mmm napisal/-a:* Nism še videl dveh, ki bolje skupaj držita proti meni, kakor pačuli in saarijarvi.![]()

Teamwork makes dream work.

mmm napisal/-a:* Nism še videl dveh, ki bolje skupaj držita proti meni, kakor pačuli in saarijarvi.![]()

_patchouli_ napisal/-a:mmm napisal/-a:* Nism še videl dveh, ki bolje skupaj držita proti meni, kakor pačuli in saarijarvi.![]()
Teamwork makes dream work.

Še to sem se odločil 

hayley napisal/-a:- sem razmišljala tudi, kaj se zgodi z regresom, če greš slučajno ven iz službe pred junijem..
hayley napisal/-a:- zakaj o službah pišeš tako v 2. osebi, je kdo kakšne prošnje o službah tukaj že omenjal?

Je kar smešno da med 3-4 prisotnimi napišeš vi imate..
in da je bil on tak crnolas z malo bolj temno kožo, da je imel pri sebi 10-mesecnega otroka, ampak je delovalo D aje samski in ga nisem še utegnila vprašati, kje je mama otroka, da sva si bila všeč in sva se na neki točki skoraj poljubila, medtem ko sva slonela na neki omari s policami, napolnjenimi s knjigami, identični kot je v spalnici mojih staršev in da sva se na koncu nekaj pogovarjala, kam bi šla potovat?.. ampak, da na žalost ne moreva iti v Dominikansko ali Kubo, ker bo tam vsak čas se pričela vojna.. In poleg vsega, da sem pri njem imela občutek, da je to to in Da pri vseh prejšnjih je nekaj manjkalo..
Jah, nazadnje sem tako not padu ko sem kot študent razlagal stvari, ki sem jih začel delati
...če ne se bom pa moral vdati in iti k zdravniku
Sem nekje na meji.
Drugače je videz OK. Vmes je nesamozavestno delovala, bolj od mene, to mi je tudi samozavesti vlivalo. Čeprav vmes sem se tudi jaz zaštrikal in mi govorjenje ni šlo, kakor tudi s tabo hayley, samo sem se uspel k sebi spravit
Yes, she is smart (saj zato pa ne rabi neki delati na videzu
Čeprav nočem nobene prizadeti. Mogoče bi pa moral iz teh dejtov si prjatelce nardit, se mi zdi da mi manjka te ženske družbe. Ker jaz sem imel veliko prijateljic, me imajo ženske kar rade, ne pravim da vse, ampak mnoge pa
In mi paše ženska pozornost+ - torej čist prijateljska pozornost žensk, z morda mal flirtanja 
', malo tak neroden/ neizkušen z ženskami..