* Jaz sem tudi energijsko malo slabše, ker sem eno telesno poškodbo zdravil z neko drugo alternativno medicino, zdaj samo upam da sem zadevo pozdravil

...če ne se bom pa moral vdati in iti k zdravniku
* Homeopat mi je sicer to dovolil, ampak bi rekel, da me je malo antidotiralo vse skupaj - bomo videli, če pridem nazaj ali bom rabil kaj po homeopatiji posečt

Sem nekje na meji.
* Iz petka na soboto nisem mogel zjutraj nekaj potegniti, to noč sem pa kar dobro spal, samo sem imel budilko za k maši

No saj je bilo vredno, grem še zdaj mal zadremat
* Včasih mi pomaga, me spočije, če zjutraj potem potegnem do 10ih, 12ih, izjemoma do 14ih, včasih pa sem že tako daleč da niti ne
* Spočijejo pa tudi lepe besede, lep pogled - verjetno se mi je danes spalo, ker sva se zvečer imela fajn.
* Na videzu še kaj veliko ni delala, čeprav obrvi ima kar uštimane (razmišljam, če bi si jaz moral še obrvi dat uredit - sestra mi je rekla že ko sem 18 bil star, da bi si lahko obrvi mal uredil)... glavno sem se kar fajn počutil, ker se mi je zdelo, da sem bolj zrihtan kot ona, pa še parfum sem uporabil

Drugače je videz OK. Vmes je nesamozavestno delovala, bolj od mene, to mi je tudi samozavesti vlivalo. Čeprav vmes sem se tudi jaz zaštrikal in mi govorjenje ni šlo, kakor tudi s tabo hayley, samo sem se uspel k sebi spravit
* No, mogoče na videzu neki niti ne bo delala. Saj je lepa. Mi je pa bilo fascinantno kolk je pametna. Ko je razlagala kako ji gre v službi, kaj vse je že počela.

Yes, she is smart (saj zato pa ne rabi neki delati na videzu

).
* Bomo pa videli. Nisem več prepričan, da se je prvi dejt od mene že ohladil. Tam je pač tudi razdalja problem, mislim da tudi tam imam še šanse.
* Mogoče sem samo prehitro hotel na drugi dejt in preveč z glavo skozi zid. Mislim, da jo s pravim pristopom še vedno znam motivirati.
* Joj, to mi pa zdaj piha kar na dušo in vliva samozavesti

Čeprav nočem nobene prizadeti. Mogoče bi pa moral iz teh dejtov si prjatelce nardit, se mi zdi da mi manjka te ženske družbe. Ker jaz sem imel veliko prijateljic, me imajo ženske kar rade, ne pravim da vse, ampak mnoge pa

In mi paše ženska pozornost+ - torej čist prijateljska pozornost žensk, z morda mal flirtanja

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)