i love love
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

o vidm da maš tud ti globje življenske, ker te nekak sploh ne razumem kaj si hotla povedat.sam sori ampak men se gate na glavo pa dva svinčnika v nos ne zdi čist nč življenskega...prej se mi zdi življensko izbrala si bom anta tistga ta velizga, kot pa njegov tekst........ :roll: in velik raš poslušam neki ob čemer mi ni treba razmišljat kaj pomeni.......mislm da je glasba namenjena sprostitvi.......
sanaya
Kofetarica
Kofetarica

*purple bitch* napisal/-a:o vidm da maš tud ti globje življenske, ker te nekak sploh ne razumem kaj si hotla povedat.sam sori ampak men se gate na glavo pa dva svinčnika v nos ne zdi čist nč življenskega...prej se mi zdi življensko izbrala si bom anta tistga ta velizga, kot pa njegov tekst........ :roll: in velik raš poslušam neki ob čemer mi ni treba razmišljat kaj pomeni.......mislm da je glasba namenjena sprostitvi.......

tole meni?

je bla ironija
predina ne maram n
niti videt ga ne morem
i love love
.:fiona:.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a .:fiona:. »

meni je predin všeč, všeč mi je njegov glas, všeč mi je glasba ki jo izvajajo Lačni Franci s katerimi sodeluje in všeč so mi tudi besedila... in lepo prosim ne primerjat predinovih besedil in od teh štirih polizancev, kr enostavno ni primerjave. in je lahko predin še tak prepotentna osebnost, je kar se glasbe tiče vreden več spoštovanja kot štiri mestne ritke, ki skačejo po seniku
plankyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Moravče

Neprebrana objava Napisal/-a plankyca »

no rekla bom tkole. men osebno so mi atomiki kul, tut njihova glasba ni sfalena ampak je samo odlicna medijska pogruntavscina! morm rect da so se zlo dobr spormoviral ni kej. svaka jim cast. drgac poznam tko spelo kot spelco tut osebno. in ja mate prou da spelca lih nima ne vem kaksnega glasu sam j*** ga, kolk je se takih "glasbenikov" po svetu. drgac sta obe ostali zlo uredu osebi, taki kot sta in cist nc zvezdniski. ce se en clovek rad medijsko izpostavlja, potem jst v tem ne vidm nc slabga. predstavlite si da bi se vam uresnicle zivljenjske sanje. tko so se uresnicle speli k je zmer sanjala o slavi in medijskemu zivljenju. in to da na vsaki veselici na vsakmu vogalu na vsaki festi slisis usaj en njihov komad je za njih lahko samo kompliment in cast kjub temu da mogoce nimata super izucenih glasov in da kazeta svoje (sicer lepo) telo kar je samo pac prednost ce se v takih oblacilih pocutita dobr.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sanaya....tole meni?

je bla ironija
predina ne maram n
niti videt ga ne morem

ups...pa res..ne nism vidla..sorčy..... :cry: :)

fiona.......meni je predin všeč, všeč mi je njegov glas, všeč mi je glasba ki jo izvajajo Lačni Franci s katerimi sodeluje in všeč so mi tudi besedila... in lepo prosim ne primerjat predinovih besedil in od teh štirih polizancev, kr enostavno ni primerjave. in je lahko predin še tak prepotentna osebnost, je kar se glasbe tiče vreden več spoštovanja kot štiri mestne ritke, ki skačejo po seniku

no nebi o tem kdo je več vreden ker se ne mislim zarad enga butastga predina kregat....mislm pa da majo in eni in drugi neko svojo kvaliteto....mislm nevem no, pomoje majo več oboževalcev iz različnih starostnih skupin atomiki, kot pa predin ki ma po nekaterih mnenjih tule življenska besedila in je zraven treba razmišljat....predvidevam da je zlooo malo mladih ki ga poslušajo.....in ja moggoče ma predin prednost v galsu, vendar vizualno in provizorično pa ga atomiki zlooo prehitijo in jih je velik slajše in bolše pogledat (tud če so polizanci) kot pa enga ata starga sivih las ki na odru stoji kot en kip in poje kot da bo lihkar umru.......no to je pač moje mnenje o njemu...... :D

[/quote]
Odgovori